středa 2. listopadu 2011

Halloweenský sraz

Můj 2. sraz...



...a byl lepší jak ten první.

No začnu přípravou... Ta byla několika hodinová a já vstávala o půl 7.
Začali jsme s oblečením atd. a pak byla 9 hodina a já šla na zastávku pro Aru. Šla jsem v kabátu od Kitsune a s kapucí. Byla to ohromná sranda! xD Jak se lidi dívali.

No tak pak se nabídl od Kitsune tatínek, že nás sveze. A tak jsme jeli. Plní očekávání. V autě jsme si dali pásky a vystoupili.
Na zastávce nebo spíše kolem ní poletovalo něco v černém. Suzie! Okamžitě jsme se za ní rozběhli a nadšeně ji vítali, ale ona se tvářila kameně. Bohužel jí to moc nevyšlo a my ji rozesmáli.
Později se objevil Danielle i s jejím přítelem, ale bohužel jen na chvilku, aby ředala Toki kabát. Toki měla úžasné líčení a legíny, které bych jí s radostí zabavila.
Tak jsme dále mrzli a čekali na další až Suzie zjistila, že má SMS od Johanky, že příjdou s ostatními až do Lasa.
Cesta do lasa byla plná smíchu a trochu i běhu xD.
První místo kam jsme šli byla bižuterie, kterou jsme vzali útokem. A v tu chvíli se ozvalo: ,,Suzie!" a všechny naše pohledy mířily nahoru kde se skláněli Fabi, Aki, Johanka, Eliss a TENSHI!
Ano možná je to přehnané, ale všichni jsme se na ni těšili a měli strach. Tak jsme se pospolu vydali ke schodům a připojili jsme se ke skupince. Kupodivu jsme se všichni obejmuli a šli na jídlo.
Tam jsme Akiho pasovali na křečka, Eliss jsme pomluvili XD s tím, že nenosí kontaktní čočky pravidělně.
Po vydatném obědě jsme se přesunuli před Laso a šli fotit. Mezitím se Kitsune vybil foťák. Byla tak 1 hodina a my se začínali nudit. Tak hurá do Futura!
První zastávka byl GATE a přála bych vám vidět, jak se tvářili prodavačky a nakupující xD. No nic...
Odpojili jsme se s Akim, Johankou, Eliss a Kitsune a šli do levných knih dělat blbosti. Nebudu rozebírat co se tam dělo, ale stálo to vážně za to xD. Pak jsme navštívili Lindex a komentovali s Eliss její výšku am ožnost nakupovat v dětským. Musím si zjistit jakou velikost mají děské věci, protože možná bych je oblékla, jednu sukni jsme měla dobrou jenom o 1 nebo 2 čísla větší. Ha! xD
No a pak se šlo do čajovny. Všechno se pomalu rozjíždělo. Začali jsme u hlavolamů a skončili u keců všeho druhu. Povídalo se toho moc... tolik!, že bych to sem nezvládla napsat!
Odcházeli jsme kdesi kolem 7.

Zkrátka jsme si to parádně užili!

no normal



A nakonec ještě moje oblíbená fotka:

Eliss, Kitsune, Neki, Tenshi (zleva)


Neki ver Leth

Žádné komentáře:

Okomentovat