úterý 19. října 2010

Kaya aneb něco na začátek

Kaya, bývalý vokalista skupiny Schwarz stein. Tehdy jeho přezdívka byla Hime. Byl i ve více skupinách :


1.Meties!

2.ISOLA

3.Rudolf steiner

4.Schwarz stein

5. Kaya (solo-součastnost)

Japonsky: カヤ

Trochu k historii. Hledala jsem přes google jeho bývalé skupiny, ale žádné fotky jsem moc nenašla. Jenom Isola a Schwarz stein.

Tady Isola:

Isola
Více pak mohu říci snad jen o Schwarz stein:

Vznikla v roce 2001 a jejími členy byl Kaya v té době ještě Hime a Hora (ex Velvet eden). Prvně si zvolili jméno Rudolf steiner a následně když přešli pod nahrávací společnost Many (ex Malice mizer, Moi dixs mois a další projekty) změnili jméno na Schwarz stein.
V roce 2002 již pod vedením Midi: nette (nahrávací společnost) vydali dvě demo nahrávky: Perfect garden a Queen of decadence. Jejich první vystoupení bylo v téžem roce na vecirku Dis Inferno I a měli docela slušný ohlas. Rok 2002 byl evidentně rokem plným změn v té době si Kaya změnil přezdívku Hime právě na Kaya. Roku 2003 vydali své první album New vogue children a pár dalších. A 29.3 měli poslední live a ukončili své působení.

Hora (洞) - syntetizer ,programmer
Narozen : 10/05/19??
- rika se o nem,ze je tajnustkarsky,ne zrovna moc mluvny,ale velice kreativni a talentovany ;
Vic viz → Hora

(informace částečně z humanfreaku)

Kaya

Narozen 17.07 19??

Je známý nejen svým zvláštním hlasem, který je občas ženský občas mužský, ale i svým vkusem pro módu.Miluje růže a motýli a hodně je používá v tvorbě.Má starší sestru Nomico, se kterou se stýká a pozval si ji tuším i do nějakého pořadu jako hosta. Nomico taky zpívá.
Jeho maminka od mala mu pouštěla jazzovou hudbu a ta ho taky ovlivnila.Kaya sám říká, že má rád hudbu 80.let a chansonietty(tento zanr vznikl,tusim,ve Francii,jsou to takove nezne,pomalejsi pisnicky,snad se nezmylim,kdyz do toho zaradim Edit Piaf*)
Kdysi se zabýval před Rudolf steiner coverem svých oblíbených songů. Kamarádí se s Jukou, se kterým několikráte i vystupoval. Juzka se nyní jmenuje shaura a kupiny (XOver a VII sense). Pro Kayovo sóluvku skládá Hora stále nějaké písně. To by bylo ve zkratce o Kayovi vše snad jen pár jeho skladeb:

-Ophelia
-Chocolat
-Silvery Dark
-Walkure
-Kagami oni
-Sing
-Awilda
(je jich samozřejmně více, ale takový základ...)

Ukázka starší tvorby:
A nejnovější Awilda:
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat