pátek 27. ledna 2012

Hodiny...

...trávené...



...u PC mám asi nejraději.

Mohu volně jezdit po internetu, prohlížet stránky a jenom naznak poslouchat učitelku.

Zrovna jsme dělali testy ö tom, jak se chovat na internetu. Docela ulítlí... bože blbost! Já mám takovéto hodiny celkem ráda. Ráda se něco dozv¨ím. Pokud má někdo zájem, najeďte si na TUTO vyukovou stránku.

Včera jsme s Kitsu čuměli na horory. A neskutečně jsme se jim smáli. Ale někdy jsou klopila hlavu. Nemám ráda horory, ale jsou tak fascinující!

_Jeden se jmenoval Silent hill. Docela známý, minu¨lý rok mám pocit běžel v televizi. Takový příjemný příběh. Čím to, že v takových filmech zemřou ti, co mám ráda? Tady jedna úžasná policajtka. Ale ještě nechápu, jak často se tam jako to ,,špatné" objevují děti. Prostě mi příjde, že některé scénáře někdy nepsali normální lidé. Tento horor byl takový horší. Mrazilo mne, ale neměla jsem z toho takový strach jako z toho druhého.

Druhý film se jmenoval Bazén. BLBOOOOOST!!!!!!!! Česká obdoba amerického krváku. Bla...bla... nuda trošku. Vrah v úplém černém tičku s koženými rukavicemi a v těsných kalhotech a s maskou lebky na hlavě zabíjí puberťáky v aquaparku nebo co velkou něco jakoby katanou, kde je anglicky napsáno: ,,Pěkný den".

Samá krev, všude mrtvoly, lidi tam řeší vztahy místo toho, kdo je tam zabíjí. Všichni umírají i detektiv co byla jejich jediná naděje. Prošpikuje je i skrz ventilaci. Ještě jsem to neviděla do konce. Bože... My Gackt!!!! Taková kravina. No jo.... ale líbí se mi, jak rozřízne holku v půjde, když jede z tobogánu. Místo aby uhla na bok tak se mu ještě naastaví. Jako co si o tom myslet?

No... ale v Silent hill to bylo o něčem jiném. Tam jsou cool xD brouci a jakýsik muž s velkou sekerou jako mívá Hidan v Narutovi xD a má na hlavě jakousik masku do špičky. ,,PIROH!" Tak mu říká Kitsune xD. Atd. Atd.

Ale je to pěkný film. Líbí se mi, jak tam strhne ženskou z kůže a pak jako ji tam rozseká ostnatými žiletkovými dráty.

Bude zvonit lidi končím. Tak někdy zase pá. O výkendu asi ne.

2 komentáře:

  1. Za Sillent hill jsem ráda. Bylo to šílené. Trochu moc efektů, krve a nechutnosti. Jak je možné že když to jeden zažije může zešílet ale normálně to je OK? Piroh byl ale nejlepší xD bylo fajn si zase udělat takový filmový den. A pravda to druhé byla blbost. Takový tipický krvák. Trochu jednoho i štve že je tam všechny likviduje podvědomě jim přeci jen fandím. Každopádně ten vraždící týpek... měl by se obléct jinak. Nějak se mi to na něm nelíbilo. Měl moc uplé triko a divné kalhoty. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo... ten týpek vypadal jako bez hlavy. ani to nemá pořádnou zápletku prostě se objeví a vraždí jakoby nic. Mačo... no jo... xD
      Piroh nemá chybu. Musím se doteďka smát. Ale zkusím sehnat sklizeň.

      Vymazat