pátek 14. prosince 2012

Hobbit...

...an unexpected...



...journey
  


Článek začínám psát ve škole, jelikož nemám sešit. Dopsán bude později :D.

No... jak začala taková ta mánie?

U mne prakticky v 2. nebo 3. třídě, kdy jsem poprvé viděla část filmu Pán prstenů. Možná jsem už časem na to zapomněla, ale tehdy mne ten film okouzlil natolik, že jsem vymýšlela příběhdy elfů atd. Ale film jsem neshlédla.

Nedávno s tím přišla Kitsu. Prostě se na to podívala a začalo jí to bavit. A já se na to chtěla dodívat. Ale bylo plno a plno práce, a tak jsem stihla jenom 1. díl.

Potom jsem jednou byla u Aru a bavili jsme se o filmech. No a přišla řeč i na to, že obě chceme jít do kina na Hobita. Já měla jít původně s Kitsu, ale nějak jsme nebyli chopné se domluvit na datu, a tak jsem se domluvila s Aru. Původně to měla být sobota 15. Ale menší zádrhle. 3D... a na to jsme ani jedna nechtěli. Aru z toho bolí oči a já po tom, co jsem při 3D málem omdlela a bylo mi špatně a film jsem si neužila, jsem na to jít nechtěla. Takže se začalo řešit kdy...

Nakonec - snad i díky mne xD - jsme se domluvili na 13. 12. ve 4 hodiny. Řekli jsme si, že si prostě dáme takový dárek na svátek :P.

Ve čtvrtek jsem byla celý den jako na trní. Do kina jsem nikdy moc nechodila a po dlouhé době něco, co jsem chtěla vidět. Odpočítávala jsem minuty poslední hodiny. A potom jsem se sebrala a tak rychle jako nikdy - trhala jsem své osobní rekody - jsem se dostala domů. Poobědvala jsem a běžela zase na tramvaj. Nakonec se mi to povedlo celkem dobře stihnout :D.

Aru přijela na poslední chvíli. Chudáček... končila tělocvikem ve 3 hodiny a hned jela do kina. Když konečně dorazila, šli jsme se usadit na svá místa. 14. řada sedadlo 19 a 20. Místa vybírala Aru a zvolila vážně dobrá. Všechno jsme krásně viděli nebyli jsme ani blízko ani daleko.

Potom se roztáhla opona, byly promítnuty reklamy a potom se objevila nápis HOBIT.

Průběh filmu vám popisovat nebudu, abych někomu nezkazila překvapení :P. Jediné co k tomu tak řeknu je to, že se mi líbila hodně grafika a ztvárnění různých bytostí a živočichů. Aru byla okouzlena jedním z Elfů :D Ani se jí nedivím :) Seděl na losovi nebo co to bylo - vážně myslím, že los. Mi osobně se hodně líbila scéna, kdy Hnědý čaroděj - ano jsem děsný sklerotik na jména a pořádně si je nepamatuji - ujížděl na saních tažených králíky před skřety :D.

Každopádně z filmu jsem byla nadšená, jak už dlouho ne.

Ale skončilo to sakra napínavě nebo spíše je příběh hodně otevřený. A pokračování až za rok že... :D


(Jé teď mi hraje na přání opening od Angel Beats! :) Ale to jsem odbočila... jinak kdyby měl někdo zájem o rádio s japonskou hudbou, přesněji řečeno z anime - www.naruto-sekai.com )

Po kině jsme celé nadšené jeli do Shoppinu, kdy jsme probírali školu, film, lidi, etc. Zašli jsme si i na něco do McDonaldu a následně jsem musela jet domů :). Stejně jsem přijela skoro o půl hodiny později, než jsem chtěla. Ale tak nevadí že :D.

Každopádně za mne má tento film jasnou jedničku :). Možná je to proto, že po dlouhé době jsem byla v kině, ale já mám takové filmy hodně ráda :D.

Doporučuji na něj jít :).



Hi everyone. Yesterday I was in cinema with Aru. We saw film Hobbit. It's very wonderful film. I love it!
At first time we should go 15. 12. but It's 3D and I and Aru hate 3D films. So we go 13. 12. at 4 o'clock. It was small gift for us :).  

6 komentářů:

  1. Právě jsem se vrátila z druhého koukání. Super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem z toho filmu nadšená ještě ted :D hrozně se mi líbil :) ani se mi nehce věřit že už je to déle než týden co jsem to viděla oO 28. jdu znovu :D nemůžu se dočkat *-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdeš znova? :D Taky bych i šla :D Já ho miluji ten film! :D

      Stray Neki

      Vymazat
  3. Hah! Děkuji, že jsi mě tak pěkně politovala :'3 a děkuji, že jsi mi poděkovala za pěkně vybraná místa XD já vím, já jsem prostě master! :D ~ jinááč, zopakujem návštěvu kina, pokud budeš chtít :) myslím, že má teď být něco nového od Marvelu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně jasně! :D Někdy zase zajdeme :P Protože to fakt stálo za to :D
      A vybralas dobrá místa :D Jsi jednička!!!!!!!!!!!!! :D

      Vymazat