středa 4. dubna 2012

If...

...you'll be Shay...




...I'll be Renier.


Johoho...

Jsem žárlivá mrcha a vím to!

Neřešte... jenom jedna osoba ví.

Začínám se trochu nudit. Staříč je sice fajn, ale... ale... přece jenom tu nemám kamarády. A to mi vadí. Kitsune za mnou nesmí sama jet. Tak moc se nudím. Nemám celé dny co dělat tak sedím na zahradě a nudím se. Alespoň tu mám Maxe... je to fajn pes a mohu s ním běhat venku. Ale tak nějak sama.

Taťka prohlásil, že brzy se bude snažit být dominantní. No jsem zvědavá.

Ale... něco mi dělá naschvály.


Jak někteří ví, jsem závislá na nové trilogii. SMEČKA!!!!

Budu psát na to asi recenzi. První díl mne na to jako... nevím zase tolik mne to nevzalo. Asi půl roku jsem na to zanevřela. Ale co se otevřela Nová Karolína, tak jsme tam byli v knihkupectví a vzalo mne to. Víděla jsem poslední díl. OBĚŤ!!! A mi se vrátili vzpomínky. Na tu knihu. Již druhý díl jsem měla dlouho doma, ale nechtěla jsem ho číst, ale jednou po škole jsem se na to vrhla... a... přečetla jsem jí za asi 4 hodiny.
Ta kniha mi způsobila zimnici a stav, kdy jsem neměla daleko ke kolabsu. Byla jsem nervózní a docela i paranoidní.

Ale o tom až později. Bylo to... wow... a všechno mi to připomínalo. Snažila jsem se na tu knihu zapomenout, protože jsem se nedokázala na nic soustředit. Chvěla jsem se a hlavou mi šli reálné obrazy částí z VZPOURY!!!. Všechno mi to připomínalo. Tak moc...

Odpoledne jsem vykládala Kitsu jak mi je. Byla jediná kdo mi pomohla se z toho polotranzu dostat. Ty knihy jsou moje vášeň a sie je mi líto, že ona je se mnou nesdílí, ale... co se dá dělat.

Musím zkontrolovat, jestli jim už nepřišla do knihovny OBĚŤ.

Začínám v sobě hledat něco co by se dalo srovnat s hlavní hrdinkou. Jsem snílek a já to vím... moc velký. Ale ona je tak dokonalá! Chtěla bych být trochu jako ona. Jenom v něčem v něčem má hrozný osud... chudák. Ale přitom zjišťuji, že jsem spíše jako její první a předurčený partner Renier.... kdo neví nepochopí, ale nevadí.

Snad byl tento článek pozdě večer o ničem, ale co se dalo dělat potřeboval jsem se vypsat.

Trilogie Smečka mi dala mnoho...

A já nemám kde si to vybít.

Jako malá jsem vždy na to hrála. S děckama venku...teď to ventiluji pomocí Leily, ale Mathi není to ono... prostě já ji četla Kitsune ne.

Doufám, že si to někdy přečte. Je to úžasná trilogie. Chci se s tím stotožnit.


Ach... jdu se trápit do noci.

Mít své sny....

Tak a obaly u nás v česku... názvy jsou normálně jiné...






A Oběť!





Chci se někdy tak malovat... ou!!!! Co se mi to děje?!

2 komentáře:

  1. Nejsi mrcha chápu to. Však jsme se už bavili. Smečka byla skvělá ale asi tě to pohltilo mnohem víc jak mě. To znám to ventilování pocitů. Když jsem četla Shana (bylo mi 10-11) tak jsem si na to někdy i sama řekněme hrála vymýšlela jsem si příběhy a tak. Ted už to samozřejmě nedokážu... a naše obaly se mi líbí skutečně víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se více líbí ta modelka. Jako ta na našich knihách. Já vím já teď vymýšlím příběhy buĎ v noci nebo s tebou přes Leilu... no jo...
      Smečka nebyla taková srdcovka jako je teď Vzpoura... je tam romantika, ale taková agresivní.
      Shana jsem měla ráda byla to taková první srdcovka.
      Já potřebuji vždy nějak ventiovat pocity a ty jsi byla taková moje záchrana.
      A díky, že mne chápeš.

      Vymazat