sobota 21. ledna 2012

Ostatní věci část 9

A je to tady...




...poslední článek s mými věcmi. Jsou to pozůstatky čeho nemám moc a některé extrémy mého šatníku nebo věci, co mám zastoupené jenom jednou.

a) šátky, pásky, čepice a klapky na uši xD

  • Palestýna černobílá - dala mi ji na svátek babička. Kitsune má taky
  • Stříbnobílý šátek. Nosila ho ještě moje mamka jako menší, ale patří babičce. 
  • Bílý šátek dlouhý je od babičky, Kitsu má podobný
  • Fialový šátek ručně háčkovaný. Byl vyměněn za cukroví a kokosy na řemeslech xD
  • Fialová čepka s bambulkou - ručně pletená moji babičkou. Kitusne má taky
  • Barevná čepka s bambulkou - původně sestry teď moje z KIK
  • Růžové klapky na uši - dárek ke svátku od Kitsune
  • Černé klapky- z GATE 
  • Vojenské rukavice - od Kitsuniného taťky - Kitsune má taky- Jsou z burzy a pravé vojenské vážně!
  • Hnědý pásek s motýlkem. Je ukradený Kitsune. Nosím ho často jako ozdobu
  • Černý pásek s kameny. Máme stejný s Kitsune. Byl u modré sukně.
  • Dlouhý černostříbrný pásek. Ukradený mamince. Také často nosím.
  • A ještě na další fotce je černý šátek. Podobný měl Yoshiki prý xD. Je z Tunisu nebo Turecka nejsme si jistá. Přivezeno rodinou.






b) A zbytky z mého šatníku. I s mojí nejdražší věcí co v něm mám.


  • Tenký vzorkovaný látkový pásek s leopardím vzorem - byl u jedných kalhot
  • Hnědé pončo z Tesca. Má ho i Kitsune a pro zasmání i moje mamka. Prý ho nebude nosit s námi zároveň xD.
  • Zelený svetřík. Je půjčený od Kitsune, ale při focení byl přítomen.
  • Bílý dlouhý lékařský plášť. Půjčili jsme si jej jednou na akci se zvířaty a Zuzka nám je už nechala, takže má i Kitsune.
  • Vánoční čepice. Dala mi ji mamka, měli ji povinně na prodávání placků v centru na trhách xD
  • A jako poslední zmiňovaná je taková tenčí bunda. Byl to obrovský dárek k vánocům a mi vyrazil dech. Hodně jsem ji chtěla, ale byla strašně drahá. Je to nejdražší věc v mém šatníku a moc si ji cením. Dala mi ji babička a hodně na to přispěl děda. Je úžasná s leopardím modrým vzorkem. Kitsune ji má taky a moc se těším, jak budu mocit na jaře chodit jenom v ní. Čekejte tedy fotky s touto bundou.
 c) Tašky. Nemám takové ty větší nafocené. Vyfotila jsem jen moje dvě, co mám se Kitsune stejné a nosíme je pořád xD.
  • Černé s bílým - kupovaná u ťamíků. Kitsune si ji koupila až o dost později, abyhcom měli stejnou a chtěla neutrální barvu. Jinak sama měla krásné kabelky. Byla to moje první.
  • Bílá s větráčkem. Koupila jsem si ji hlavně proto, že jsem chtěla nějakou větší na akce nebo prostě když nemám tolik věcí do školy.A mám ráda radioaktivní větráky tak proto xD. Kitsune ji má taky a je přes rameno a v zimě je to ideální než pořád spravovat ramínka kabelky. Je od ťamíků a levná docela byla.


Tak a to je pro dnešek vše. Jsem vyčerpaná a nečekejte v nejbližší době nějaký velký článek. Tohle mne vyšťavilo. To byl zase nápad. Postupně budu doplňovat s fotkami nových věcí a podobně. Věnuji samostatný článek té bundě se vzorkem, ale to až pak. Asi mezi prvními bude, jak mi příjdou moje šaty. Jsem zvědavá. A potom někdy možná boty. Však se uvidí. Zatím tedy nazdar a vážně jestli jste čekali něco více, tak vás musím zklamat. O harajuku se zajímám 3 roky, z toho svůj styl novím tak rok a něco. Asi rok a půl. A s Kitsune se oblíkáme stejně přes rok. Šatník pomalu plním a vylepšuji. První sukně jako základ teď jenom přibývají, punčoch je plno a chystáme se hodně boty doplnit, takže ty až kdo ví kdy zveřejním a nafotím. Chceme více stejných doplňků, ale to potrvá. Zatím je to v takovém stavu. Jsem to nafotila hlavně proto, abych po několika letech měla srovnání. Ale teď už vážně si jdu odpočinou. Bolí mne záda, nohy a všechno a chce na chvíli klid. Kdo ví, jak jsem to dlouho dělala. Tak já jdu.


Užijte si náhled do mého šatníku. A ti co už to udělali, tak teda děkuji za to, že jste se mnou ten čas takto strávili. A budu třeba i ráda za komentáře, i když u mne se toho moc komentovat nedá.

3 komentáře:

  1. Musela to být fakt šílená práce, já to chtěla taky udělat, ale věř, že na to nemám už vůbec chuť xD
    Musím říct, že plno věcí z tvého šatníku se mi tak strašně moc líbí, chtěla bych je taky....štve mě, že máte už vyhlídnuté úžasné obchody, to já ne a neumím prostě věci shánět...
    Hlavně se mi líbí ta bundička s leopardím vzorem, to je ta z Gate že? Je úžasná, chtěla bych takovou podobnou, přijde mi dosti stylová a líbila by se mi k některým mým outfitům...bohužel takové jsou až příliš drahé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano z GATE ale byla poslední já sebrala poslední kousek přímo ze stojanu. xD

      Vymazat
    2. Jak řekla Kitsu, je z GATE a už tam není a je to vážně nejdrahší věc v mém šatníku a děkuji za to dědovi, že ji mám. Ale zase když si počkáš na slevy, tak se to dá. Normálně by mi ji nikdo nekoupil, to jenom že děda pracoval a byly Vánoce.
      A zase tak skvělý šatník nemám. Jsou to povětšinou věci z normálních obchodů, žádné z CC značkové nebo tak. Nejdrahší věci nepřesahují 1 000 Kč, protože je mi líto dát za ně tolik. Tu bundu bych si sama nikdy nekoupila. Vážně jsem ráda, že jí mám. A mimochodem jenom kdybyste si nevšimli, zjistila jsem, že 3 články o šatníku jsou na další stránce - bohužel - se mi to nevešlo na jednu, tak jenom tak.

      Vymazat