úterý 7. února 2012

Někdy...

...prostě nemám...


...co bych řekla. Ale díváme se na film a nefakčí mi pořádně mezerník. Cituji film: ,,Kmen špinavovlasců ... *bla bla* ... objevili tajemství šampónu ... *bla bla* ... kmen čisto vlasců. 

Ale člověk se pobaví.

No nic. Jaké jsou vaše dny?

Já včera s Kitsune četla recenze na yaoi. A na pár videí se zase podívala. To jsme se nasmály. Jako na něco bych se nikdy v životě nepodívala. Už openingy někdy stačí. Něco není nic než kecy.. kecy... prakticky porno atd. Něco je nuda něco je k smíchu.

Ale zase se ve mne probudila touha něco z toho vidět. Právě Sukysio... Už dříve jsem se na to chtěla podívat, ale přece jenom z toho nějak spadlo. No, ale až bude čas... Také se chci zase podívat na Gravitation. To byl krásný příběh. Bylo to zábavné a romantické scény nebyly trapné. Dále miluji Loveless. Jak asi všichni ví. Mohla bych tomu zase zasvětit své volné chvilky na PC. Ale to se ví... není čas.

Tak tak... navíc si příjdu poslední dobou hodně špatně. Nevím proč... ale znovu se mi o tom psát nechce. Ne...hlavně ne dnes. Nechci si kazit náladu.

A navíc... včera a předevčírem jsme si prohlíželi staré fotky. Páni a že jich bylo! Plno nádherných vzpomínek. Chtěla bych se do některých okamžiků vrátit. Ale jde život dál. Těším se... moc. Na další zážitky. Měla bych nám zase něco vymyslet. Zase bychom si mohly někde vyrazit,ale není čas. A navíc je děsná zima.

No... co dál? Já nevím. Nemám co psát.

Jo včera jsem si poprvé nalepila umělé řasy. Fotky jsou, ale to asi odpoledne. Ale kdo ví... No děckám ze třídy se to líbilo a někdo mi řekl, že vypadám jako princezna. Páni... To je prostě... hm... nevím divné. A přitom za princeznu považuji jinou.

A byla jsem za Ruměnkou. Teda Aru. Bylo to fajn ji zase vidět. Takové zvláštní. Včera jsem měla náladu se na všechny usmívat a měla jsem větší sebevědomí. Bylo to krásné. Zase si někdy věřit. Ach jo... Tak ráda jsem se s ní zase bavila. Trochu mi chybí to naše vysedávání u oběda.

Už mne štve jak musím do toho mezerníku mlátit. Tak budu končit. Musím něco udělat... Třeba úkol do angličtiny. A možná budu pokračovat v povídce... Jsem ji stále nedopsala.

Dneska mne bolí hlava a je mi čímdáltím hůř. Bože... Dneska je mi vážně špatně. Snad to přežiju. Rozebírání mých stavů je ale jinde.

4 komentáře:

  1. Hodně špatně jako fyzicky nebo psychicky? Doufám že to bude brzo zase v pohodě. A ano s Ruměnkou bych se celkem ráda zase jen tak viděla. Vždy jsem se na našich srázech ve třech bavila. Řasy o ty jsem se snažila. Povedlo se téměř ale jaksi jsem už nestíhala do školy. Nalepila jsem jen jedny ty druhé už bych nestihla tak snad někdy. xD A vzpomínky jsou nádherná věc. Myslím že díky našemu novému snažení vznikne plno nových a krásných vzpomínek. Je to vážně zábava. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to jo... ach ale bude to práce. Taky jsem se ráda setkávala ve třech, ale teď to nejde. Mohu za to já, to vím, ale pro mne je přednější rodina než přátele... někdy.
      No... nevím v podstatě obojím... někdy je mi ale fajn... vždyť to víš.

      Vymazat
    2. Ale ne není to tvoje vina. Víš i mi to takto i celkem vyhovuje více se věnuji alespoň rodině. Občas je dobré mít čas být snima a u tebe to samozřejmě obvzlášt chápu.

      Vymazat
    3. No jo...díky. Ale jsem hodně ráda s tebou

      Vymazat