čtvrtek 5. dubna 2012

Je čas...

....se zabavit...




...i na blogu.

Objevuje se nová rubrika.

Nová zábava.

Narazila jsem na blog, kde dělala recenzi na kosmetické prvky - a moc se jí to nedařilo - tak jsem se rozhodla, že začnu s něčím podobným. Akoráte to nebude recenze na předražené přípravky, ale na levné věci od ťamíků, amatérské účesy... a podobně.

Dám se do toho s pomocí Kitsune. Už se na to těším. Bude to dokonalá zábava. Chci to zkusit a doufám, že z toho nebudou jenom nenávistné komentáře. A možná přejdu i k videím xD. Ale to možná až později.

Je to zábava do dlouhých škaredých dnů bez nápadů.

Doufám, že tento návrh uvítáte a nebude se vám protivit.

Ale i tak si to budu dělat. Bude to v podstatě taková parodie na recenze na některé předražené výrobky. Takže recenze na make-up a kosmetické přípravky levně.

Tak těšte se a doufejte, že z toho něco bude xD.

A tímto chci předem poprosit Kitsu, ať se psychicky připraví na to, že pokud se budou natáčet nebo fotit účesy budou používány její vlasy někdy teda i - pokud to nepůjde jinak - záběr na obličej a nebo bude muset přetrpět mou spoustu nezkrotitelných vlasů a nekonečné odmítání blbých fotek, kdy budu chtít aŤ jsou dokonalé.

Nebo alespoň dobré

2 komentáře:

  1. Nechápu úplně přesně co je tím vším myšleno. Recenze...to jako tutorialy na make-up etc. za použití obyčejných levných přípravků? Asi to bude chtít lépe vysvětlit xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze jakože jakou to má kvalitu a tak... podívej se třeba tady http://thelifeofceady.blogspot.com/

      Vymazat