neděle 25. března 2012

Do doby...

...než...




...usneme.


Takže vzhledem k tomu, že jsem šla spát ve tři ráno jsem trochu mrzutá, ale mám chuť psát článek. Jsem ráda, že mi blog zase žije, i když to nikdo neocení.

Dneska jsem tak na tom špatně, že jsem se vykašlala i na žehlení vlasů a nechala si přírodní. Jak že to vůbec vypadá?








Naprosto rozcuchaně. No, ale tak teda k dnešku.


Dívali jsme se se sestrou na Kung fu Panda a chlamali se celou dobu. Jo dívám se s ní někdy na takové blbosti. A Kung fu pandu jsem viděla poprvé. Mám ráda toho mistra tu pandu červenou a potom toho zlouna - ano nepamatuji se jména - toho sněžného leoparda.

No... pak jsme šli spát, ale už v 9 hodin mne sestra vzbudila tím, že ji mamka poslala aŤ jde za mnou ať ji dám nějaké příklady. Dělá v úterý přijímací zkoušky na počítačovou školu. Tak jsem zvědavá. Mamka je ale ráda, že přestupuje.

Právě se řeší, jestli Tessina bude mít teda koťata nebo ne. Já doufám, že ne.

Nemůžeme si nechat všechny kočky. Stačí nám jedna. Nechci ani vědět, co se stane s těmi ostatními... ne nechci!

No... ale teď zpátky ke mne.

Včera jsem si šla zaběhat se psem. Nemohla jsem, vážně nemám kondici. Vůbec. Šíleně mne deptá, že jsem z 56 rovinek kdy se zkracoval na každou čas jsem stihla jenom 28. A Štve mne to. Příští rok chci stihnout všechny.

Každopádně je šílené horko. Včera jsem na zahradě ležela v lehátku jenom v tílku se slunečními brýlemi. Je tu hodně krásně. Miluji to tu. Ale žít tu na stálo bych asi nesvedla. Ještě, že tu máme tu cukrárnu xD.





A taková zmrzlina není k zahození. Vůbec. Sice dneska mám zákusek, ale to je jedno xD.

Včera jsem s taťkou hrála šipky. To jsme se zasmály, protože mi některé lítal úplně mimo.

Posunula jsem se o další dva díly Wolf's rain a měla bych jít psát do ZAVu, abych pak mohla vytisknout cvičení na známky. Ty prázdniny mi zkrátily čas na psaní. Bojím se, že něudělám požadovaný počet cvičení, ale to se uvidí.

Zase učím ségru matiku... bože převody jednotek!!!!

Nic končím lidi nemám na to tady nervy.

Matematika volá no!

4 komentáře:

  1. Ta "animace" s tím culíkem je skvělá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty animace jsou nejlepší. :D Já doufám že tuto neděli tam už přijedem. Zmrzku bych si celkem dala. A jop mě zase volá zeměpis...

    OdpovědětVymazat