úterý 14. srpna 2012

Happy...

...birthday day...




...Aru.


Holá amigos!

(9. 8. 2012 - v tento den byl report psaný)

Dneska jsme si užili. Byla jsem na nohou již nezvykle v 9 hodin. Posnídala jsem, pomohla jsem ségře trochu uklidit první patro, šla uvařit oběd a pomohla trochu mamce v cukrárně.
Oběd jsem zhltla celkem rychle a utíkala se nahoru obléct a namalovat. Do toho všeho přišli kamarádky od sestry a hrály na shovku a já je měla neustále v pokoji, kde mne žádala o pomoc. Já lítala od zrcadla do kabelky do kuchyně a koupelny.
Převkapivě jsem byla už 12:38 hotová. Autobus mi jel 12:50 a zastávka od mého domu je skutečně kdybych si pospíšila ani ne 3 minuty. Rozloučila jsem se s mamkou, nasadila sluneční brýle, nasadila sluchátka a vyšla vstříc tomu horku na ulici.
Minula jsem dělníky, sousedovic kluky, lidi vycházející z potravin a postavila se na zastávku. Autobus měl přijet tak za 6 minut a já jenom přecházela sem a tam a čekala.
Přijel velký červený autobus s nevrlým řidičem. Nadiktovala jsem mu, že chci na ÚAN a zapatila a sebrala lístek. Posadila jsem se na vyvýšené místo v druhé polovině autobusu a vytáhla knížku. Panenka, která řekla ne.Je to o životě prostitutky. Moc dlouho mi to nevydželo, protože v autobuse bylo horko a mi se trochu motala hlava. Jako vždy jsem si totiž pití nechala doma. Tak jsem jenom poslouchala hudbu a dívala se z okna. Pamatuji si střed Brušperku. Je tam poničený dům obklopený slunečnicemi. Je to zajímavý dům.
Potom jsem zbytek cesty nevnímala. Dojela jsem na ÚAN a z dálky viděla Kitsu v modrých šatech. Zamávala jsem na ni a utíkali jsme k sobě. Přivítali jsme se a vydali do Futura, kde byl načasován srav ve 2 u Cinestaru. Jelikož byla výluka, museli jsme jít nakonec pěšky. Nevadilo mi to. Kitsu s sebou měla zrcadlovku, tak jsme trochu začali fotit. Došli jsme k futuru a Aru nám volala, že má menší problém a že se sejdeme později. Tak jsme s Kitsu klidně zašli pro pití a prošli Kenvelo, kde jsem viděla tetu a pak jenom seděli na lavičce, když mi zazvonil mobil. Došli jsme k cinestaru, kde už čekala Aru. Její růžová mikina řvala do okolí xD. Ale líbila se mi.
Prvně jsme šli do GATE. Tam jsme chvilku strávili a Aru si koupila růžovočernou košili. Potom jsme zahučeli do Mc Donaldu. Aru si dala tuším střední Colu, Kitsu velké hranolky se sladkokyselou a malou Colu a já pouze Mc Suane s karamelem. Povídali jsme si a tak. Aru jsme předali dárky a snad se tedy líbily. A potom jsme šli tuším do Lindexu a povídali si a povídali, řešili barvy na vlasy, styl, oblečení, filmy a seriály a všechno možné.
Nebudu zacházet přímo do detailů, protože to byste hrůzou padali xD. Ale řeknu vám příhodu z parku. Najednou nás zastavili dva kluci a řekli nám: "Věříte na kouzla?" A předvedli nám působivý trik s kartami. Nevím proč, ale vybrali si mne, abych to s nimi dělala. Skutečně byli úžasní! Nebyli ani moc vlezlí. Bylo to skutečně milé, i když rozhovor trochu vázl. Moje karta byla kárová 7. A i když jsem se u toho kouzla snažila lhát, povedlo se mu ji najít. Bylo to fakt pěkné. Něco málo se s námi kouzelník bavil, ale ten jeho pomocník jenom mlčel, i když na Kitsu se pěkně smál.
Následně jsme došli pod památník, kde jsem si lehla na zem. Nafotili jsme tam opět plno hrozných fotek xD. A pak se vydali zpět do Futura, protože začínalo pršet. A zjistili jsme, že nás sledují 3 malí cikánští kluci. Neustále, ať už jsme šli kamkoliv. Hlídali jsme si věci. Nakonec, když jsme byli poblíž Futura to vzdali a odešli jinam. Bylo to děsivé. Nemám tohle ráda.
Pak jsme opět zafičeli do Mc Donaldu, tentokráte Aru a já jsme měli cheeseburger a Kitsu velmi dobrou horkou čokoládu.
Bohužel nastal čas, kdy Aru musela jít. Tak jsme se sebrali na zastávku. To nám krásně hrabalo. Ležela jsem na lavičce, chodila jako nějaká hloupá husa, měli jsme pitomé poznámky, bavili jsme se. Smáli jsme se! A potom na té zastávce!
Vyzkoušeli jsme si od Aru mikinu - fotky jsou jenom se mnou, Kitsu odmítla - já ji měla proto, že mi byla zima. A potom Aru přijela tramvaj a my se rozloučili. A pak jsme to vzali s Kitsu rovnou do Poruby.

(dopsáno 14. 8. 2012)

Vzhledem k mojí promrzlosti jsme šli za babičkou a já si tam vzala mikinu a nechala tašku s věcmi. Následně jsme bloudili zasněně po Porubě a probírali všechno možné za dobu, co jsme se neviděli. Jo, Kitsu mi hodně chybí. Co se vidíme tak málo, potom neustále kecáme. Párkráte jsme si sedli kvůli bolesti nohou xD. A já jsem si Kitsu párkrát i vyfotila. Mám ráda ty naše chvíle, kdy se sami procházíme večer a řešíme klidně i blbosti. Tak krásně si pročistím hlavu. Doufám, že i Kitsune má tyhl naše procházky ráda. Potom ji vždy doprovodím k domu a sama mám asi 20 - 25 minut pro sebe. Poslouchám hudbu a v hlavě si nechám přehrávat různé příběhy. Takto jsem zakončila můj úžasný den.

Vážně chci poděkovat za tu šanci, že jsme se s Aru tak sblížili. Kitsu, víš, že ona ví o obou dárcích k tvým narozkám? xD Čirou náhodou jsi na ten dárek v tom obchodě sáhla a já na Aru ať tě na to neupozorňuje xD.

A nakonec pár fotek, za něž vděčíme foťáku Kitsu...

Tuhle první má ráda Kitsu. Já ani nevím proč, ale ráda přidávám fotky, když mi Kitsu řekne, že mi to tam sluší. Docela vtipná mi příjde ta zeď za mnou, to poničené sklo a cedule s jízdními řády. A mám velmi ráda tu mašli, co nosím na hlavě.

 Fotka Aru. Zamilovala jsem si její mikinu. I tu barvu!!! Miluji totiž zvířecí vzory.
 Aru a Kitsu. Je vzácnost, že vůbec Kitsu byla na nějaké fotce. Foťák je totiž její a nerada jej půjčuje někomu, kdo rád spamuje paměťovku jejíma fotkama xD. Tyhle její šaty miluji. Mám ráda modrou. A ona v nich vypadá tak nějak křehce. Snad jako víla nebo někdo z jiného světa xD. Ne skutečně ona byla něčím od nás taková odlišná.
 Klouzající dlaždice a moje ctěná zadnice s nohama. Ale kdo ví proč mám ráda fotky, kde nejsem celá.
 Aru a já. Tuhle jsem si kdo ví proč oblíbila. S Aru jsme tak nějak měli outfit na podobném základu. Kraťasy a punčocháče a nějaký ten vršek. Já to volila spíše proto, že šaty a sukně mám v Porubě a ne na Staříči.
 A můj chudák koš. Dali mu jinou hlavu než mu patří. Má ji světlejší. Ale co je IN xD.
 Tuhle fotky jsem si zamilovala. Nevím tak nějak mám ráda ty moje šílené stavy, kdy si prostě lehnu pod sochu na dlaždice - nelehám si normálně na chodník xD - a jsou z toho takového fotky. Sice mi jde trochu vidět kůži na břiše, protože to tílko je kratší. Líbí se mi i moje oči. Jde konečně vidět, že jsou trochu modré.
 A Kitsunina oblíbená fotka noh. Naneštěstí jsem neměla na zemi nohy, ale hlavu xD.
 A moje společná fotka s Aru. Nemám ráda focení z blízka, ale tahle se mi něčím líbí, ovšem mám kruhy pod očima, což mne trochu štve. Otázkou je, zdali za to může tužka nebo to, že jsem šla spát dost po půlnoci. Ignorujte moje odrosty, přes léto se nebarvím ničím mi to mnohem více vlasy, až ke konci léta chystám sestříhání a barvení.
 Tuhle fotku jsem si nemohla odpustit xD. I když na ni vypadám jako retard, stejně mi to nevadí. Mám ji ráda, protože jsme si ten den naprosto užili a já už dlouho neměla tak úžasný pocit ze srazu s někým jiným, než s Kitsu. Jsem trochu šílená a tahle fotka to říká. Kde kdo by ji nazval trapnou, ale mi nevadí. Bavili jsme se a to je jedna z krásných momentek. A jediná fotka kde jsme všechny tři. Příště musíme udělat i nějakou jinou, mám ráda fotky, kde jsme všichni. Hodně pro mne znamenají. Tahle půjde ke mne na nástěnku.
 Rozběhni se hlavou proti zdi. Nebo proti sloupu xD.
 A tahle fotka je nádherná. Líbí se mi a moc. Jenom ty přivřená očka, růžovou mikinku, blond vlásky a její prsty co mají asi dávat najevo něco jako malou zeď. Podtrhuje to roztomilost. Promiň Aru, ale já tuhle fotku miluji.
 A trio xD. Zvedněte všichni nohu! Tohle jsem zavelela, Aru málem spadla, Kitsu nevěděla kterou a pak se fotilo.
 A vyjímka, kde jsem já a Kitsu. Aru jsme zaškolili s foťákem a šli se fotit. Kitsu, příště chci fakt s tebou pěknou fotku!!!! Něco na nástěnku spolu. Je ti to jasné? xD
 A tahle je ještě lepší. Jak se Kitsu za mnou schovává. Ono je to přesně jako ve skutečnosti. Já jdu první a ona za mnou, ale umí překvapit. Tohle je ono. Vystihuje to nás dvě. Ani jsem si to moc neuvědomila.
 A já v mikině Aru. Byla mi zima a tak jsem ji požádala, jestli si ji nemohu půjčit. Nerada škemrám, ale byla mi fakt zima. Jo to je to, když někdo zapomene mikinu.
 A opět fotka mne a Aru. Obě v růžovým. Její krásná košile, co si ten den koupila v GATE. Jo růžovočerná ji sluší. A mi snad docela taky.
 A již zmiňované fotky z Poruby, kde sedí Kitsu na lavičce. Fotit moc neumím, spíše jsem improvizovala, ale prostě mne cosi popadlo.
 Tuhle mám ještě radši. Neznámá ve velkoměstě. Víte, ráda zkoumám fotky potom podrobně. Veškeré zachycení obyčejného života, veškeré nesrovnalosti, veškeré vady a krásy a veškeré detaily. Tuhle fotku si budu dlouho prohlížet už kvůli tomu, jak mám ráda zachycení Kitsu a života okolo.
 No nepotřebuji po tomhle výlevu psychiatra? xD Skutečně se chovám trochu divně. Někdy. Často. Ale taková už jsem. Chci si někdy sednout a s Kitsune skutečně nafotit krásné fotky. Jsem nadšená z toho, že má dobrý foťák a že se dá krásně s ním fotit. Ty její fotky. Omdlívám a závidím. Bohužel já foťák žádat nemohu. Snad někdy v budoucnu si jej sama koupím.


Takže zpětně mluvím o krásném dni. Hodně jsem o něm přemýšlela, když jsem si hrála na "malířku" tohle je jedna z věcí, co mi alespoň trošku jde. Malování. Ale už jsem přestala. Není čas. Jenom teď jsem prostě musela. Fotky z toho přibou snad již brzy.


8 komentářů:

  1. Kde je zadková fotka! :D
    I když tak, kterou jsi sem dala je možná i lepší, cheche :D
    Někdy zase musíme jít bloumat po Porubě, bylo to tehdy fajn...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jenom vybrala pár fotek xD
      A ano, určitě, tehdy to bylo fajn :)

      Vymazat
  2. Však jak už jsem psala tento den jsem si vážně užila. Naše procházky mám moc ráda. Je to vždy to nejlepší. Probrat všechny možné témata dokonce ani z bot sedřené nohy mi v tu chvíli nevadí. xD A vždyť víš že já se nerada fotím. Na fotkách vypadám pitomě. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výraz pitomě zní tak.... pitomě xD.
      Ale víš, že já prostě chci mít s tebou pěknou fotku, co si dám na nástěnku - která se bude teprve vyrábě, polystyrem je za skříní xD - takže... xD
      Mi taky ne. Ani to, že mne bolí. Mám to ráda tak nějak si pročístím hlavu.

      Vymazat
  3. Jo, už se chystám pomalu začít doplňovat fotky a pak konečně postnout článek, ale asi to nebude nic moc, spíše odkážu sem, protože vypisovat do detailů ten celodenní program, to tak nějak není nic pro mě :D

    OdpovědětVymazat
  4. moc vám to sluší na fotkách :) a na té první se vážně hezky usmíváš ^^

    OdpovědětVymazat