neděle 4. března 2012

Yeah...

...I love...




...banana.

Tak chtěla jsem se o výkendu učit. Ale přišla jsem a mamka na mne, že si půjdu vydělat. Tak super kašlu na učení. Určitě se na to ještě podívám, ale možná to nebude stačit.

No... vydělávala jsem si dva dny tím, že jsem modelovala od 10 od rána to 1 odpoledne marcipán. Ať už takové šulky nebo ovoce. A případně pokračovala, co jsem se vrátila z procházky se psem.

Byla to úžasná procházka!

A navíc si alespoň něco vydělám. Ano, já prostě nedostávám obrovské kapesné jako někdo. Já si sem tam vydělám. Tak jsem teda pomáhala mamce, ale řekla mi, že jak bude mít více objednávek budu si to celé dělat sama. Tak mi to ani moc nevadí. Je fakt že mne děsně bolí ruce, ale zase když to neděláte každý den bude vás to bavit. Pak taky plus to, že já mám marcipán ráda a stále jej ukusuji z nenavážených kusů.

Vyjma modelování jsem i kreslila čokoládou na banány nebo potravinářským barvivem na ananasy.

 To malování mne baví asi nejvíce. Ale ve skutečnosti mi nevadí nic. Ještě mne nejvíce pobavila historka, že to modelování dostala na práci proto, že to tam ti neuměli. A já co nejsem vyučená a neměla jsem v tom praxi to dělám v pohodě... sice pomaleji, ale stíhám.

No abych to ujasnila. Šéf z mamčiny bývalé práce někdy potřebuje pomoct tak vždy takové věci dá mamce. Alespoň si přivydělá. Párkrát jsem s ní v té bývalé práci byla a dělala věci jako třeba lepení nálepek na obaly nebo právě to malování marcipánu. Pak jsem jednou šla s tetou a mamkou umývat do Tesca což byla větší makačka, ale vůbec mi to nevadilo. Teta se divila, že zvládnu to co dospělý člověk - tehdy mi bylo asi 13? - a pak jsem asi dvakrát třikrát byla s mamkou na prodávání bramborových placků. Tam jsem si hodně vydělala. Byla jsem brána na akce, kde jsem nemusela být přes noc nebo dlouho do noci. Navíc jsem viděla třeba výstavu psů, koček a koní. Skutečně úžasné. Nikdy mi to nevadilo, ale dělat to každý den...

Včera večer... co večer v noci ... jsem se dívala na film ,,Krvavá Laguna". Byl to film podle pravdy a byl o tom, jak krokodýl převrhne loď  vzhůru nohama a postupně je tam zabíjí. Přežije jenom jedna a to tím, že po tom, co ji krokodýl odtáhne vedle svoji předchozí oběti co měla jako jediná pistoli, kterou vezme, ho ve vodě zastřelí. Takže první muž - průvodce s tou pistolí - zemře hned po převrhnutí lodi. Druhý z nich. Přítel jedné ze dvou dívek umírá, když se pokouší člun převrátit zpět a zachránit dívky. Třetí dívka  - přítelkyně toho muže a těhotná - umírá po pokousání krokodýlem na vykrvácení. A čtvrtá teda přežije.

Ale kdo ví proč se mi líbilo, jak ony obě spolu pomalu šli pro ten člun a najednou se před nimi vynořil ten krokodýl a měl takový cool pohled. A ony první nic. Dívali se na sebe a pak se ten krokodýl potopil a ony začaly řvát a utíkat a tehdy tu jednu pokousal.

I když to bylo podle pravdy, tak mi přišlo, že je to děsný dráááma a něco si určitě přibarvili. Protože to bylo jako plno jiných amerických filmů. Dokonce jsem už čekala, že i když mu prostřelila mozek - a ten úžasně vyprskl - tak se najednou objeví a nedá jí pokoj. Pak se objevili titulky po tom jak odplouvala a mám pocit, že ještě po těch titulkách něco bylo, ale to jsem si už šla lehnout a nechala mamku samotnou. Chudák nemůže spát. Vstává brzo, protože jí bolí zub. A to k zubaři chodí stále dokola. Bojím se, že já budu muset jít taky... nesnáším zubaře. No každopádně jak odplouvala tak za sebou zaslechla takové zavíření vody jaké dělal přímo ten krokodýl. Ale to jsem čekala.

No ale vidím to tak, že v pondělí po škole - pokud teda zase něco nebude mít - vytáhnu Kitsu na koupi nové barvy na vlasy pro mne. Babička mi dala tip, kde najít levnou a dobrou barvu na vlasy. Tak se kdyžtak o to s vámi podělím jak to probíhalo a o výsledek xD.

No... toď asi vše co jsem chtěla říct.

Vidím to tak, že si pustím nějaký film a u toho se budu učit... to se skutečně hodně naučím xD

Ale budu muset.

Jinak očekávejte článek s nově nakoupenými věcmi... mám jich po delší době více, tak je teda nafotím a zveřejním. A snad se konečně dostanu k těm videím z toho natáčení... Opakuji kdo chce vidět celou verzi žádá si povolední od Kitsune a já poskytuji odkaz. Ano video je na youtube, ale skryté a jenom pro zvané je zpřístupněno.

Jinak počítám s tím, že vaše reakce na moje články je takováto xD.






No nic... skutečně končím xD Je čas se učit.

2 komentáře:

  1. To by mě taky bavilo modelovat a uždibovat marcipán. XD A ta moje fotka to zabila. xD Ne já si myslím že to někdo čte podle mě ano lidé jen málokdy zanechají komentář. Film jsem neviděla ale pak ke konci to už rodiče na něj přepli a chvíli jsme se dívali. Bohužel mozek jsem propásla. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo... zase taková sranda to není. Bolí mne dokonale dlaně... ale zase si vydělám. Jinak peníze nezískám jenom tak. A já si myslím, že to nikdo nečte... sama bych to nikdy nečetla.

      Vymazat