sobota 3. prosince 2011

Fotky...

...ze...



...zkoušky. Ale je jich jenom pár. Na pohádku potom hodlám udělat velký článek. Více fotek a všechno možné. Bude to úžasné. Doufám. Pohádka je krásná a já doufám, že bude i dokonalá.


Dokonalost. Co je to? Dneska jsem náhodou našla od Kitsune pár věcí. Včetně sešitu, kde byla kraťoučká povídka. Co je to dokonalost? Něco úžasného. Tohle se ti moc povedlo Kitsune. Taky bych mohla někdy něco zase napsat.

No nic. Tak pár fotek? Chci ukázat hlavně tu scénu. Je úžasná. Tolik toho. A ještě jsem dneska zmrzala. Fotila jsem fotky na desing na blog. Pozdě večer a v zimě. tímto děkuji Kitsune, že to se mnou vydržela. Nemohu si vybrat fotku, takže jich tam bude asi více. "povzdech" Ještě ani nevím, jak to udělám. Ani jak to zesvětlím. Záhlaví ještě není nafocené, ale snad bude. Bohužel. Ale mám představu. Doufám, že vyjde.

 No...no... nevím... tak nějaké fotky. Ještě sem do nejbližší doby dám nějaké záběry z prvního focení. Dostalo název Little queen and princess. Tohle ještě název nemá to další. Příjde... něco nás napadne. A teĎ fotečky.

Vpravo pec a vlevo zámek. První pokusy.

A tady řady židlí kde budou sedět diváci.






Nakonec světnička vypadala takto. A je tam i maminka. I náš hloupý Honza.

A zámek s naší šéfkou Markétkou. To je ta v růžových šatech.





A teď již jedna moje fotka, kdy jsem místo toho, abych pomáhala si hrála s látkama, vypadám tam děsně blbě, ale něco se tu musí dát.






A teď jenom fotky z dřívěších dnů. Nebudeme to nijak komplikovat a dám sem prostě adventní svíčky a takový jakoby květináč, co jsme dělala mamce. Nedalo mi to moc práce a upřímně, mne se to líbí. To se stává málokdy. Nejsme žádná profesionálka. Vše bylo nějak naimprovizované. Ozdoby jsou staré a větvičky nám poskytl soused. Takže berte to s mírou.













Miluji cukr! A ráda si s ním i hraji. Začínám litovat Kitsune... ne lituji její rodiče.... ne lituji ty kostky cukru xD





Pyramida!!!! Ne iglú!!!! xD





A nebo také šachovnice










A zakončíme tento nesmyslný článek opět jednou mou fotkou. Mám ji docela i ráda. Ale je to krásné. Bylo to v době, kdy jsme čekala, než se Kitsune nalíčí.






Tak tohle končí. Jdu zkusit udělat něco nového. Prvnotní desing. Možná jej ještě změním. Asi... nechte se překvapit.

2 komentáře:

  1. Ten cukr já měla dost. xD
    A jinak uf ano ta povídka já nevím mi přišla divná a i ten deníček kdybych našla všechny co jsem kdy psala a dala ti je přečíst to bychom se nasmáli. xD Jinak pohádka je podle mě hodně krásná. Kostými scéna. Jasně když se na to koukne někdo z blbého pohledu řekne si že je to obyčejné ale když si vezmem že jsme uplní amatéři a máme minimum možností je to nádherné. Prostě je to krásné snad se to vše povede.

    OdpovědětVymazat
  2. Kitsune: ano... já velmi doufám. Bude to krásná pohádka. Tak moc se těším. Já přitáhnu někdy tem můj modrý deníček. Sama nevím co tam všechno je, ale je to děsně trapné! A proto je to T-A-J-N-É-! xD Ta povídka byla dokonalá xD škoda jen, že mi ty tvoje nidky nedáváš číst a že to nijak nezapojuješ do příběhu. Je to velká škoda. A jó můj cukřík xD

    OdpovědětVymazat