pondělí 13. února 2012

Reklama...

...na další...

...připravovaný článek.

Jak někteří ví, právě budu dělat prezentaci na téma ,,Netolerance vůči harajuku v Česku" nebo tak nějak se to dá nazvat.

No točila jsem s Kitsune rozhovor na jedno téma a to ,,Harajuku ve škole".

A musím říci, že u toho vzniklo mnoho zábavných videí. Mám dost a taky se s vámi podělím.

Omlouvám se i tímto Kitsu, že tu budu zveřejňovat ji - já jsem spíše točila ani otázky jsem nepokládala, jenom na počátku jsem - ale vážně to pobavilo. Teda alespoň mne.

No no... Dám sem i úvod z videa, ale rozhovor celý ne, protože Kitsu jej odmítá zveřejnit a já ji i docela chápu. Takže celé video uvidí pouze moje třída a učitelka xD.

Nevím kolik těch videí bude, ani kdy přesně to zveřejním, ale těšte se.

Pokud máte vůči tomuto projektu nebo k budoucímu článku nějaké dotazy, ptejte se.

Bylo dosti těžké to natočit a některé reakce jsou až trapné a dosti dětské, ale náhodou jsem stále dítě a tak mi nevadí můj falešný zpěv, hrubý hlas poničený elektronikou a dalšími nepříjemnými faktory.

Na to video celé jsem skutečně pyšná, jelikož jsem si s ním dost vyhrála a snad se mi povedlo, ale to vy posoudit nebudete moci. Je možná ukázka pouze pár důvěryhodným osobám v osobním setkání a s povolením KITSU.

Ty důležité řeči ohledně reklam mne začínají bavit.

Jinak se těším na vaše komentáře xD i ty duševní, jenž neuvidím.


Takové reklamy tu možná budou častěji snad i proto, abych si takto lépe zapamatovala a měla přehled co jsem slíbila.


A to bude pro dnešek vše.

2 komentáře:

  1. Doufám, že mě berete za důvěryhodnou osobu a Kitsuša svolí, neboť by mě to video vážně dost zajímalo :)
    ---přijde mi, že začínat s tématem Harajuku ve škole je dobrým nápadem. Člověk aspoň poukáže na to, jaké to mnohdy bývá odporné až vedoucí k depresivitě, když většina lidí hlavně psychicky šikanuje. Mám zažité, i když ani ne v takové míře. Věřím, že kdybych byla Lolita nebo Decora, už tak snadné bych to neměla. Přeci jenom VK a OK jsou poněkud "normálnější", i ty pánské styly se dají, to většinou slyším jen nadávky typu: "Z jakého století jsi vylezla" ...ale nikdy jsem nezažila fakt nějakou typicky krutou šikanu, kdy člověk pak brečel v koutě a byl z toho opravdu moc nešťastný...ale nedivím se, jelikož nenosím přímo nějaký styl, spíše jen "napodobeniny" stylů a většinou v mých outfitech jde vidět jen lehká inspirace. Taky nechodím nějak extra výstředně, takže se toho na mě tolik neveze...

    Každopádně, těším se, až se někdy sejdeme a to video uvidím...teda jestli...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím já taky z toho nápadu byla nadšená. Nebylo to jenom o harajuku ve škole, ale harajuku a netolerance k nim. Ale musíš si povolit souhlas od Kitsu. Jinak toto video skutečně nemohu ukázat. Promiň, ale skutečně jsem Kitsune slíbila, že to neukáži nikomu bez jejího svolení.

      Vymazat