pátek 6. července 2012

Hey people...

...what are...




...you doing?

Hello everybody!

Jak si zatím užíváte prázdniny? Já jsem poměrně spokojená, i když mi chybí kamarádi, jelikož tento čas trávím ve Staříči nikoli v Ostravě a ještě mne tu nikdo nepřišel navštívit, což mne docela štve. Ale měla by snad přijet Kitsu, takže...

Musím ale upozornit, že v tomto článku fotky nebudou, jelikož jsem prostě líná vyjít těch 14 schodů, najít foťák a kabel a přetáhnout to do notebooku. Jo zvykejte si, já se asi nezměním.

Ale zpět k tomu, jak zde trávím prázdniny. Tak zatím je teplo, takže ráno vstanu kolem 10 nebo 11. Nasnídám se, pokud už není oběd. Pak jdu ven buď s knížkou nebo notebookem nebo mobilem a sluchátky nebo prostě jenom tak sedím a kecám s kamarádkami od ségry. Potom příjde mamka, že se jde okoupat do bazénu - který má ideálně kolem 29 - 30°C. A pak sní vystřídám. Za vysvědčení jsme dostali velká nafukovací lehátka, tak se vždy namočím a pak na nich ležím na vodě a užívám si klidu. Na zahradě totiž je klid. No potom je oběd - buď vaří mamka nebo babička nebo prostě máme polotovary z Nowaca jako třeba krokety, stehna kuřecí nebo tatínek griluje a podobně - dáme si pauzu, kdy se bavíme. Sem tam někdo musí vstát, aby šel obsloužit zákazníka do cukrárny a potom jdu dělat rodině kafe. Sama si dám nanuk nebo zmrzku nebo ledovou kávu z cukrárny. A to mi vyhovuje. Pak se jdeme zase ovlažit. Většinou tak kolem 4 příjde jedna ze sousedek a tak kecáme až do večera, kdy se zavírá cukrárna.

Většinou chodím spát až po půlnoci, protože dávají jednoduše kriminálky! A ty já miluji. Uvažuji, že se zase začnu dívat na Sběratelé kostí. Ale mám problém to sehnat online. Tak se ještě uvidí. Minulé prázdniny jsem se dívala na kriminálku Las Vegas. JSem takový tip člověka, co to má rád. Ovšem Sběratelé kostí jsou trochu lepší, takže tyto prázdniny bych chtěla je. Tuším že to má 7 sérií... jo 7. Takže 149 dílů nebo kolik jsem to čettla. POHODA xD.

Jedinou nevýhodou tady je skutečně to, že všichni kamarádi jsou v Ově nebo daleko. Což mi dost vadí. Ale musím se s někým domluvit, a jít ven. Zajistit si odvoz do Ovy a jít třeba na bazén nebo nakupovat nebo se jenom tak flákat. Nebo se třeba někdo odváží přijet za mnou. xD Ale konečně se mi dělá pokoj. Už mám futra a stěny xD. Teď se tuším dává sadroš na trubky a poté se bude montovat topení a takové věci, pak se bude malovat a nakonec se dává lino. Ještě nemám přesné koupené, ale už mám jistou představu, jaké bych chtěla. Sestra začíná nadávat, jak nechce taky některé věci, i když pokoj si zařizovala taky sama a nic moc tam nechtěla. Její mínus říká mamka. Ale jak to vidím, tak budeme brzy opět malovat i jí. Už začínám mít i představu o tom, jaké siluety a kresby budu mít na zdech. Ale ještě to není úplně promyšlené. Ještě si musím udělat nákres. Jsem z toho tak nadšená, protože to bude poprvé, co budu mít vlastní pokoj a sama si ho budu takto zařizovat.
Dneska mi do cukrárny přišla taková mladší holka tak 13 ji mohlo být? Vyžehlené vlasy, oblečená jako typická puberťačka, namalovaná a spustila na mne, že jsem sestra Lenky že? Že ji mám pozdravovat od Míši, a jestli nechci někdy zajít ven. Potom mi řekla, že si myslela, že mám dvojče kvůli Kitsu. No... ale problém je, že já si ji nepamatuji. Nevím, že bych ji někdy viděla. A to mne trochu děsí. Nemám ráda, jak na mne někdo vybafne věci o mne a já ho neznám. Tak uvidím, až se vrátí sestra, co mi o ní řekne. A uvidím jak se to vyvine. Tak to je asi vše. Slibuji, že v nejbližší době sem přidám i fotky a podobně. Ale nevím jestli to splním.


(Písničky jsou spíše mamčin výběr, hrají tu často... takže proto je sem dávám)

2 komentáře:

  1. Ten bazén ti závidím já si mohu vlézt akorát tak do lavoru nebo do vany. xD Nebo jít na koupaliště samozřejmě. Zítra by jsme přijet vážně měli jenom se musím ještě zeptat. A pokud ne zítra tak v neděli. Někdy sem musíš přijet a musíme někde zajít. Neříkej že ti smrad města nechybí. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš jak je horko tak mi město nechybí. Ani třeba si nemusím dělat hlavu s tím, jak vypadám. Tady si ani ty vlasy nežehlím. Ale jak bude chladněji, tak mi město bude hodně chybět. Ještě chci kdyžtak začít jezdit na kole xD.
      Jo někdy někdy... ale kdy xD. Ale určitě, třeba někdy přespat i u některé.
      Jo tohle je výhoda bazénu. Kdybychom stanovali, tak bychom mohli hned ráno vylézt a skočit do bazénu xD.

      Vymazat