sobota 23. února 2013

I'm ill.

So I feel...
(dodatek 19:10)




... bad.


Zdravím.

Jak už nadpis napovídá, jsem nemocná. Už od pondělka jsem se cítila špatně, ale ve čtvrtek to nějak vyvrcholilo... tedy vlastně už ve středu večer.

Měli jsme mít předvádění našeho výrobku - marketingová soutěž - a většina na to kašlala a stálo to fakt asi na 2 - 3 lidech ze skupinky a já byla ve stresu. Ano je to hloupý, ale já se stresuji kvůli všemu. Takže jsem ve středu večer uléhala s teplotou a říkala si, že to přejde.

 Jenže ráno mi nebylo o nic lépe a tak jsem se s babičkou domluvila, že to odprezentuji a půjdu domů, takže jsem ve škole zůstala pouze na 2 hodiny. Když jsem se vrátila, cítila jsem se lépe, ale po pár hodinách mi bylo šíleně. Málem jsem se ani nedokázala zvednout a někam dojít. Už vím, proč se snažím nemocem vyhnout.

Pátek jsem taky proležela, ale už mi bylo lépe čili jsem do sebe už nervala přášky, které k smrti nesnáším. Ve tři jsem se přemístila do Staříče. Původně jsem uvažovala, že se alespoň kouknu na seriály, ale bylo mi tak špatně, že jsem svedla jenom ležet a odpočívat. Nesnáším nemoce!

Dneska je mi o dost lépe až na to, že mne příšerně bolí hlava a slzí mi oči. Ale už zvládnu pracovat s notebookem a tak jsem překopala design a napsala tento článek. (dneska po mne angličtinu nečekejte mám problém vůbec psát česky).





No a k událostem posledních týdnů?

Je toho celkem dost. (vzpomíná kdy naposledy psala)

No zmíním se k jarním prázdninám. Na výkend jsem skončila v Ově a šla jsem na sraz s Veru :D. Nebudu tu rozepisovat jak bylo, protože si nejsem jistá, jestli jsem o tom už nepsala - asi ne - ale prostě jsme si to naplno užili :D. Plno fotek... a já sem dám asi jenom dvě - zbytek se mi nechce hledat.


Všem to naprosto slušelo a tak úžasně jsem se už dlouho nepobavila, takže děkuji :).

No a potom škola a bla bla bla... nic důležitýho - ano je nemocná a nechce se jí nic rozepisovat.

Potom za zmíňku stojí sraz z minulého výkendu. Přijela Eru z Brna a já jsem se teda s ní, Aru, Yunou a Kitsu sešla. Naprosto úžasný. Zašli jsme se kouknou i na otaku sraz, ale nezaujalo nás to tam - spíše naprosto odradilo? - navíc tam byla úplně protivná a příšerná obsluha, takže jsem si dali jeden čaj a vypadli zpět do Karolíny. Jo a někoho jsme stihli i za tu chvilku naštvat... but NEVERMIND :D.

No... sraz byl úžasný a nádherně jsem si ho opět užila. Ráda jsem Eru pořádně poznala a doufám, že to nebyla naposledy, co jsem jí viděla :D. Měla naproto boží paruku a dokonce si jí i jeden pán fotil :D.

Ah... a to by tak mohlo být všechno? Asi jo... více se mi psát ani nechce.

Snad jenom za zmíňku stojí Yoko Kurama který mi jako gif straší vlevo úplně dole ve sloupečku :D. Ano vrátila jsem se ke své staré lásce - jednomu z mých prvních anime - které je naprosto úžasné. A ne, nevadí mi, že je staré. Je 100krát lepší než některé ty kraviny z dnešní doby... až mi bude lépe budu pokračovat ve sledování! :D


(Miluju tu holku, co tohle kreslí! :D)

So... That's all... jdu si odpočinout.

Dodatek 19:10:

Ah, už vím na co jsem zapomněla!

V úterý jsem měla možnost navštívit kroužek, který vede Takeshi :D.
Chvilku jsem stála před domem než Takeshi přišla a pak jsme šli na autobus. Dorazili jsme do střediska dříve - Takeshi snad poprvé měla náskok? xD. No... celou dobu Takeshi uvažovala, co by měla s dětmi dělat. Nakonec malovaly na polystyrénové koukle temperkama a lepily na ně ubrousky. No a Takeshi neodolala a sama šla malovat :D.
Potom jsme šli ještě na poštu, kde jsme cestou dělali kraviny a já málem skončila na zemi xD. Vyplnili jsme špatnou složenku a potom jsme šli domů. Pěkný den :D. Až na to, že se mne ty děti asi bály :D.

Měla jsem jít ve čtvrtek se podívat jak vede kytaru, ale jsem nemocná, takže to padlo, ale ráda bych se někdy zašla podívat :D.

A tak teda Takeshina koule (zní to blbě, vím)






7 komentářů:

  1. K té nemoci už jsem ti řekla ale samozřejmě záleží na tobě jak se cítíš. A... a jinak nevím co psát snad jen že pokeball se povedl. xD

    -Gwen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop já vím... ještě si to promyslím... uvidíme :)
      Jop ten pokeball byl úžasný :D Hlavně jak potom Takeshi řekla: Neki, volím si tebe a já vyskočila jakože si mne zvolila a podjela mi noha a já se málem vyválela ve sněhu... to též stálo za to :D

      Vymazat
  2. PS: krásný desing :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koule je úžasná :D

    Tož tak se brzy uzdrav! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ah, to je v háji *sigh* ,,,jsme nemocné ve stejnou dobu, změnili jsme design ve stejnou dobu,,,you know? :D --- fajn, tak se hlavně uzdrav, nerada tě tak "vidím" ;____;
    - když už jsme u toho, tak to zrovna nevypadá, že by ses jim vyhýbala, a ticho, vím své XD
    - ona nás neodradila jen ta čajovna, oni nás odradili všichni si myslím :'D
    - oh, vidím nákazu! - "but nevermind" XD
    - u mě vždy starší anime vedli. Mám ráda ty nové, jistě, ale většina nemá to "kouzlo". I staré yaoi, na kterých se stavěli začátky,,,ty mě dokážou narozdíl od těch novinek, stavěných na předělávání heteráka na homosexuála, vážně rozbrečet,,,
    - chjo, jednou bychom se měli sejít ve trojce XD
    - and yes, design je nádherný, jak pozadí tak záhlaví! :)
    Ps: proč to vždy nejvíce okomentuji? :'D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. -Jop... začínám mít pocit, že jsme na sebe nějak napojený :DDDD
      -Cssss :D myslím těm vážným... teplotu jsem naposledy měla když jsem ještě chodila do kroužku to je... hm....................... tvl to mi bylo tak 11 nebo 12 :D To jsem začínala s yaoi xD
      -Jop, ale ta obsluha to jenom dorazila...
      -Jop gratuluj si :D
      -Já jsem se pomocí tohoto anime dostala k yaoi víš, tak proto je to možná taková srdcovka :) A ten příběh... sedí mi protože taková témata a takové postavy mám hodně ráda...
      -souhlasím :D
      PS: Netuším :D A proč já nejvíce komentuji u tebe :D ?

      Vymazat