sobota 11. srpna 2012

Report (7) ...

...from...



...the Egypt.

Tento report je velmi krátký. Následuje potom poslední z cesty zpět a letadla a potom by měl být článek s fotkami a dále už opět můj deník a informace ze dnů. Tímto vám chci již předem poděkovat těm, co to četli, že se tímto přelouskali a já mám pocit, že jsem ten deník nepsala jenom tak pro srandu králíkům. Takže díky díky díky. Doufám, že jsem se podle vás moc nezměnila xD. A že se chovám v rámci možností. Jsem ráda za jakýkoliv váš názor - ano miluji cizí názory a ráda je čtu, i když by mohli být nesmyslné - takže ještě jednou díky za ochotu to číst a komentovat - alespoň ty první xD.


1. 8. 2012 13:33 – Včera večer jsme už jenom zašli na večeři. Ani na program jsme nešli, jak jsme byli unavení.
Ráno jsem na východ slunce nešla. Nevzbudili mne. Děkuji pěkně. No. Dnešek není ničím moc vzrušující. Snídaně, bazén a potom aqua gym. Mám to ráda a nevadí mi to. Alespoň si nepřipadám jako ten největší lenoch. Dneska to vedla Češka. Po cvičení jsem si ještě šla pro boty, co jsem nechala na druhé straně. A ona na mne začala anglicky a já na ni: „Na mne můžete klidně česky.“ Tak se zasmála a bavili jsme se česky. Ptala se mne, proč mne ještě neviděla s nimi cvičit a tak dále. Byla milá. Vím, že se jmenuje Eva a na show překládá do češtiny, když je potřeba. Potom mi řekla, že večer je disco v umělých vlnách. Řekla jsem, že vzhledem k tomu, že odlítáme prostě v 5 ráno a už 2:50 pro nás přijede autobus, jsem jí řekla, že to prostě záleží na tom, jestli mne pustí babička. Já doufám, že ano. A potom poznamenala, že v 5 hodin je ještě zumba. To nevím, jestli se mi bude chtít a jestli to stihnu.
Tak teď si jdu na chvíli odpočinout, ať přesvědčím babičku, že alespoň na chvíli tam chci jít. Takže zatím.

2 komentáře:

  1. No náhodou, já tohle velice ráda četla, protože mi to připomělo spoustu úžasných věcí a já teď jaksi kleju, že jsem nevzala dědovu nabídku a přece jen do toho Egypta zase nejela. Je už sice ohraný, ale prostě ten ůžasný pocit z toho všeho... a ano, to moře...do háje! jsem vůl xD
    A jop, já taky ráda cvičila a tak, hlavně když předcvičoval nějaký pěkný chlápek, ehehehe xDD ale to se stalo myslím jen párkrát za celou tu dobu ježdění tam =.=

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla to cvičení ráda a to vždy.Měla jsem trochu pocit, že se hýbu a nekynu xD.
      Já jsem trochu litovala, že jsem ty dva roky říkala ne. Ale bylo fajn tam zase jet. Hlavně kvůli moři, ale příště někde kde není až takové vedro.
      Ještě bude něco málo o zpátečním letu a takových mých pocitech. To bude trochu emocionální, ale však uvidíš :D

      Vymazat