pátek 20. července 2012

Angel...

...without...




...guns.

 Tak... nakonec sem přidávám i fotky z focení na desing. Nejsou moc upravené,teda jako jsou, ale jsou to jenom základní funkce jako Gama korekce, jas, atd. Větší úpravy potom provedu u fotek, které jsou nejlepší a dám je dohromady s nějakým jiným focením.

Jenom chci tak informovat, že v pondělí ve 12:40 odlétám do Egypta a vracím se až 2.8. ve 12:00. Po dvou letech letím a jsem trošku nervózní. Mám z letadel respekt. Možná i trochu strach. Ale chci jenom říci, že možná nebudu mít přístup k internetu. Nevím jak na tom bude hotel a jestli se za net bude muset platit. Ale doufám, že přístup najdu.

Ale zpět k focení. S Kitsu jsme ho nazvali - DEPRESIVNÍ xD - včetně té ironie. Ten den jsme snad slovo depresivní použili nadmíru xD. Tak a teď fotky.

Fotograf: Kitsu Georgia Rainier
Amatérská úprava fotek: Neki Stray Rainier

První dvě fotky -  Tady jsem se snažila o to vypadat jako z tragické budoucnosti plné válek. Znáte takové ty náhledy do budoucna, kde je jenom válka a nic více. Třeba v Supernatural, kde vystupuje hippie Cas xD. Už víte? Tak něco takového. Moc se mi to nepovedlo. Ale snaha byla xD. 

 Plus tady u té fotky se mi líbí ty dveře.
 A začínáme s pohledy do nebe. Nevím proč, ale nerada se dívám do objektivu. Tuhle fotku jsem spíše ztmavila, abych úplně začernila strop podchodu. Chtěla jsem mu dát takovou hrůzostrašnější roli. Trochu působí, jakoby padal... a nebo tam vůbec nebyl. Napadlo mne tam ještě do té tmy nakreslit světýlka a říci, že je to UFO xD.
 Takhle upravená fotka se mi líbí. Zesvětlená, zbavená výrazných barev. Možná všechny tyto fotky potřebovaly pouze tuto úpravu, ale... já prostě ráda experimentuji. Ale tahle fotka je moje oblíbená.
 Tato část je výřezem z jedné další fotky. Zabírala více okolí, ale nelíbilo se mi to. Chtěla jsem větší detail.
 Fotka, která figuruje i jako záhlaví. Mám jedinou výtku - moc mi jsou na ruce vidět kosti a když to ztmavím, nevypadá to vůbec hezky. Tahle fotka je asi nejvíce depresivní. A takové fotky mám prostě ráda.
 Této říkám plamínek naděje. Světlá... zahalená do světla bez vyblednutí. Mírný úsměv na tváři. Vstaň a jdi dál.
 Dobrá... tuhle jsem sem prostě musela dát. Kitsu fotí momentky.
 A miluji lampy!!! xD "Podpálili můj dům! Sežrali mého krejčího! A já tady s vámi stojím pod touto pitomou lampou!!!!!" PRÁSK xD. - Kdo ví, ví xD.


Takže... nějaké připomínky? xD

Doufám, že jsem tímto Kitsu nezničila její práci.

Díky moc Kitsu za fotky a za to, jak jsi ochotná neustále poslouchat moje stížnostmi nad fotkami. Tobě skutečně velké díky. Nebýt tebe, takové věci bych nikdy neměla.

6 komentářů:

  1. Prostě výstižné slova se hledají těžce, ale wow.
    Kitsune je vážně skvělá fotografka, taky bych ji někdy mohla zneužít :DD snad svolí :) jinak Neki, sluší ti to :)
    Nejvíce se mi asi líbí ta tvoje, jak říkáš nejvíce depresivní...a s těmi kostmi mi to ani nějak extra nepřišlo. A ještě ta momentka! :DD

    ---
    Aru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš se zeptat Kitsu :D

      A díky moc.

      Jo já jsem na takové detaily háklivá xD. Ale při jiné úpravě šly až moc vidět :D

      Vymazat
  2. Dobré! A v momentě kdy jsem viděla to B za tebou na té budově mi je jasné kde jste to fotily. Cha! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to tam :) a příště mě na fotce podepisovat nemusíš jen jsem zmáčkla spoušť :D

    OdpovědětVymazat