středa 4. ledna 2012

Asi bych se měla.....

...vyjádřit k minulému...
...článku.
 
Velmi všem děkuji. Cítím se i trapně za něco, co jsem napsala. Omluva určitě nebude to, že mi bylo špatně a bolela mne hlava a jak Kitsune sama ví, skončila jsem se zvýšenou teplotou.
 
Ale pomocí tohoto článku jsem si hodně dokázala.
 
Věřím si, mám chuŤ být lepší a lepší. Příjdu si najednou tolik milována. Konečně, co mne mají kamarádi rádi a netváří se, že je jim to putma! ¨
 
Možná jsme nedůvěřivá a pochybuji.
 
Nebudu zastírat, že mi bylo v životě ze stran takzvaných ,,kamarádů" hodně ublíženo ani to, že se tím oháním pořád, ale copak mám lepší vysvětlení pro můj zkrat?
 
Takové články se prostě sem tam objeví, ale zároveň mne uklidní, jak si to ten, koho mám na mysli přečte a řekne mi, jak on to cítí.
 
Vím, že je zbabělé to jenom takto napsat a neříct do očí, ale já mám strach.
 
Proto to vypíšu a docela se mi i uleví. Lepší, než abych to v sobě dusila, a pak jenom byla hnusná na lidi kolem, i když oni vlastně neví proč.
 
Vážně chci všem moc poděkovat.
 
A teď pár informací k blogspotu:
  • Připravuji povídku. Ano slyšíte dobře! Momentálně je jenom v mém sešitě, ale jen co dostanu zpět svůj netbook, přepíšu ji a zveřejním. Je to komplikovaná povídka, ale o tom až v jejím úvodu.
  • Blog bude nyní asi méně aktualizovaný. Sem tam mám hodně věcí do školy- to víte střední- a písemky a musím dočíst ,,Zločin a Trest" do dvou tůdnů a jsem teprve za stránkou 300. A hodně to závisí na tom, kdy mi příjde zpět netbook, protože připravované články, fotky a obrázky k nim zůstaly v něm.
  • Plánuji velký článek s tím, co jsem dostala na Vánoce.
  • Článek popisující mé dny a podobně.
  • Rozhodně hodlám rozebrat další outfit a zprovoznit i lookbook, ale to bychom museli brát foťáky a nebo si vzpomenout na fotky za světla - ano můj mobil prostě nefotí kvalitně, ale měnit ho nehodlám!
  • Plánuji taky trochu změnit desing. Myslím pouze pozadí ne záhlaví. Příjde mi moc chaotické a není to přímo to, co jsem si vášnivě představovala. Nyní nemám žádnou představu, ale uvidí se... už bych chtěla něco s tématem jara
  • Plánuji také přidat článek o mojí kočičce a o pejskovi. Kočku máme už od října a pejska od Vánoc. Je to úžasné štěně... takový medvídek.
  • Potom hodlám obejít blogy ostatních a komentovat atd. i když to někdy dělám i teď.
  • Rozhodla jsem se, že nafotím i šatník. Jenom tak i pro sebe, abych to mohla třeba za rok srovnávat. Jenom mi ještě chybí si v něm uklidit a zase netbook. *povzdech*

Tak to jest asi dneškem vše. Jdu hrát hry a číst tu moji bichly... jadadýdýdýd

2 komentáře:

  1. Těším s na všechno co jsi vyjmenovala. xD K tomu proslovu z očí do očí. V tom tě chápu to se neboj. Myslím že by to nebylo tak upřímné. A jsem ráda když si věříš. Já jsem na takovém rozmezí. Věřím si někdy ne ale většinou jen upadnu do lhostejnosti proti zlepšování se. Každý z hrdinů Kaleido Star si musel věřit! To anime bylo nádherné. Díky že jsi mě s ním seznámila.

    OdpovědětVymazat
  2. Kitsune: víš že většinu z toho ani nedodržím... ne musím! xD

    Jsem ráda, že se ti líbí. Od tama mám hodně isnpirace a šíleně jsem to prožívala. Jednou jsem jako malá zkoušela chodit po provaze :D Však víš.

    A nevěřím si zase tolik, ale přece jen o něco více.

    OdpovědětVymazat