čtvrtek 23. února 2012

Try...

...to be...



...lolita.

Párkráte mi bylo vyčteno, že i když stále komanduji, že nejsem lolita. Nechápala jsem spojitost, ale napadlo mne vytvořit takovou nějakou divnou verzi lolity bez moji extravagance a šílených vzorů.

Berte to s rezervou. Nejsem lolita a ani ji asi nikdy nebudu, tudíž můj šatník není asi takový abych sestavila takovou tu pravou lolitu. Tak teda můj pokus o ,,slušnou" lolitu s věcmi co mám.

 Zjistila jsem ale, že mám širokou pánev a tudíž i sukně je nějak... no vypadám jakobych měla obrovské břicho. Bohužel sukně je kratší a tak musím spodničky vytahovat hodně vysoko a dělá mi to přehnaně velké břicho. To je taky jeden z důvodů, proč lolitu nenosím. Rozšiřuje.
 Neumím pózovat a vše je foceno samospouští a nemám krásné výrazy jako někdy a ani jsem nebyla namalovaná. Prostě jsem měla čas, tak jsem se pokoušela vytvořit lolitu.
 Sukně je možná krátká, ale je přešitá z jedné dlohé sukně a navíc já nemám ráda dlouhé sukně. Už když je ke kolenům tak mi to vadí natož pod kolena. Tohle se u mne nezmění.
 Jedna divná fotka focená v zrcadle, ale rozhodla jsem se, že ji sem dám snad jenom proto, že tam jde alespoň něco vidět.
 To světlo na kraji je roh stolu. No jo... prostě neumím fotit samospouští a nebyl nikdo, kdo by mne fotil.
A ještě jedna fotka v pokoji mezi bordelem z věcí.

Tohle je taková si myslím slušná lolita. Nechtěla jsem do toho cpát legíny co podle Kitsu vypadají jako vykukující bombarďáčky ani moji druhou sukni s šílenými pruhy ani nějaká barevná trika. Prostě čistá černobílá lolita.

Co mám tedy na sobě?

Mašličky - dětské Tesco
Náhrdelník - dárek od babičky
Halenka - dárek od babičky k vysvědčení
Sukně - bývalá mamčina do tanečních zkrácená babičkou
Podkolenka - půjčená od Kitsune z Porcelain Doll


Tak co, myslíte si, že je to alespoň trošku lolita? Byl to jenom pokus z nudy, proto to ani nezveřejňuji jinde než na mém osobním blogu.

Nic jdu se učit fyziku.

4 komentáře:

  1. Tento outfit se mi moc líbí je takový jednoduchý a vypadá pohodlně. Se spodičkama chápu Prostě máme spodničky s vyšším pasem a pak to tak vypadá no. xD Já myslím že lolita to je. Sice ne ta úplná ale lolitu v tom vidím. Nebo aspoň já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím... lolitu nenosím tak nevím... a navíc mám volnější gumu tak mi to neustále padá

      Vymazat
  2. Hmm...já ti nevím. Nechci, aby sis myslela, že to říkám schválně, ale mě to stále jako lolita nepřijde. Nevím, nejsem na to u tebe zvyklá, vždy jsi měla ten svůj styl a tohle je prostě zvláštní...osobně mi to moc jako lolita nepřijde. Má to vše co potřebuje, všechny prvky, ale stále to působí zvláštně...jinak nadruhou stranu je to pěkné :)

    ---
    Aru de Noir

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím... jenom jsem se nudila. Chtěla jsem prostě něco bez těch mých úprav. Nejsem lolita tak k tomu ani nemám šatník. Ani nemám touhu si to oblíkat. Byl to jenom pokus z nudy.

      Vymazat