neděle 8. dubna 2012

Good bay...

....Neki ver Leth...                       (DŮLEŽITÉ PŘEČÍST)




...welcome Neki Stray Rainier!!!!


Stává se neuvqřitelná událost této historie blogspotu a blogu psycho-paradise, neki-chan....

!!!MĚNÍM SI PŘEZDÍVKU!!!


No a jak k tomu došlo? Jednou jsme takto s Kitsu na tumblr řešili, že si zase říká Georgia a že i já vzpomínám na minulost značenou přezdívkou Stray. 
A tak se dostalo i na to, že první budeme část ,,ver" měnit na já Stray a Kitsu na Georgia.
Ale nakonec se mění i příjmení Leth. 

Bylo to složité ... vznikly překlady typu: ,,Tornádo zbloudilých noh" nebo třeba ,,Jiřinina ponožka... Zbloudilé ponožky a podobně xD" Tak jsme si docela užili. 

Nakonec jsme to zcela překopali a dali příjmení bez významu. Rainier. ČTE SE TO ,,REINÍR" . Všímaví najdou slovo déšť a zbytek je z jednoho jména. 

Tak... teda přezdívka je kompletní... nová a doufám, že to znamená pěkné vykročení do nové části... je to divné. Ale zároveň už to bylo potřeba. 

Tak momentálně jdu přepsat všechny přezdívky. 

!!!Jo a upozorňuji, že Kitsune si zkracuje přezdívku na Kitsu!!!

Takže již oficiálně 

Neki Stray Rainier


Kitsu Georgia Rainier


3 komentáře:

  1. Tak hodně štěstí s novým jménem! Jsem si říkala, co se děje, že máte nějaké zvláštní jména na Formspring me a Kitsu na Tumblr....byla jsem dost zmatená :D
    Ale jsou pěkné. Přijde mi, že přezdívka o nás řekne hodně, nebo alespoň má obsahovat něco důležitého, i když o tom ví jen "autor".
    Já stále hledám....jo, možná to vypadá, že jsem spokojená s tou, co mám teď, ale xD ...nejsem, není tam nic "osobního", nic co by mi něco "říkalo". Stále hledám, takže až najdu, taky očekávám změnu...ale nic vážného, asi jen půjde o koncové "příjmení". Na Aru jsem si poměrně rychle zvykla, takže s tím se dělat podle mě nic nebude :)
    Každopádně, změna je život! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ps: Vím, že to bude divný, ale je skvělé, že jsi změnila písmo, už to nemusím luštit xD

    OdpovědětVymazat
  3. Já vím... chtěla jsem ho změnít už delší dobu, ale nějak jsem se k tomu nedostala. Moje přezdívka ta původní byla osobní, ale časem to příjmení z Darrena Shana ztratilo ten úplný význam.

    Georgia a Stray jsou bývalé přezdívky nás obou. Už ale dlouho nepoužívané. Ale nějak jsme se k nim vrátíli. A to Rainier je prostě náš výmysl, co se nám líbí.

    OdpovědětVymazat