čtvrtek 22. července 2010

Yoshiki aneb Pan Producent official

hahak
 
Ano, ano... Neki konečně objevila officiální Yoshikiho stránku

Tak čím začneme? Třeba odkazem a ten je Tady na tom místě

A co tam všechno je? Odkazy na jiné fan cluby, jeho šperky (mimochodem má je nádherné a ty psycho panenky Ukázka zde

A své projekt, příkladem je S.K.I.N. A tady je přeložený úryvek:

Myšlenka Skin se narodil kolem roku 2002 , kdy Yoshiki a Gackt chtěl vytvořit hudbu společně . V roce 2006 Yoshiki oznámil, že by se založit kapelu s Gackt v Otakon ( anime konvence v USA) . Později téhož roku Sugizo byl přidán jako třetí člen , s Miyavi je vyhlášen čtvrtý člen v květnu 2007 první Jrock festival Revolution .

Informace o X Japan:
1987 Pata se stal oficiálním členem a skrýt se připojil ke skupině . Oni nakonec byli schopni vydat své první album " Mizející Vision " v roce 1988 , která musela být potlačována, protože je vyprodána. X se podařilo získat postavení s úspěchem " Mizející vize "a podepsali smlouvu s hlavním štítkem , Sony Records , pro své nadcházející album , který byl propuštěn až o rok později .

Novinky:
Los Angeles , CA (28. června, 2010) X Japan fanoušci radovat jako další překvapení přichází vaší cestě ! Fanoušci budou mít na léčbu as, X Japan členy kapely Yoshiki ( piano ) , Toshi ( zpěv) a Sugizo ( housle ) Bude hrát vzácné akustické LIVE soubor, Během večera slavnosti , během Yoshiki NADACE AMERICKÉ Kick Off strany a využívat bash pro charitu dne 1. července 2010 Club Nokia v centru Los Angeles . Yoshiki NADACE Americe je Kalifornie non-zisk, obecně prospěšné společnosti , a požadovala , aby získali daň-vyjmout status jako sekce 501 (c ) (3) organizace . Fanoušci jsou vyzývány, aby dary během party , z nichž všechny budou věnována na charitativní účely .


A v neposlední řadě informace o něm a jeho hlavní myšlenka, jenž je i mottem blogu:
Yoshiki se narodil 20. listopadu 1965 v Chiba , Japonsko . Jeho matka náhodou učitelka klavíru , a začal učit na klavír od 5 let . On také začal hrát na bubny , když mu bylo 10. On a Toshi potkali v mateřské škole . Po Yoshiki otec zemřel , stal se trochu výtržník .
V roce 1982 , na konci střední školy , Yoshiki tvořil X Japan s Toshi
Každá země má nejen fyzické hranice , ale také hranice jazyka . Hudba je univerzální jazyk . Když píšu hudbu , věřím, a napsat to. Bez ohledu na národnost či věk , v srdci stávky nádherné melodie . - Yoshiki


A nyní pár fotek jen tak ze starších dob:
XXX
(A nakonec se omlouvám za nepřesný překlad, ale moc ještě neumím anglicky takže je to přes google a navíc nelogický článěk, ale já chtěla něco přidat a nevěděla jsme co)

Žádné komentáře:

Okomentovat