sobota 10. prosince 2011

Slavíme ...

...220...




...článek. Tohle číslo je možná divné a žádné výročí to není, ale mi se to číslo prostě líbí. Existujou prostě věci, co se mi zalíbí. Začínám si stěžovat na nepřesnost blogspotu co se týče datumu. Nebo spíše času. Ach jo... proto prosím: ,,HLÍDEJTE SI POSLEDNÍ ČTENÝ ČLÁNEK A NEHLEĎTE NA DATUMY, NĚKDY NESEDÍ!"

Dnešek a vlastně i včerejšek byl divný... Super divně SKVĚLÝ!


No začalo to tím, že jsme se sestrou prohlíželi pokoj. Já v něm ještě nebyla. Člověk se nenudil xD. Bylo to úžasné. Dívali jsme se na ,,Ledově ostří". Taková dobrá komedie. Miluji tu scénu, kdy Jimmy utíká do výtahu a Chaz za ním, ale Jimmy stihne utéci. Já nevím proč, tohle se mi velmi líbí.   A potom následoval Tom a Jerry.

Ráno jsem byla probuzena slovy: ,,Moc nekopej, shodíš Tessinku." Krásné to probuzení. A vzhledem k tomu, že jsme šla spát o půl jedné a vstávala kolem 8. No pěkný.

A co se týče dneška dál?

Byli jsme s moji maminkou na řemeslech. Bylo to úžasné. Učit malé děti s marcipánem i některé dospělé. Je to jiné jak ve městě. Lidé jsou jiní... tohle bylo takové domácí, jiné. tohle bylo ohromné. Dokonce i já jsem začala dělat věci jako dříve ne. Ne jenom ovoce a tak, ale i zvířátka, včetně chobotniček. A děti je milují.... a taky hříbky... muchomůrky, které mamka začíná nenávidět. Je to taková lepší plastelína "smích". No každopádně ukázky mých výtvorů:

1. Sněhuláček. Jsem na něj docela pyšná. Je to takový ten správný sněhulák. Baculatý zimní. Kitsune prohlásila, že vypadá jak její otec xD. Tohle pobaví. Asi mu ho pošlu xD.

A můj druhý výrobek. Ten se mi velmi... velmi líbí. Je to kouzelné. Prostě malé kotě xD s klubíčkem xD To klubíčko bylo náhoda. Prostě jsme omylem smíchala červenou a bílou. Není vyfocena hotová. Chybí ji namalovaný obličej co měla. Bohužel pak byl fofr a nestihla jsem to vyfotit. Ale teď někde leží v sáčku a je přichystaná na zítřejší převoz domů. A já jsem velmi líná. Ano... prostě se mi to nepovede nafotit xD.


A další fotky z toho dne. Je jich jenom pár. Ano nestíhám fotit všechno. Ale ten den byl tuze úžasný. První fotka je nastavěné cukroví při vybalování. A druhá jak již začínáme chystat tácky a tak. Nic víc bohužel nemám no. "povzdech"






Dokonce jsme si z toho jarmarku odnesli něco. Šperky... dostala jsme je předem k svátku. Jsou úžasné a slibuji, že je snad již brzy nafotím, ale je špatné světlo a mi se vážně teď nechce hledat foťák nebo nstavovat světlo. Ty šperky jsou fialovostříbrné. Vážné krásné takové větší, ale přece decentní. A pak mamka vyměnila za cukroví peltený šál. Jak říkala ona prodavačka: ,,My se nechce péct a vám plést." Šála opět není nafocená- bohužel- ale snad již brzy! Moc se mi líbí. Je taková jiná.

Mám ráda tyto akce už z jednoho prostého důvodu. Je to místo, kde se mohu načančat. Namalovat se, pěkně se obléci a jakoby reprezentovat. Tentokráte jsem dala přednost puberťácký dívčímu elegantnějšímu stylu. Vlasy musely jít stáhnout. Chtěla jsem se prostě líbit taky jednou. Ne pořád být ta divná a věřte, že na takovou akci by se to nai moc nehodilo. No o tom co jsem měla na sobě bude článek do rubriky outfity. Rozeberu to pěkně popořadě. A snad čekejte takový článek brzy, kdy je to ještě živé ty zážitky mám k tomu co říct.

Když už jsme u té úpravy samozřejmě jsem se líčila. Jak jinak taky že. Ne nijaké výrazné líčení, ale alespoň nějaké. Vlasy mi žehlila pro tentokráte sestra. Bylo to po dlouhé době, co jsem měla vlasy v copku a offinu seplou sponkou. Jako já jsem ale byla spokojená. Moje sestra má úžasně dlouhé a husté vlasy. Prý si nechá střihnout i offinu. Dneska jsem jí vlasy česala i žehlila. Ona musí mít nenáročný účes a vlasy ji nesmí padat do očí. Takže, jsme to řešila klasicky pěkným způsobem. Tento styl účesu mám velmi ráda, ale já-bohužel- mám po bocích příliš krátké vlasy. Musím to brát více zezadu a nevypadá to tak pěkně.






Je to velmi jednoduchý účes. Nezabere mi ani dvě minuty. Teda pokud to dělám někomu... sobě mi to někdy trvá déle. Také mám ráda můj drdol. Je to velmi jednoduché a pevně to drží a dá se dobře ozdobit. To mi připomíná, že mi stále chybí recenze na pohádku. No jo... a na outfit z něj. "hlasitý povzdech". UÁÁÁÁÁÁÁÁ! JSEM TAK NEZODPOVĚDNÁ!!!!!


Klid klid.... Před chvíli v televizi skončila pohádka ,,Kouzelná Romance". Kdysi jsem na tom byla v kině, ale už jsme si to moc nepamatovala. Upřímně, člověk se pobaví. Je to úžasná pohádka a pokud jste já nevím... příjdete si jak něčím přejetí, a nechce se vám u filmu přemýšlet, doporučuji tohle. Mi se to líbí dvojnásob už kvůli tomu oblečení. Líbí se mi, jak se ta princezna obléká. Chtěla bych umět šít jak ona xD. Vážně je to přehnaně dobrá pohádka. No jak to tak vidím, zabalím to tu, jdu se okoupat a dívat se na něco se ségrou.

Ještě jednu věc vám řeknu. Včera jsem si takto hověla ve vaně a podívám se a ona z pod dveří vyleze myš! Malá šedá myška! Otočí se a zase zdrhne. Nevím proč, ale ta myš se mi líbila. Nebojím se jich. Mám je velmi ráda. Jsou to kouzelná stvoření. Nejlepší je ae naše kočka. Ta spala v tu dobu v obýváku xD. A představte si, že umí sedni, popros a ode dneška pac. Jako tohle už není normální! Už aby sestra dostala toho psa.

Potom jsem si chvíli s Kitsune povídala přes Skype. Byla sranda. Tohle jsme už dlouho nedělali. Sedět a povídat si, ukazovat si přes kameru blbosti. Chjo... to bylo fajn. Takoví burani xD No já vlastně ne, jsem stále oblečená v tom, co jsem měla na jarmarku, ale Kitsune s náušnicema a v teplých teplácích- co jsou jí velké- a pruhovaném neladícím triku xD. No jo... jako já nejsem o nic lepší. Jako pouďte sami xD.





Tohle je foceno před asi 14-ti dny. Berte s rezervou xD takto chodím v prodejně dělala jsem mamce dekoraci. Fotky mám, ale to jindy nebo mám pocit, že jsme to sem už dávala ne? Musím se na to podívat.

A ještě ke kouzelné romaci. Miluji tu zlou královnu. Něčím mi připomíná Mana-sama xD. Ne dobře, ale... podívejte se!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.




A je to tak no. xD Prostě mne to pobavilo. Ale vážně... miluji, jak ve filmech se umí tak krásně obléknout. Je to doopravdy úžasné. Chtěla bych si to někdy vyzkoušet. Některé šaty. Vážně... a ta kouzelná romace... chjo... chci umět šít jako ona xD. No končím už takto musí být ten článěk nesnesitelný a nudný, ale je to prostě můj článek. Začínám se v tom ztrácet. Střídavě si píšu s Kitsune a střídavě se dívám na televizi. Je to docela hloupost. Některé věty musí být zmatené, nemohou na sebe navazovat, ale troufnu si říci, že už jste si na to zvykli. Ale já vážně nepiju. Jenom mne bolí hlava. Dneska jsem pila minimum tekutin a snad jen samou kolu. Ani jsem tolik nejedla, včera mi totiž bylo blbě, ale půjdu si zřejmně pro nějaký zákusek. Jdu se asi pořádně napít a budu doufat, že nesletím ze schodů xD že neztratím rovnováhu. Už aby bylo to zábradlí. Jdu se koupat a bavit se se sestrou. Tak se tu všichni mějte. A přejí krásný zbytek výkendu. Možná se ještě ozvu.


Začínám se blogu věnovat.

4 komentáře:

  1. Áno! Šít jako ona. A ze závěsů! xD Ta královna má skutečně něco do sebe taky mě napadl Mana xD a u toho jarmarku mrzí mě že jsem tam nemohla být. Muselo to být krásné. Nechala bych se od tebe zaučit v modelování. xD A co já toho na blogu naslibovala. taky jsem chtěla napsat na pohádku a někdy tam hodím také nějáký ten outfit. Dnes to bylo fajn. Já si aspon pošmákla na dobrém obědě. Mňam xD tak z těch schodů nesleť xD těším se až tě zase uvidím však v pondělí. Zítra mi tatka jede pro maminku xD

    OdpovědětVymazat
  2. Kitsune:No jo... burani xD když je kočka pryč myši mají pré co? xD Škoda, že jste nestihli dorazit. Fakt tam byly krásné věci a možná bys pro mamku něco vybrala k Vánocům. Musíme někdy zajet k těm ťamíkům, taky potřebuji dokoupit dárky. A ta pohádka... vážně za chvilku měla ušité přenádherné šaty. Tak s tím manou nejsem jediná xD Měla bych se pak dát report na pohádku. Ale nechce se mi!

    OdpovědětVymazat
  3. Neki: Mi se taky nechce xD a pravda mohli bychom chci nové líčení! xD A k tomu špatnému času na blogu v článcích. Já to dělám takto. Zveřejním článěk pak dám upravit článek další možnosti (nebo jak to tam je) a normálně napíšu čas xD Minuty jsou správné jen hodina nikdy nesedí.

    OdpovědětVymazat
  4. Kitsune: mi to nevadí nějak jsem si zvykla. Ten čas už prostě tolik neřeším.

    OdpovědětVymazat