neděle 11. března 2012

Článek...

...číslo...

...270.


Blogspot je i dobrý v tom, že ty články počítá xD.

No jak si někteří všimli, začala jsem hrát Poupee. ZAčala s tím Kitsu a já to teda chtěla zkusi.t Hraju to jenom jeden den, ale už i tak jsem závislák.

Děsně mi blbne net a to mne štve. Zvažuji, jestli teda mám začít stahovat Wolf's rain 16 a dávat titulky nebo ne.Přidávám tam titulky nastálo. Je to proto, že potom jenom nosím třeba na flashce - pokud se to tam vleze - jenom ti filmy bez titulků.

To anime je tak úžasné!!! Jenom je s tím stahováním nervy. Prostě 15, 16 a potom od 24 nenajdete na uložto. Jinak tam všechno je se slovenskými titulky.

Hodně mne ale poslední dobou bolí hlava. A jsem unavená a ani nevím proč.

Jo... v ten čtvrtek jsem byla nakonec v posilovně. Tak jsme si s ní teda zacvičili a možná tam budu chodit častěji... možná.

No... přes týden, kdy máme prázdniny a moje sestra ne. Ji půjdu naproti ke škole s Maxem.

Na baráku je tu se mnou i Lilinka. A mám strach, že už tu zůstane natrvalo. Ale s kočkou si zase rozumí. To zase jo. Chodí spolu navzájem se pozorují a hrají si spolu. Taky bych už mohla konečně číst povinnou četbu. Totiž po prazkách píšeme z toho test a já jsem jenom na straně 30 xD. NEBO tak nějak.

Včera jsme jak magoři hledali mamčinu žlutou škrabku na dorty. Je to něco jako plastová karta ona s ní roztírá krém. No... jak blbí jsme ji hledali!!!!!

A pak příjde ženská co si od ní ráno brala dort a přinese nám ji. Prý se přilepila na desku xD. HA - HA.

To děsně pobavilo. xD

No jinak trávím odpoledne s Maxulí na procházkách. Už mne docela poslouchá. Učím ho čekej, když přecházíme cestu, aby nevletěl pod kola auta.

No každopádně se v cukrárně cpu zákuskama a marcipánem.

Nevím... nevím jestli jsem psala o fiktivních firmách na kterých jsme byli. Dostali jsme tam plno jídla a byli tam mažoretky. Ale ty už stálli za něco. Nebylo to jenom pochodování a točení hůlkou. Něco už byl fakt tanec. Zamilovala jsem si jejich boty. Taky bych takové chtěla!!!! Ach jo...


No každopádně na to akci jsem si vzala růžovou tylovku a mašli do vlasů. Bohužel nejsou opět foky - měla bych to napravit - a ten outfit se mi líbil. Ale lidi čuměli jak blbí. Jakoby nikdy neviděli holku s mašlí ve vlasech. Zase tak hrozné to nebylo. Měla jsem na uších sluchátka a všechny ignorovala.

No... to´t asi vše co jsem skutečně chtěla.

Jenom ještě po Ostrakonu je čajový dýchánek. Právě jsem odřekla účast. Nechci působit moji rodině problém s tímto vším. A mám k tomu i jiné důvody. No, ale snad alespoň vyjde to, že tady bude spát Kitsune xD. To bude rachot. xD

No... skutečně končím. Nemám co více říct.






(fotka je mé dorty ke 14... je to manga xD. Ano skutečně... a mamka to přitom udělala omylem.)

4 komentáře:

  1. mhmmmm, ten dort je k nakousnutí *,* moc se vám povedl ^^

    OdpovědětVymazat
  2. To už máš hodně článků já nemám ani padesát. xD A známe lidé prostě rádi zírají. Ten dort byl jinak vážně krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A hlavně dobrý dort xD.
      Já vím, ale prostě xD jako někdy mi příjdou děsně gramlaví. Neřeknu když se podívají, ale když čumí celou dobu xD.
      Jako i se všema minulýma článkama jinak bych taky neměla moc. Vem si ten blog jsem vedla kolem 2 let.

      Vymazat