úterý 28. února 2012

Bad...

...apple...



...atack!!!!

Jo... jednou mi někdo napsal: ,,Hele, když chceš teda tančit, nechtěla by jsi se mnou totto nacvičit?" A poslala mi video. Ten někdo byla Aru. Poslechla jsem si to, podívala se na to, ale nelíbilo se mi to a zdálo se mi to náročné, tak jsem prohlásila, že ne.

Asi týden na to přišla za mnou Kitsu, že chce ukázat pomalu nějaké kroky. Našla toto video a pustila. A já ji pomalu ukazovala, jak se to dělá. Trochu aerobik. No... poslechla jsem si to jednou. Podruhý. Pak si zapamatovala pár kroků a stalo se to, že jsem se Kitsune zeptala, jestli by se to se mnou prozatím neučila, protože je to tanec pro dva. Váhavě souhlasila. A tak to začalo.

Dala jsem opět vědět Aru, že o to mám zájem. Ale bojím se, že je trochu pozdě. Část toho již umím a stále se učím dál. Je to vyšší level. Para para bylo jednoduché a tohle je o něco víc. Daleko více se to blíží ,,pouličním" tancům, kde se mohu projevit. A s potěšením zjišťuji, že se to dá zvládnout. Takže první naučit kroky a potom následně dopilovat pohyby. Mám strach z takových těch ,,seků" že to nebude ono. Ale to se snad dopiluje. A teď...

Přejdeme k videům. Nebude rozhodně jenom jedno! Každý má jiný styl a já sem dám ty, co se mi obvzlášť zalíbili. První video je mirrored nebo-li ,,obrácené". Podle toho se to učím. Nevím proč, ale začala jsem se učit tu v černém. Skutečně netuším proč. Snad proto, že se mi líbí jak si dává tu ruku za hlavu ne jak té druhé ta ruka volně visí.



Až na popáté jsem zjistila, že se jedná o jednu dívku nikoliv o dvě. Blbá já vím!

Další se mi zalíbilo svým provedením. Dvě pravděpodobně dívky - někdy si nejsem jistá - to tančí ve stylu... já nevím co to přesně je. Snad neurazím když řeknu street dance. Je to úžasné, jak se každý projevuje jinak.



A pak jedna úžasná dívka. Líbí se mi s jakým nasazením a neregií to tančí. Úplně mne uchvátila! Hlavně se mi líbí její vlasy. Jak úžasně doplňují její pohyby. Narazila jsem na ni náhodou a tak se mi zalíbila.
Má úžasný taneční projev.
A ještě jedno video opět s tou ,,maskovanou dívkou" To je skutečně úžasné!



Skutečně mne ta písnička vzala. I ten tanec. Ještě jedno video odněkud vytáhnu.

No tak dám ještě dvě, protože při hledání toho jednoho jsem našla jedno zvláštní. Je to na téma L vs Kira. Neboli Death note. Dokonce i píseň je nazpívaná jinak. Španělsky co jsem pochytila pár slov. Něco se mi nelíbí, ale je to svým způsobem pěkné. Tak teda vám to dávám sem. Líbil se mi napád. L a Kiru má na triku xD. L je na bílém a Kira na černém.

Nic jdu najít to další a konečně poslední.

No tak to co jsem chtěla jsem nenašla. Tak dávám takový mix. Kdyby náhodou někdo našel ty dívky z 2:06 tak mi prosím pošlete odkaz. Ráda bych se na to podívala celé.



Tak to je vše. JDeme to cvičit!

11 komentářů:

  1. Já myslím že Aru tě vezme. Snad jo aspoň tvoje práce nepřijde vniveč. Nejvíce se mi líbí dívka na třetím videu. Tančí to skvěle. Hudbu si chci nahrát do mobilu je dost působivá. Stejně tak tanec. Vážně je to krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hudbu ti klidně pošlu. Pokud chceš secvičím to i s tebou. Mi nedělá problém to dělat s více lidmi :D

      Vymazat
    2. Já vím ale mi dělá problém se to naučit xD

      Vymazat
    3. Nějak to dáme dokupy. Ráda bych tě to naučila.

      Vymazat
  2. No tak co se toho týče, je mi to jedno. Sice už mě to teď tolik nechytá a nemám ani náladu na takové věci a navíc myslím, že si na to nenajdeme ani čas, jelikož víkendy mám silně nabité a mám přes týden přípravné kurzy, takže nevím...

    ---
    Aru de Noir

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré to nic to já jenom tak. Ale v úterý nebo ve čtvrtek jsem někdy volná klidně bych za tebou přijela.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Ale právě v to úterý a čtvrtek mám ty kurzy.

      Vymazat
    4. Já vím četla jsem to na FB bohužel později než jsem psala koment, ale kdybys měla čas pokusila bych se přijet. I s Kitsune k tobě a třeba bychom alespoň pokecali ne? Já bych tě moc ráda viděla.

      Vymazat
    5. No nevím, tento víkend mám čas a budu doma, ale počítám, že jedeš ty domů, takže ještě třebas jarní prázniny, ale já ti teď nevím co bude, protože babina s dědou se domlouvali, že pojedeme zase do Zlína >.< ...ale já si myslím, že snad na celý týden ne, takže uvidíme :)

      Vymazat
    6. Jo to budu ráda. Skutečně tento výkend nemohu, protože jsem nedávno jeden výkend byla doma na akci. A mamka teď potřebuje pomoc má zakázky.
      Ale o prázdninách by to bylo fajn. Až bude mít Kitsunin taťka auto zkusila bych se domluvit, jestli by tě nevzali k nám na barák a pak by tě odvezli domů tvůj děda by nemusel mít strach dali bychom mu číslo na moji mamku nebo tak ráda bych ti totiž ukázala cukrárnu a toho mého hafana s kočičkou :)

      Vymazat