úterý 20. března 2012

Shopping 1

Přicházím s...




...prvním postem věcí, co jsem si koupila.

Nebo co mi koupil někdo jiný. Ale vzhledem k tomu, že bohužel nenakupuji tak často - chybí peníze. Tak prostě jsou to věci starší. Teda mám dvě takové várky. Jednu starší s mixem všeho a jednu s věcmi koupenýma dneska a včera. Tak jdeme na to. První teda starší várka.

 Tady mám perníkové srdce. Divím se, že ještě vůbec je v celku. Ale dlouho nebude dneska mám na něj ohromnou chuť. Dostala jsem jej od babičky. Ona totiž babička miluje pečení perníků a umí udělat i nádherné chaloupky a tak. Tak tedy nádherné srdce darované z lásky.
 A ozdoby do vlasů xD. Začneme od vrchu.
Velká taková hlavožroucí mašle do vlasů. Musím se vyjmečně - a nerada - pochválit. Konečně se mi povedlo něco ušít a nezvorat to. Uprostřed je růžová stuha a mašle je z tylu - ze zbytku z čeho byla tylovka. Jsem z ní nadšená, ale lidi prostě blbě čumí.
Oranžová gumka. Ta je původně od sestry, ale zabavila jsem ji ji. Nádherně drží vlasy. A je to taková nádherná oranžová. Je to úžasné na dolazení outfitu.
A zlatá spona. Dostala jsem ji od mamky. Nebo mi ji půjčila a já ji nosím. Je z Francie.  A udrží i ty moje husté vlasy aniž bych se musela namáhat nebo bát, že ona sponka rupne.

 Z tohoto jsem hodně nadšená. Už dlouho jsem to měla vyhlídnuté a buch oni to slevnili! Miluji motýly. Akoráte se mi ten motýlek trochu vyklá a tak si musím koupit lepidlo a slepit to a opět nosit. Těším se na to. Přívěšek je z GATE.
 Umělé řasy. Jsou z KIKu. Našla jsem je náhodou. A ty jsem jako jediné na sobě skutečně měla. Mám je ráda. Skutečně si příjdu s nimi krásná. Někdy mi to příjde ubohý. Že prostě musím mít samou umělinu, abych si přišla krásná.
 Na řadu příchází voňavka PLAYBOY! Dostala jsem ji za vysvědčení od mamky v takovém dárkovém balení. Krásně voní a má i krásný tvar. Skutečně jedna z mála voňavek co snesu.
 A druhá část balíčku. A to jsou plavky. Jsou krásné líbí se mi a moc. Ale měla bych do nich zhubnout. Jenom trochu plochší břicho, jinak si asi věřit nebudu.
 A od ťamáků. Legíny na léto. Jsou vzdušné a hodně se mi líbí vzor. Hvězdičky!!!! Miluji je. Jsou krásné a těším se na léto. Byly levné a kupovali jsme je s Kitsune spolu. Jsem za ně ráda. V létě budu mít něco na nohách a nebudu se pařit.
A druhá část nákupu. Dnešek a včerejšek. Po dlouhé době jsem konečně nakupovala.
Nebo spíše kupovala babička. Nová taška za 85 korun. Malá jenom na základní věci, když někam jdeme a nebo do divadla. Má hodně kapes. A to se mi líbí. Byla ještě jedna krásná, ale ta byla jenom v bílém. Nevadí i za tu jsem ráda.
Make-up... no... hodně jsem váhala. Přece jenom od Ťamíků, když to může nějak ublížit... uch... ale tak jsem to riskla. Stál jenom 25 korun tak by mne to tolik nežralo. Odstín je pastelově jasný a pokud bude dobrý, budu používat jej ne drahé z obchodu, kdy se často platí jenom za značku, ale pokud nebudu spokojená přejdu na Miss Sporty make-up. U toho bych asi měla odstín 1. Tmavší mi prostě vadí. Tak se uvidí. Kitsune drž mi palce!
A k make-upu jsem si koupila i pudr. Měla jsem ještě tmavý, ale k tomu make-upu jsem chtěla něco světlejšího. Tak mám tento. Bohužel blbě blesk zkresluje. Je to skutečně dost světlé. používám světlejší make-up a pudr, ale ne nepřirozeně bílý, protože ten mi nesluší. Jinak pudr od ťamíků za 15.
A dvě fotky motýlího prstenu. Dneska jsem ve škole měla šperky - motýlí náhrdelník, motýlá náušnice a tento prsten. UÁÁÁÁ! Je z levných knih. Ano tam mají krásné šperky. Ráda bych si tam koupila stříbrný řetízek s růží. Hodně mi připoměl Kayu...

A další úlovek z levných knih. Klíč... tento šperk nám vybrala Kitsu. Já vybírala motýlka. Miluji klíče a ještě natřené měděnou barvou. Ještě porostlý květinkami. Prostě wow....
A konečně černé lepidlo na řasy. Je z DM a stálo asi 80 korun. Mne 40... protože jsme jej s Kitsu brali na půl. Zítra ho asi zkusím vzít si do školy...


Tak a to je asi vše. Co máte zájem o takové věci? Jako stejně si to asi budu psát. Ale i tak... shoppingy jsou podle mne vcelku fajn. Mne třeba baví se dívat kdo co si koupil a tak.

Jinak chci se taky zeptat na líčení. Co třeba používáte za make-up? Jakou značku a tak... a jak jste spokojeni a cena? Zajímalo by mne to. A prosím.. najděte si čas a dejte sem koment. Slyšela jsem, že ale někomu nejdou psát. Ale já skutečně nevím proč. Tak zkusím to nějak napravit, ale některým to jde... tak těm co to jde prosím maličký komentář o pár slovech. xD Potřebuji zvednou ego.

5 komentářů:

  1. Ta taška je krásná. Mám podobnou. A ta voňavka vážně voněla krásně to musím uznat. Make up už naštěstí mám. Mám ráda mamčiné známosti. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych chtěla! xD Ale nebyl drahý... je ale asi o trošičku světlejší než máš ty. Ale nevím.
      Však ano... je to fajn. Já mám ty malé tašky ráda.

      Vymazat
  2. jůů tolik věcí *-* moc pěkné doplňky ^^ a do toho srdce bych se hned zakousla, mňam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Ale říkám je to za asi 2 nebo 3 měsíce... a to srdce bylo výborné. Mám šikovnou babičku :)

      Vymazat
  3. Prstýnek máme tedy stejný xD ty plavky jsou pěkný, ale já bych brala něco bez potisku xD
    Voňavka...věřím že nádherně voní :D
    Ty punčochy jsem viděla podobné, jak jsme byli s Kitsu po těch ťamancích a chtěla jsem si je koupit. Ale vyznat se v těch jejich velikostech je šílené xD
    A co se týče toho make-upu. Momentálně mám ten stejný jako ty xD
    Ale spolužačka mě poučila, že jsou na nic a dělají žmolky (velká pravda O.o) a že se mám jít podívat do Tesca, že tam mají kolem 100kč a rozhodně lepší jak ty od ťamanců. Pak pudr, tak ten jsem nedávno odkoupila od Sherly. Je hodně světlý, ale zakryje toho dost xD Myslým, že ji stál tak kolem 140kč asi, já ho mám za 100kč.
    Jinak to s těma komentama, jen pro objasnění, už mi to jde, musela jsem měnit prohližeč na Google Chrome, bo Mozilla mě už totálně srala xD ...yay, jak je to najednou vše rychlé xD

    OdpovědětVymazat