neděle 18. prosince 2011

Fotící sraz

Uvažuji, jestli je tohle můj první report...




...nebo jsme už nějaký psala. Mám ale pocit, že jsem nic nepsala.

Na tento sraz jsem se dostala pouze z těžka. Musela jsme poprosti maminku. Nerada jí beru naše společné dny, ale chtěla jsem všechny znovu vidět. A tak se mi to povedlo.

Vstávala jsem velmi brzo, abych došla ke Kitsune a připravili jsme se. Už jsme to tolik neřešili a prostě se obléckly, nalíčily a vyšli... pozdě. To bylo snad poprvé!
Už na zastávce jsme potkali Akiho a Johanku. Cesta s nimi byla zábavná xD. Řešili jsme Akiho účes xD. Zjistili jsme, že nám volala Aru, ale nechtělo se nám volat zpět. Napsala jsem Suzie, že teda přijedeme později.

No začali jsme tím, že jsme čekali na orgánizátorku Danielle.Dorazila krapet později. Všem byla zima a tak jsme se vydali do Lasa. Někdo si z nás dal oběd a někdo jenom seděl a kecal. Dokonce jsem přitáhla i moje staré výkresy a skicy a nákresy. Bylo to úžasné si na to zavzpomínat. Ale až potom začala ta pravá zábava!

Jeli jsme 2 do Vítkovic. Šli jsme se fotit. Foukal silný vítr a tak některé fotky vypadají ,,fajně" xD. Ale užili jsme si srandu. Úžasné už bylo jenom prodírání se mezi křovím. Příklad Aki a Suzi.

A započalo focení. Upřímně... měla bych se trochu polepšit. Všichni měli tak nádherné oblečení a já prakticky nic tolik zajímavého! CHJO! Musím si něco opatřit... po vánocích! xD A když už jsme u těch fotek... naše sweet trio:






Řekněte nejsou kouzelné? Domi si ty šaty šila sama i ten vzorek dělala sama! Na to bych vážně nervy neměla. A Suzi té to tolik slušelo. A Elisse... Ta je vždy dokonalá!

Zamilovala jsem si lolitu. Sice já sama bych na ni asi neměla, ale trocha inspirace by šla ne? Asi se na to více zaměřím. Sweet není zrovna můj nejoblíbenější styl, ale tohle bylo vážně kouzelné. A tak teda dalších pár fotek.
 Tady je fotka, kde se nachází Aru a Aki. A and A xD. Oboum jim to slušelo. A tolik legrace jsme si s nimi užila!

 A tady kouzelná Elisse. Omlouvám se ostatním lolitkám, ale... ONA JE PODLE MNE DOKONALOU LOLITKOU! Milá a kouzelná jaká má lolitka být, ale přece jen plná citu a ne jenom chladná panenka. Okouzlila mne už kdysi, kdy jsem ji viděla poprvé na lolita každý den. Je to úžasná kamarádka a já doufám, že mi vyjde s ní bruslit! Jsem tak ráda, že ji znám. Beru ji jako velkou ikonu a jak jsem šla na první sraz tak... ,,Ó můj bože, bude tam Elisse!" Je skutečně kouzelná. A ještě jsem ji nenapsala valentýnku... musím napravit.

A Johanka! Tohle je člověk, se kterým si velmi rozumím. Je s ní sranda. Už na prvním sraze jsem si s ní velmi rozumněla, ale teď se to velmi prohloubilo. A taky je to úžasná fotografka a ve spamování není začátečník xD.

 No a po focení jsme se vydali zpět do centra. Mezitím Aki málem zapomněl tašku s netbookem. A došlo mu to až po hodně dlouhé době xD.

Další zastávka byl MC Donald.

Tam jsme proseděli u netbooku pěknou hodinu a něco. Každý si snad i něco objednal a došla k nám i Fabi. Tak jsme seděli a povídali, povídali až byl ččas, kdy nás musela opustit Danielle a její přítel. Další půl hodinku jsme teda proseděli bez nich a následně se vypravili do kavárny Daniell.

V kavárně jsem byla poprvé. A musím říci, že se mi to i líbilo. Tam se začalo řešit plno blbostí xD. Tolik jsme se vážně, ale vážně nenasmáli! Během konverzace nás opustila Fabi a poté Aru. Bohužel jsme tam směli zůstat jenom do 6 a pak to tam opustit, kvůli tomu, že tam měl někdo rezervaci. Pomalým krokem jsme se vydali na zastávku. Odtud utíkala Domi na zastávku Křižíkova. Doufám, že ot teda stihla.

Pak jsme se rozloučili se Suzi a ve složení- Aki, Johanka, Kitsune, já a Elisse- jsme jeli směr Poruba. Elisse nás opustila na Svinově a jela domů, pročemž jsme ji všichni slíbili, že jí napíšeme.

S Akim a Johankou jsme vystoupila na Zahrádkách a šli do Tesca. Tam jsme si koupili něco k jídlu a pak pokračovali pěšky do Poruby.

Johanka tam fotila potom papíry na zemi, žehličku an popeláku a podobně xD.

Zkrátka byl príma den. S mnoha lidmi si teď příjdu blížší. A doufám, že nám vyjde to bruslení a Elisse dorazí. Bude mne učit nějaké otočky tak jsem zvědavá xD. Nic drazí ještě dvě fotky a jdu spát.


Tahle fotka je kouzelná. Líbí se mi moc. Možná ji někde použiji. Kitsune, miluji tyto naše fotky. A nemsít fotku s tebou to prostě nejde.


A nakonec naše společná. Bohužel foukal silný vítr a tak to taky dopadá xD



4 komentáře:

  1. Na té poslední společné fotce vypadám ajk troll ale nevadí xD bylo to vážně skvělé! Mám moc ráda srázy jsem ráda že jsme s tím začali. To focení by vyjít mohlo a ta naše společná fotka... ta se mi líbí a moc. Nevím proč prostě mi přijde krásná. Všichni tam byli kouzelní! Lolita je nádherný styl a klidně se na něj zaměřím s tebou. xD Však šatníky doplníme xD

    OdpovědětVymazat
  2. Kitsune: však jo... zkusíme potom někdy v létě sehnat tu moji jakoby pruhovanou... a možná by se dala udělat i nějak ta moje černá pokud bys měla zájem... a bylo to kouzelné! Tu fotku miluji. A já taky vypadám hrozně xD Jenom prostě nechci být full lolita.

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc děkuji za tu část, kterou jsi o mne napsala. Hodně to pro mě znamená. Doufám, že nám to bruslení vyjde :). *happy*

    A dvojčatům to slušelo :), přijde mi, že jste vždycky tak zajímavě sladěné a obdivuji, jak můžete vypadat tak stejně.

    OdpovědětVymazat
  4. Elisse: Jsem ráda, že tě to potěšilo. Je to všechno pravda.
    A také doufám, že nám to bruslení vyjde.

    A děkuji pěkně. Pro nás už to není takový problém něco vybrat je o automatické, že se oblékáme stejně.

    OdpovědětVymazat