sobota 21. ledna 2012

Bundy, kabáty atd. část 7

Další takovou...




...položkou v šatníku jsou bundy, kabáty atd.

Není toho tolik jak by si kde kdo představoval, ale dostatečné množství pro své účely.

a) Tančí bunda bílá od ťamíků. Kupované k narozeninám nebo tak nějak nebo ke dni dětí xD. Kupované mou maminkou Kitsune si ji koupila také.

 b) Šedý kabát z Tesca tenčí a fialová ručně pletená šála. Pletla jsme já xD. Jsem si to chtěla zkusit. Kitsune má kabát černý a hrubý já jenom takový. Tehdy byl kupovaný na Slovensku. Já ho mám ráda.
 c) Moje milá zlatá a teplá bílá bunda. Nosím ji v zimě pořád! Je teplá a člověk se do ní zachumlá. Kitsune má podobnou. Tahle je od mamky. Původně jsme měla fialovou, ale byla mi potom velká tak mi mamka dala tuto. Tahle je z New Yorkru.
 d) Bílá vesta. Není jediná u Kitsune mám stříbrnou a doma u mamky fialovou s kožíškem. Ale u focení jsem měla jenom tuhle. Tahle je od mamky.
 e) Zelený ,,vojenský" kabát! Naši ho nemají rádi, chtějí mi jej vyhodit, ale já to odmítám xD. Dostala jsem ho kdysi, je to pár let. Kitsune is ho potom odkoupila od Báry, co ho měla taky, ale nenosila. Já ho mám ráda a nosím jej prostě často.


Tak blížíme se do finále. Ještě budou asi 2 články. Další je s obsahem věcí, co jsem potom fotila u Kitsune doma. Není toho moc, mám toho u ní více, ale tohle jsem prostě chtěla vyfotit.

6 komentářů:

  1. Ta vojenská je za všechno, já bych ji z rukou nepustila xD
    Co se týče třeba teď mě a bund, hledám...nemám žádné, krom jedné kárované a toho kabátu....chtěla bych nějakou normální černou bundu s kožešinkou a pak nějakou barevnou, asi fialovou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak jsem řekla. U Duhy od tama jsem měla já svoji fialovou i s kožíškem.
      Ten vojenský kabát jen tak nepustím.

      Vymazat
    2. Ještě tak vědět, kde to je. Já neznám hromadu obchodů co vy jo a navíc nerada chodím nakupovat po obchodech sama natož, abych jezdila do Poruby kvůli jednomu obchodu, pak do Hrabůvky, do Mariánek...je to těžký.

      Vymazat
    3. Jenže ten samý obchod je kousek od Zábřehu mám tušení. Stačí hledat. Já jej našla díky mamce. ¨Sama neznám všechny obchody, jenom když nemám co dělat prostě jdu po obchodech a třeba na něco narazím. Nevím jaké jsou obchody v tvém okolí, protože tam jen tak nejezdím. A když se domluvíš klidně někdy po škole zajdu s tebou mi to problém nedělá.

      Vymazat
    4. Bundu už mám, už není třeba xD ale co se týče té domluvy, až budu "někdy" na ICQ, tak se nějak domluvíme.

      Vymazat
  2. Ok podepsána Neki

    OdpovědětVymazat