středa 7. března 2012

12:50...

...sraz na...



...výstavišti.


Takže sedím a čekám až bude tak 12:12 kdy mi jede tramvaj, abych se tam dopravila.

Dneska nejdu do školy jenom na tu výstavu fiktivních firem. Jo budu se tam možná nudit, ale lepší než být ve škole. Jenom musím trochu dávat pozor, přece jenom to budu dělat taky.

To ve 4:20 nemá chybu xD.


No... začala jsem včera číst konečně Kladivo na čerodějnice. Zatím je to docela nuda, ale dá se.

Ve škole mi byli pochváleny vlasy, že jsou velmi super! Ani nevíte, jak mne to potěšilo. Mám milé spolužáky. Stále nemám vymyšlené, co si obléknu. Ale uvidím. Doufám, že tam potkám Marsi xD. Už jsem ji dlouho neviděla ani na chodbě ne.

Jenom taková otázka. Znáte anime Spiral? (Spritála česky).

To anime je úžasné! Je to o dětech osudu, co vlastně nemají právo žít a jdou po nich lovci. Je to tak úžasné! Oblíbená kytka je tam kdo ví proč kosatec. Skutečně jsem kdysi neviděla všechny díly, ale teď se k tomu chci prostě vrátit. Ale jelikož to nikde není česky dívám se na to s anglickýma titulkama. Vyjma Loveless je to jedno z mála anime co mne zase chytlo. Mám chuť zkouknout i Sukysio a Shugo Chara. Je tam nádherný kocourek xD. Tuším, že se jmenuje Ikuto. Snad kvůli němu se chci na to podívat.

Anime je celkově zvláštní a já nemám potřebu se dívat na nějaké bojové, ale prostě na takové, co mají zvláštní nápad a zajímavou kresbu i děj. V mých očích musí být to anime dokonalé, abych měla chuť se na něj dívat i v angličtině.

No... ale už odmítám nosit zimní bundu. Ale přece jenom je stále zima... no nic zkusím si vzít mého leoparda a na to podzimné bundu a snad to vydržím xD.

Víte jak se vždycky polekám jak se vidím v zrcadle? xD Stále jsem si ještě na tu barvu nezvykla. Ale to jednou příjde.

Tak jenom krátký článek...

Ale ještě vám sem dám video, které dokazuje - teda podle mne - že i japonky to někdy nevychytají. Skutečně nic proti ní nemám, ale příjde mi, že to co dělá potom tančení není roztomilé, ale trošku trapné. Sice ji nerozumím, ale... nechci být zlá.

Ale to je jedno stejně mám už takovou pověst xD. Už mi ani lidé nepíšou někdy radši, protože ví, že jim nepomohu. Možná tu i později rozeberu ten outfit co je na LOOKBOOKU momentálně nejnovější.

Nic babi má návštěvu a já musím jít.

2 komentáře:

  1. Se máš já vstávala dneska dřív. :D Ale naštěstí nebyl náročný den i písemka z literatury se zdařila. Vlasy máš vážně krásné. Mí se ta červená na tobě vážně libí sedí k tobě je to takové hodně příjemné oživení. Dneska mi byla třeba celkem zima to ta bunda byla fajn ale jinak taky bych už ráda vyšla jen v mikině nebo podzimní bundě. Co se týká anime já se nedávno dokoukala na Kurage Hime však to víš a už mi skončilo Dead like me. Chtěla bych s zase něco najít je to fajn. A to video... myslím že máš pravdu. Možná to je jen o vkusu ale nepřijde mi to zrovna roztomilé nebo skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já původně byla vzhůru v 6 ale pak jsem usla.
      Děkuji... ale stejně to ještě není ta dokonalá barva jakou chci. Jop jop... ale já odmítám nosit zimní bundu xD
      Jop jop vím... říkám wolf's rain, ale bohužel posledních 5 dílů jsem česky nenašla!!!! Uááááá
      Jak víš mi takové věci příjdou moc.

      Vymazat