úterý 28. srpna 2012

Step by...

...step...



...with my hair.


Trochu se nudím, ale jsem velmi, velmi líná vstát a nafotit ten shopping, nebo požádat Kitsu o zbytek fotek z narozek nebo stáhnout fotky z Brna... takže jsem se rozhodla dát dokupy článek, jakou změnou procházely moje vlasy xD. Budou to možná trochu šílené možná neviditelné změny, ale byly změny xD.Jedná se pouze o barvu střihy tak nějak neřeším, to bych hledala dlouho.

Fotku z let minulých nemám. Ve zkratce měla jsem delší vlnité vlasy bez offiny v přírodní barvě. Potom jsem měla blond melír a potom se mi zkrátily vlasy nad ramena. A teď už slibované fotky.

So natural.

Již s ofinou, ale s přírodní barvou. Tato fotka je těsně po tom, co jsem přišla od kadeřnice si nechat střihnout krátkou ofinu.

Přidávám ještě jednu fotku, kde vlasy nemám žehlený.

A přichází první pokusné barvení šampónem. Nemám fotku, kde jsem těsně po barvení, ale až po pár umytí. Bohužel mi šampóny nedrží, takže se to šíleně rychle vymylo už po asi 4 umytích.

Další byla barva Pouštní růže od Wellaton myslím nebo tak nějak xD.

A potom dlouho nic.. nechala jsem to dosti odrůst a potom přišla na radikální červenozrzavou.





A potom přišlo první barvení na blond. Původně jsem chtěla jahodovou blond, ale pak to dala na Palette H19...




Přes léto jsem nechala barvu tak jak byla. Hodně zesvětlala a nedávno jsem se rozhodla s pomocí Kitsu dát do hlay i fialovou. A vniklo z toho něco, co jsem si fakt docela vysnila a jsem s tím nadmíru spokojená! Díky Kitsu, takže zatím se budeme držet té fialové barvy s H19.






Toto je moje vlasová přeměna. Postupné barvení. Chybí jedno, kdy jsem použila fialovou barvu ale šampón, bohužel to se mi okamžitě po 2 umytí vymylo. Což mi bylo líto.

Co si myslíte, co mi sluší nejvíce případně co byste mi příště radili za barvu?


8 komentářů:

  1. Nechej si tu co máš :) Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s Baruš. To co máš teď ti sluší. :)

    Kitsune

    OdpovědětVymazat
  3. Pouštní růži jsem používala taky...a líbila ses mi na té první fotce ^^
    ale fialová je taky super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) Na první se mi líbí střih, ale neměla jsem ráda moji pravou barvu vlasů podle mne byla tak nějak... nevím nedala se pořádně pod žádnou barvu zařadit :) Pouštní růže se mi taky líbila, ale nebylo to ono :) A díky moc :)

      Vymazat
  4. Takže zase čekat, achjo, babo jedna xD slibuješ to už měsíce :D
    Ale chápu tě, taky jsem měla problémy ten shopping update vůbec udělat :D ...
    Jinak co s etýče valsů, taky jsmesi rpošla změnamino, však víme :D
    Akorát nikde nemám fotky, takže tohle nikdy asi nebudu moct udělat :'D A jinak si myslím, že ty vlasy co máš teď ti sluší nejvíce, jak střih, tak délka. Podbarvení fialovou tomu dodalo skvělou extravaganci a vypadá to moc dobře, já bych u toho určitě delší dobu zůstala, ale ještě můžeš zkusit později obatvit si tou fialovou jen konečky, taky by to nemuselo vypadat vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky hodlám u toho podbarvení zůstat :) Konečky asi ne, nevím na mne by se mi to moc nelíbilo, takto mi to prostě vyhovuje. Chci mít ale ty vlasy delší :)
      Mi dalo práci najít všechny fotky xD
      A jo vím, ale jsou prázdniny a já mám prostě věci na dvou místech ještě, takže až se všechno přepraví zpět do Poruby, pak to nafotím :D

      Vymazat