neděle 2. září 2012

Last...

...holiday...




...meeting up :).

Mám toho tolik v hlavě, že tento článek nebude mít hlavu ani patu :D Jsem plná dojmů, zážitků a pocitů, co se ve mne množí a bouří!
Ale začneme od počátku ne?

Většinou prázdniny jsem strávila ve Staříči. Už ani nevím kdy se mi na FB objevila pozvánka na "Poslední prázdninový sraz". U¨važovala jsem, jestli jít nebo ne. Přiznávám, že se mi jako moc nechtělo, protože den předtím zubař a lítání z Ovy do Staříče. Ale jedna věc byla jiná. Mezi "možná příjdou" byla Veru :D.
Přiznávám, je mi docela velkou inspirací, stalkuji její blog a skutečně dlouho jsem ji chtěla poznat!!! Možná jsem šílená, ale když je to člověk, kterého chcete hodně poznat jste nadšení. Takže jsem se snažila ten sraz zařídit hlavně kvůli ni :).

A pak to přišlo...

7:42 jsem se rozhodla vstát. Budík byl sice na 8:00, ale zpravidla před srazem a nějakým výletem nemohu usnout a potom se budím před budíkem. Nevím, čím to je. První myšlenka? "Sakra, ono je tam škaredě!" Takže jsem se sebrala, posnídala a šla vymýšlet jiný outfit. Nepočítala jsem, že tam ráno bude jenom 15°C! Takže ze šatů se opět stala sukně - chtěla jsem si černou spodničku přidělat jako šaty, ale skutečně by byly krátké a byla by mi zima :) - přidala jsme mamčino bývalé triko se síťovanými rukávy, pásek - když už jsem mi kvůli němu pořezala ten prst - Kitsuniny nadkolenka s lebkou a můj nový růžový svetřík. Nějaké ty šperky, aby se neřeklo a kabelka.

Mohlo být tak 8:11, co jsem posbírala malovátka, deštník, peněženku a doklady a vydala se ke Kitsu domů. Pršelo a tak jsem ten deštník musela mít vytažený.

Nemám ráda, když jsem nastrojená a nejsem namalovaná - alespoň tu řasenku - a měla jsem ještě rozevláté vlasy, takže dešník sklopený, ať mne nejde vidět xD. U Kitsu jsem byla nějak 8:33. A opět to začalo.

Žehlení mých velmi neposedných vlasů, Kitsunino komické soukání do šatů, malování a hle ono už je 9:30 xD. A podle jízdního řádu nám to mělo jet 9:36 xD. Takže jsem do sebe kopla na ráz půlku kávy na probranou a s Kitsu jsme spěšným krokem mířili na vozovnu. Tam jsme dorazili 41. No tramvaj ujela, takže počkáme na tu další? A nebo zkusíme chytit 4. Ale hle 9:45 a jede nám ta tramvaj, co měla jet 36 xD. Takové štěstí jsme snad mít nemohli xD. Takže jsme zabrali přední místa a roztáhli sukně a hlasitě se bavili, protože každá v jednom uchu měla sluchátko.

Když jsme vjížděli do zatáčky před Elektrou, najednou se mi sevřel žaludek. Cítila jsem se hodně nervózní a vlastně jsem ani nevěděla proč.Vystoupili jsme a v dálce jsme viděli mizet Takeshi s Veru. A hle támhle byla velká banda xD. Netuším kdo tam všechno byl, ale jistě vím že Johanka, Aki, Domi, Elisse, Silvi a Suzi... dál netuším skutečně :D. Postupně začal docházet zbytek. Jako poslední přijela Aru a následovalo hromadné přesunutí do Fukušimi :).

Ty pohledy lidí by měl někdo fotit! Takže jsme se zastavili u lavičky a tam čekali na Johanku s Akinem a Elisse. Přešli jsme do obchodu se podívat na Star Trek trička a pak jsem se Suzi ještě zamířila do SISA pro čelenku, která by ladila k Akiho mikině, co ji půjčil :D.

Potom šup na horní patro! V Mc Donaldu seděli Takeshi s Veru. No já si koupila něco k jídlu a následně jsme se přesunuli pod "hřib" a bavili se a bavili. Tady jsme strávili hodně času. Seznámila jsem se se Silvi. Ona je opravdu úžasná holka, jsem ráda, že jsem ji poznala!

Potom se přisunuli i Takeshi s Veru a nějak tam jsme si měnili místa xD. Neustále někdo někam chodil, neustále se někde něco probíralo. Bohužel potom museli odejít Johanka s Akim.

 Když už jsme u toho, jak pokaždé někdo odcházel, tak odešli Veru s Takeshi a zůstal tam kabát Veru a Takeshin deštník. A co my neudělali? xD Začali jsme to zkoumat a omdlévat z toho, že jsme se dotýkali věcí, které jsou jejich. Našli jsme Veru díru, kterou pravděpodobně měla zadělanou zicherkou xD.

Vzpomínám si na pár okamžiků, kdy jsme mávali na chlapa v posilovně, co běžel na běžícím pásu, jak si Silvi sundávala čočky, jaká to byla změna, jak se fotilo foťákem - a že z toho jsou šílený fotky xD - a jak se pokaždé někdo vrátil s něčím k jídlu nebo pití :).

Vypadalo to, že se všichni dobře baví :).

A potom bylo zaveleno sbalení a přesunutí do čajovny. Jenom co jsme vyšli ven, hrál tam jakýsik DJ a mixoval písničku Danza Kuduro. ¨Každý to bral po svém, někdo ze srandy trsal pod deštníkem xD a někdo si pustil j-rock a pokoušel se to všechno ignorovat xD.

Co došli všichni, Takeshi vedla do čajovny. Minuli jsme přechod, málem nás zajela auta a tramvaj, ale to je vedlejší xD. Ignorujme i fakt, že do čajovny dorazila první půlka a další asi o 5 minut později xD.

Zabrali jsme místa, objednali a už to jelo!

Nebudu vypisovat vše, o čem jsme se bavili. To by byl tento článek nekonečný a muselo by se dát varování xD, ale jednoduše jsme se bavili a stálo to skutečně za to!!!

Doslova jsem se vetřela k Aru, Veru a Takeshi xD. Někdy se bojím, co si o mne lidi pomyslí. Mám problém oslovit jakéhokoliv člověka. Třeba Veru... jo xD. Teď si příjdu tak neskutečně trapně a mám strach, co si o mne zase lidi pomyslí :). Ale taková prostě jsem. Nedělám to schválně, jednoduše mám strach, abych neřekla něco trapného, že bychom si nepadli do oka, atd.

Naštěstí Veru s Takeshi byli opravdu milé a tolerantní.

Stavila se i Danielle, ale neměla jsem moc příležitost s ní mluvit. Vlastně ani pořádně netuším, kdy odešla.

Něco kolem půl 5 musela odejít Veru. Ještě se šli s Aru fotit. A velmi ti děkuji, Aru!!!! Díky tobě, že jsi mne vzala jako fotografa jsem měla možnost se vyfotit s Veru!!! xD "skutečně si připadá trapně" Musím ještě podotknout, že Veru a Takeshi měli naprosto nádherné vlasy!!!!

Skutečně lituji, že jsem se neodvážila Veru oslovit dříve, doufám, že k nám do Ostravy ještě zavítá. No takže já a Aru jsme se vrátili do čajky a začali se bavit se Silvi. Opět jsme probrali plno témat (vím, že jedno téma byly podprsenky xD). Dozvěděla jsem se, že Silvi má za nejlepší kamarádku moji spolužačku :).

Potom se vrátila Takeshi. Seděli jsme v čajce ještě tak do čtvrt na 7, než musela jít Silvi domů. Takže já, Kitsu, Aru a Takeshi jsme ji šli doprovodit. Sotva jsme však vyšli v dálce se objevili Johanka a Aki. Takeshi s Akim se objímali uprostřed silnice a mne napadla ta scéna, jak vás zajede v komediích autobus xD. No takže jsme to vzali do Mc Donaldu, kde jsme se nakonec rozloučili s Johankou a Akim (opět) a Takeshi, co se vrátila s nimi do čajky. Mimochodem Takeshi tak krásně vonily vlasy xD. (opět mimo téma).

Takže ve složení já, Kitsu, Aru a Silvi jsme dorazili na zastávku, kde jsme čekali na tramvaj. Když přijela, rozloučili jsme se se Silvi a pokračovali do Poruby. Výstup byl u Tesca, kde Aru čekala na 7. Ta ale nejela, takže se vracela zpět na 11.

S Kitsu jsme to ještě vzali do Mc Donaldu pro pití a jídlo a vydali se pomalu domů. Ještě jsme shlédli noční závod cyklistů - 2 kola - a skutečně jsme se potom rozešli a šla každá domů.

Přišla jsem unavená, převlékla se do domácího, napila se, navečeřela a mám čas přemýšlet o dnešním dni. A mohu to shrnout jedním slovem AWESOME!!!! Doufám, že v podobném složení se sejdeme i příště! Ráda bych opět viděla Takeshi, Veru, Elisse a další a další :).

Aru říkala, že mne tak šťastnou dlouho neviděla. A já skutečně šťastná byla. Teda já jsem byla šťastná třeba na narozeninách atd., ale nevím proč jim to teď přišlo jiné. Možná to už Kitsu i otravuje, ale MÁM FOTKU S VERUUUU!!!! xD Copak vy nejste nadšení, když máte fotku s někým, koho obdivujete a je vám i docela inspirací?


O tomhle budu mluvit ještě hooodně dlouho. Dalo mi to takovou energii do začátku školního roku, i když se na to šíleně netěšíííím!!! Nemám ráda školu, ale chodit se tam prostě musí. Slyšela jsem, že Johanka nemá školu v září :D Že bych si ji pozvala, aby mi šla naproti xD.

Dobrá, možná bych měla trochu zpomalit a končit. Když jsem tak nějak unavená a zároveň rozjařená ze srazu, říkám blbosti.

Takže report byl psaný hned 1. 9. 2012 a fotky dodány později :)


Smile :)
 Já a Silvi. Jsem moc ráda, že jsem ji poznala a snad jsme se neviděli naposledy
 Naše duo xD.
 Jedna velmi děsivá fotka :D I like my eyes!
 Taková normální rodinka...
 Aru a její fantastická paruka. Ironií bylo to, že původně patřila Veru :)
 Naše odpatky a Michal! xD
 Naprosto cute Marsi se Suzi
 A úplně creepy fotka Suzi!
 A velmi roztomiloučká fotka Suzi
 Děsivá fotka Suzi...
 Stalker fotka Veru s Takeshi!
 A takto dopadla stalker fotka, když si všimli, že fotíme. Chudák Elisse musela se polekat.
 A fotky o kterých jsem mluvila xD. JSEM Z NICH TAK NADŠENÁ!!!!!! Veru s Takeshi po mém boku!!!! xD "berte to s rezervou"
 Kitsu, me and Silvi na procházce. Potřebovali jsme si protáhnout nohy.
 Aru se Silvi... moc jim to sluší ne?
 Já s Kitsu! Když my máme vždy takové... podivné fotky xD
 A já se Silvi... moc milá holka.
 A ještě Veru, Aru a Takeshi :)


Dopsáno 2. 9. 2012 - Aru... chci ti říct nemáš se mi za co omlouvat. To je jenom můj strach a můj problém. Nebýt tebe tak bych neměla ani tu fotku... takže žádný strach! A ještě snad budu mít nějakou příležitost se toho strachu zbavit.

Co si tak uvědomuji i minulý rok mne poslední prázdninový sraz nakopl. Najednou je svět o dost veselejší. Je to takový adrenalin! Mám pocit, že mám úžasný život a úžasný kamarády!

Díky moc všem...

10 komentářů:

  1. Já vás všechny tak miluju. :D

    Hrozně ráda si čtu tvé zážitky z akcí, hrozně se mi líbí jak to prožíváš. <3
    A příště si musíme taky udělat nějakou fotku. Ani nevím, jestli vůbec nějakou máme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ne... musela bych se podívat... musíme si udělat skupinovku xD

      Taky všechny miluji :) i tebe :D

      A díky, že jsi schopná tohle všechno přečíst :D

      Vymazat
  2. jééj :D radši jsem ani nepočítala kolikrát tu zaznělo moje jméno XD děkuju :3 fakt si toho vážím, že jsem pro někoho inspirací a obdivuje mě :) hrozně mi to zvedlo náladu v těhle příšerných školních dnech :D ten sraz jsem si fakt užila :) po dlouhé době změna, ty naše se přece jen trochu jiné, jsem ráda, že jsem potkala nové lidi a všichni byli takový milí a vstřícní :) určitě ses nemusela bát mě předtím oslovit nebo tak (já mám co říkat, taky se bojím lidí XD) já jsem totiž vždycky ráda když mi někdo koho neznám napíše, aspoň se seznámím :) a určitě se nevidíme naposled, budu se snažit jezdit na vaše srazy do Ovy častěji ;)
    btw, to s tím mým kabátem... XDDD no dobrej záchvat smíchu sem měla :D hned jsem šla zkontrolovat kde mám díru a pak vidím, aha poutko co jsem utrhla ve škole a nechtělo se mi přišívat XDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona je tam ještě jedna díra tuším někde dole xD

      Já se hodně bojím oslovit lidi, ale ty jsi byla fakt milá :) Doufám teda, že tě uvidím častěji.

      Jsem ráda, že jsem ti zlepšila náladu, já taky mám hrozné dny :( ten sraz byl pro mne jediným pozitivem ke konci prázdnin jediná věc, na co jsem se těšila.

      Radši to fakt nepočítej xD, bože, cítím se tak trapně xD

      Vymazat
    2. aha XD je to možné, on ten kabát už je dost starý a ještě ze sekáče, tak bych se ani nedivila, ale i tak ho mám ráda :D

      jéj, to se vůbec nemusíš cítit trapně XD úplně v pohodě buď :D kdyby byla aspoň čtvrtina lidí co potkám jako ty tak mám pořád dobrou náladu a chuť něco dělat :)

      Vymazat
    3. Tak jasně, ale kdyby jsi viděla, jak jsme to tam zkoumali xD

      Tak to moc děkuji :) Já vím, co si o mne lidi někdy myslí, jsem prý z maličkostí až moc nadšená, takže mám tendenci se za vše omlouvat xD dobrá, přestanu se cítit trapně xD

      Vymazat
  3. Bacha Veru je děsný bubák ! :DDDDDDDDDD

    A děkuji že mi a Akimu přeješ takové krásné a milé věci, ale taky mě to napadlo XD

    Musím říct že to byl opravdu jeden z nejlepších srazu na kterém jsem byla, a doufám že takových bude víc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, že takových srazů bude více :)

      Ale to přímo k tomu svádělo, přímo ta představa jak jenom se najednou vyřítí ten autobus xD

      xD

      Vymazat
  4. Už ani zase nevím co říct a to jsem ten článek četla dvakrát xD
    Prostě a jednoduše, I luv ya!! <33 obě víme jak co bylo :D jsem ráda za to, že jsi ráda i ty :)
    A miluji tvé detailní články, vždy tak nějak zavzpomínám a usmívám se při každé vzpomínce na cokoli, co se probíralo nebo dělo :D já už vlastně ani nevím, co vše napsat o tom úžasném sraze na svůj blog, je toho moc a už jsem pozapoměla, ale rozhodně tohle byl ten nejlepší sraz ze všech, kterého jsem se kdy mohla zůčastnit <33 a nejsi jediná, kdo si Veru tolik vychvaluje xD já také, ale až takhle najevo jako ty to teda nedávám, ty to dávaš najevo i za mě :DD přímo dvojtá radost! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To víš, já hodně mluvím o něčem, co mne nadchne a o někom, koho jsem tak ráda poznala... ještě jsem Veru chtěla napsat na FB, ale nezastihla jsem ji online a když ano, bylo pozdě a já vlastně nevěděla o čem psát, mozek mi už spal :D

      Jo chápu na blozích se už postupně objevilo tolik reportů, že člověk nemá moc k tomu co říci víc... snad pár vět a pár fotek :)

      Já bych ty články i měla delší, ale nelze to všechno tak dokonale popsat, tento sraz se mi zatím asi líbil nejvíce :D

      Já vždy píšu vše podrobně, protože po roce nebo i později si to takto připomenu :)

      Jej tu slátaninu tady jsi četla dvakrát?! xD

      Říkám, Veru skutečně sleduji od doby, co jsem ji poprvé viděla na ještě staré lolita centrále :D a vždy jsem ji chtěla potkat a kooooneeečněěěě se mi to povedlo :D

      Vymazat