úterý 10. dubna 2012

Shopping 2

Ták a je...




...tady další shopping.


Uvažovala jsem, jestli to nepostnout až později, co budu mít více věcí. Totiž já moc nenakupuji. A tak se mi věci sbírají pomalu.

Já prostě neumím kdykoliv jdu do obchodu si něco koupit. Já to prostě neumím a snad i proto se na mne zlobíte, ale já taková nejsem. Hodně si rozmýšlím za co dát peníze. A to pořádně. Sama tak nějak nechápu jak někdo nakoupí tolik věcí najednou. No... a navíc nemám tolik peněz jako kde kdo. A to je možná ten problém. Ano, prohlašuji o špercích, že je to pro mne moc drahé, protože je to pravda. Hodně si rozmýšlím, jestli si něco koupím. A tímto se ti omlouvám Kitsu, pokud ti s tím někdy lezu na nervy, jak si prostě nekoupím něco dražšího. Ale momentálně chci toho moc. Tenisky, balerínky, korzet, nějaké krásné triko, kraťasy... a hromadí se to a hromadí.Prostě je toho moc. Takže si velmi rozmýšlím, co si koupím. Ale teď bych si skutečně ráda něco koupila. A něco stejného. Ale ty střevíčky jsou mi líto.

A teda shopping!

 V prvé řadě boty. Kupovala mi je babičky na přelomu teplých dnů a těch chladných. Jsou krásné a splňují moje představy. Sice se musím potýkat s vyšším podpatkem, ale dá se to. A jsem za ně ráda. Těším se na dobu, kdy jim vytáhnu tkaničky a místo nich použiju stuhu. Mám je od ťamíků tuším nějak za 300. Ano vím, jsou dražší ale co se dá dělat, žádné jiné mi neseděly a já je dopravdy chtěla.

 Odlakovač. Stále 10 korun. Mám je ráda,. Jsou malé nejsou drahé odlakují dobře a nesmrdí tolik a neničí nehty. Předtím jsem měla tuším s výtažky z chrpy a teď mám ze smetánky lékařské.
 Můj nákup z Nové Karolíny. Od Miss Sporty praskající černý lak na nehty. Velmi rychle schne. Stačí nalakovat a hned krásně praská a když pod tím máte jiný lak jde krásně vidět. Ještě je v tmavě modré.
 Ploché štětce od ťamíků. Jak mám na programu kreslení siluet, tak se bohužel stává, že nejsou ploché štetce. Tak jsem se rozhodla, že si pořídím svoje. A stály mne jenom 9 korun. Snad taky něco vydrží. xD Tak pokud budeme Kitsu malovat tu perskou kočičku s klubíčkem, tak máme štětce.
 A nový šampón. My jej známe pod značkou Elséve. A tohle je dovoz z Francie a správná značka. Tak snad bude tak účinný. Stál 59 korun.
 Normálně toto nefotím, ale musím se pochlubit roztomiloučkýma trošku lolitovskýma kalhotkama s kočičkou. Je tam i malá kapsička a protě byly tak dokonalé, že jsem je tam nemohla nechat!
 A nakonec naprosto úžasné delší triko. Růžová... už zas... ale zamilovala jsem si ten zvláštní střih trika a ty motýlky dole. Je zvláštní. A moc krásné a já jsem ráda za to, že mám další delší triko k legínám. Stálo 50 korun.

(Aktualizace 11.4.2012 - Ano vím, že ty legíny jsou průhledné, ale nebyla jsem v tomto nikdy venku na to mám legíny jiné. Vrátila jsem se z nákupu a triko pouze zkoušela. Normálně na ně nosím kraťasy, protože jsou nehorázně průhledné plus blesk taky dělá svoje. Tak ať zase nedojde k omylu a já někde neposlouchám, že neumím nosit legíny. Pokud vám ovšem tato fotka vadí, klidně ji smažu.)

Tak to je teda vše. Nevím co více říct, než co bylo řečeno na začátku, ale pokud zítřek bude úspěšný, tak snad shopping přibude již brzy. A ne až za dlouhou dobu.

2 komentáře: