pátek 9. prosince 2011

Začínám...

...flákat...

...lookbook. Kolikrt je to jenom chvilková vášeň. Sice stále přispívám, ale... ale už to není takové jako dříve¨. Začínám si připadal divně. Škola mi taky trochu proklouzla mezi prsty, ale tak snad to nějak půjde. Nemohu si stěžovat, jenom jsem histerka. Ale zpátky k lookbooku.

Teď nemám ani náladu se oblíkat do outfitů. Ale fotek mám plno! Ale... ale... nechce se mi je tam dávat nebo upravovat. Avšak plánuji rozebírat celkové části mých outfitů. No... kdo ví, jestli to dodržím.

Teď sedím ve škole, projíždím stránky a uvažuji, kdy že to Kitsune nový desing slibovala. Měla na to plno času. I včera... včera jsem se učila na fyziku. Alespoň jsem ji pochopila. Mám za 2 a to jsme se bála. No... fyzika prostě není moje silná stránka.

Zjistila jsem, že ani seminární ¨práce zatím není tak těžká. Dneska odevzdávám i laboratorku. Bylo to k něčemu dobré, takto si všechno v klidu do školy udělat. Jenöm se mi to nelíbilo. Je mi to tak trochu jedno. Nemám ráda, když to nezvládám. Snad to ale v nejbližší době nějak napravím. Zjišťuji že už mohu trochu psát všemi deseti. Nemusím se ale dívat na klávesnici. Píšu prakticky rychleji. No... učitelka nám zadává téma. Budu muset jít. Tak snad už tento výkend rozeberu nějaký ten oütfit.

Zjistila jsem, že nestíhám.  V pondělí jsem chÿběla. To jsem hrála tu pohádku....
Sakra! Už zase něco co jsem slíbila. A nesplnila.

Radši jdu pryč.

2 komentáře:

  1. No k tomu desingu nejprve. Já ho dělala včera opravdu tak beze srandy několik hodin protože neumím s photo filtrem. Ale mám ho. Jenže blogspot mi pořád POŘÁD nahlašoval že soubor je moc velký. Tak jsem s tím práskla. Doslova. Dneska se to pokusím znova dodělat.

    Co se týče LB já to taky flákám. No a vlastně já vždycky přispívala méně. Ale ráda bych jak říkáš dávala outfity spíš na svůj blog a víc je rozebírala. A vidíš nakonec jsi to zvládla. Jak říkám klidně nemusíme jít třeba jeden den ven ani si psát at máš čas na učení. Já se včera koukla aspon na matiku a udělala si úkol na pondělí.
    Občas se stává i mi že nestihám. Bude to dobré. Vždy se to nakonec nějak urovná. Držím ti palce a žádné nervy! xD

    OdpovědětVymazat
  2. Kistune: díky... já budu přidávat na LB a zároveň outfity rozebírat tady... už mám i LB na boku stránky xD

    OdpovědětVymazat