pátek 25. května 2012

No time...

...no life..



...new adiction.


Není čas tady moc psát, ale není to kvůli škole - výjimečně co?

Jsou maturity a tak se mi i stalo, že třeba v pondělí mám na 9 hodin a mám jenom 3 hodiny. Docela fajn a z toho jsem dvě na počítačích, ale vzhledem k tomu, že nestíhám tak tam budu muset trochu zamakat a ne flákat se na netu což je moje oblíbená činnost.

Ale abych vše upřesnila... začala jsem se dívat na jeden seriál.

Vlastně s tím začala Kitsu. Já nejsem moc na seriály, jedině kriminálky, ale... víte on ten seriál je zvláštní. Jedna se o Supernatural nebo také Lovce duchů.


Z počátku jsem se na to podívala jenom ze zvědavosti... ale teď jsem do toho pohlcena. Kdesi na počátku 2. série a ke konci 3. jsem měla takovou chuť se na to už nedívat, ale... jsem ráda, že jsem to neudělala.

Dneškem jsem viděla první díly 4. série. Ani nevím jak dlouho už se na to dívám... moment podívám se kdy jsem stáhla 1. díl

15. května...

A dneska je 25. Takže během 10 dnů jsem stihla shlédnout... hm... no 62 dílů. To není špatný skóre.

Je to docela slušná závislost. Holky ze mne ve škole už šílí. Ano vím, jsem s tím docela otravná, ale co člověk může dělat? Asi nic. Navíc to ony většinou narazí na téma seriály.

No každopádně jsme se s Kitsu bavili o tom, že Sam i Dean tolikrát umřeli a tolikrát vstali... ale... upřímně, nejvícekrát zemřel Dean v časové smyčce xD. Ani nevím proč mne to tak pobavilo.

Docela fajn je to i v tom, že se na to dívají i lidi z komunity. Třeba Elisse, se kterou jsem se o tom bavila v tramvaji, když jsem ji v úterý potkala. Jela ze Svinova do školy a já již z telekomunikační školy. no... ale nepoznali jsme se napoprvé xD. Což byla docela sranda. Ale pak jsme se krásně o tom pobavili. tak moc jí to slušelo. Ona je krásná dívka. Porostly ji vlasy co jsem jí po dlouhé době viděla naživo. A dále Johanka a Aki. Už se těším, že budu konečně rozumnět těm jejím hláškám xD.

No... Ale už od počátku jsem se těšila na jednoho z nich. Na Castiela. Nevím proč, ale hodně mne zajímá. Jak se může chovat, jakou bude mít roli v seriálu a tak. Slyšela jsem mnoho o něm a tak jsem byla zvědavá. Docela se mi i líbí to, že jeho schránka Jimmy nevypadá nějak moc andělsky.

A pak samozřejmě Sam a Dean. Mezi nimi se nevybírám. Oba jsem někdy paka - s prominutím - a někdy jim nehorázně fandím.

Takže moje nová závislost. Nedovedu si představit co budu dělat až budu muset čekat na vycházející díly. No... to je tak no. Jsem zvědavá kdy mi se povede Kitsu něčím nakazit. Zatím bez úspěchu.

Už je docela pozdě, takže já se půjdu okoupat a spát.

Ještě chci poznamenat, že koťátka nám rostou a stále je jedno volné - fotky později - a Lilča má novou kámošku a spí momentálně s ní venku. Tak jsem zvědavá jak prožijou noc.

Dobrou noc, teda pokud to budete číst až za pár dní po probuzení dobré ráno a pokud jenom tak tak.... prostě Ahoj.

PS: Dokud mánie po seriálu neskončí nebo nebude mi blbě vycházet čas, kdy se nestihnu podívat na celý díl, tak nečekejte žádný článek. Navíc od Kitsu stále nemám fotky.

2 komentáře:

  1. Jo jo supernatural je prostě nebezpečný. Chytne a nepustí. xD Já jsem moc ráda že jsem se na to začala dívat skutečně mě to ohromně baví. Miluji některé vtipné scény tam.

    OdpovědětVymazat