sobota 1. září 2012

My wall...

...my dreams...


...my art.

Takže jsem slíbila, že dám fotky z mého pokoje. Ještě to možná není ono - hlavně ty dveře - ale cítím se tam dobře. Poprvé nemám pokoj s mladší sestrou.

Miluji fialovou barvu, takže je všechno ve fialových odstínech xD. Potom mám ještě takovou světlounkou zelenou. Jo líbí se mi tam. Ale konec keců a je na čase postnout ty fotky.

Původně tam měl být pouze tento vlk. Nápad? Přišel z anime Wolf's rain. 
 Nakonec jsem se rozhodla přidat větu: "All roads lead to the paradise." Mám ráda dvojsmysly, takže to beru tak, že to nemusí být ráj jako takový. Ráj bez hříchů plný odpuštění atd., ale klidně to může být ráj šílenství nebo smrti.
 Netuším, proč mám toho vlka foceného dvakrát, ale dělala jsem na něm v průběhu hodně úprav :)
 A jde vidět kousek motýlka.
 A potom mne napadlo přidat fialovorůžovou barvu a udělat popínavou růži.
 A nápis v celé své kráse s motýlky. Hodně se mi líbí ten u písmena D.
A potom králík. Je to pro mne takový průvodce celým tím rájem, o kterém mluvím. Vždy jsem brala králíky nebo zajíce jako takové průvodce a toho vlka takovým ochráncem. Obrys jsem kreslila posvátnou tužkou. 
 Jedna z mých fotek. Pila jsem u toho čaj, protože ten den byla docela zima.
 Cool králík!
 A můj králíček v celé své kráse. Líbí se mi, jak se mi povedly oči.
 Ke stolu jsem zvolila kočku. Mám kočky ráda. Nějaký hlubší význam to nemá prostě jsem tam chtěla kočku. Jo je trochu dost odfláknutá xD.
 Veverka. Mám ráda veverky. Nejsem s touhle na 100 procent spokojená, ale z větší míry ano.
 A veverka musí mít oříšky že?
 A nakonec takový pták. Jedná se o spojení mezi venkovním světem a oním rájem co má být vlastně můj pokoj. Ani nevím proč ho tak beru jako rád. Pro mne je slovo "paradise" takové osobní. Používám ho dlouho a všude. Pro mne je můj pokoj prostě ráj, ale ještě tam chybí nástěnka s fotkami a plakáty s mými oblíbenci xD.
 A vlastně celá zeď. To nalevo je lust, co mi hází růžové světlo a to nalevo jsou zvonkohry. Ta modrá s delfínky je od Aru k vánocům, ta s mušličkama a jakoby solnýma kamenama dole je z Itálie a ta fialová myslím z Rhodosu. A ještě bych chtěla další :)
 Stůl a můj bordel. Lampička, co se dá úžasně nastavit, lampička glóbus, sklínka s pitím, netbook Ruiza, laky na nehty, stojan na mobil - po prababičce - zrcadlo, které prostě musím mít, zvonkohra z časopisu Witch, figurka kočka a figurka sloník a obvaz, co jsem měla na malíčku xD a vzadu kytka k narozeninám.
 A moje postel. Není to přímo úžasně vidět, ale chtělo by to vyfotit ustlané, to je jiná. jinou fotku, ale nemám.
 A knihy. Z knihovny převážně a pak něco málo jako učení jak hrát na kytaru, Babička, kuchařka, kytice, voňavky -Playboy a krásná vůně z Egypta - a dýně xD. V ní se zapálí svíčka a ona svítí.
 Nevím jak vám, ale mi se můj pokoj líbí. Malovala jsem ho celý sama. Všechny tři vrstvy bílé barvy, fialovou na zdi, jenom kolem okna mi to malovala mamka, aby to bylo rychleji. Ty kresby na zdi mi trvaly dosti dlouho. Bylo to náročné upřímě. Malovala jsem to přes den, ale spíše po nocích. Když jsem nemohla spát, tak jsem se sebrala a začala malovat. Někdy jsem končila v 1 ráno jindy až ve 3 nebo ve 4. Což bylo docela namáhavé, někdy jsem usínala, ale nemohla jsem nechat zaschnout barvy.

Tak nějak jsem se tím i uklidňovala. Mohla jsem přemýšlet o čem jsem chtěla, mohla jsem jenom bezmyšlenkovitě poslouchat hudbu a dělat tahy štětcem. Nějak jsem zapomněla, jak mne kreslení uklidňuje. Problém ale je to, že neumím moc malovat. Je to úplně neprofesionální a úplně hrozné. Úplně jsou vidět tahy štětcem a není to vůbec umění. Je to jenom čmárání na zeď, ale mne to nějak naplnilo. Možná v budoucnu k tomu přibude ještě něco, ale nemám páru co.

Takže, co si o tom myslíte?

8 komentářů:

  1. Jůů...Jak já vám všem závidím ty vaše pokoje :(
    Nejvíc se mi líbí ten králík, je skvělý! A vlka schvaluju, Wolf's rain je jedena z nejlepších anime co jsem viděla... A ta hudba! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano :D já svůj pokoj miluji!!!!! Díky moc, já měla strach, že je to hrozné, ale evidentně se to líbí :)

      Vymazat
  2. wooow, moc pěkné *-* taky jsem si vždycky chtěla pomalovat pokoj, ani nevím proč jsem to neudělala když jsme se stěhovali a já měla celý pokoj nový oO asi proto, že jsem předpokládala, že všude po zdech budu mít plakáty jrockerů XD no stalo se :D
    moc se mi líbí ten vlk s tím nápisem a motýlkama okolo, fakt jsi šikovná *-*
    btw, ty máš Ruizu a můj notebook se jmenuje Asagi, yay :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bydlím ve velmi starém baráku, takže kde mám pokoj se dříve ukládalo seno, takže se mi to stavělo skutečně od základů. Malovala jsem si ho celý od počátku sama, takže pomalovat si zdi byl pro mne další krok :) Už dříve jsem malovala jiným, ale sama jsem neměla svůj pokoj :D
      A jednu zeď na plakáty samozřejmě mám :D ale nevím kde všechny skončili, jestli mi je mamka nevyhodila :(

      Skutečně děkuji :)

      Páni to je náhoda :D

      Vymazat
  3. Už jsem chválila vážně se mi asi nejvíc líbí ten zajíc povedlo se ti to. :)

    Kitsu

    OdpovědětVymazat
  4. Prostě dokonalost <3 vždyť víš, už jsem ti to chválila :D
    Líbí se mi hlavně ti motýlci, růže a ta veverka :) Kdybych měla nějaký talent na kreslení, byla bych spokojená, že bych si taky mohla něco stvořit, ale bohužel stěny už jsou stejně zabrané, budu ráda, když mi vyjdou plakáty a nezůstane jich pak pár ležet ve skříni :D
    Asi budu i zadělávat s plakáty tu tvou malbu. Jakože, nechci tě urazit nebo tak něco, ale už se mi to tam prostě nehodí. Tak nějak mi to přijde už ohrané, už mi ten pohled na to nic nedělá. Nechám zřejmě vidět jen ty znaky a zbytek přelepím nějakým velkým wallscrollem...fakt se nezlob T,T

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nezlobím, je to tvůj pokoj a dá se to i snadno přemalovat, až mne přestanou bavit ty moje, zamaluji to a budu malovat nové :)
      Ale kdyby jsi opět něco chtěla stačí říct :D

      A fakt se nezlobím, je to prostě tvůj pokoj a chceš ho mít podle sebe, tak proč si tam nechávat něco, co se ti tam nelíbí nebo prostě nehodí?

      Vymazat