neděle 23. prosince 2012

Hi everyone

Vánoce...




...nám klepou na dveře.


Dneska je 23. a u nás se uklízí jak u divých. Stromek nazdobený, pokoj vysátý a vytřený a uklizený. Momentálně sedím v cukrárně a prodávám a mamka tomu nahoře diriguje.

Přiznám se, že v poslední době na blog kašlu úplně. A to z jednoho prostého důvodu. Dokud byla škola, tak jsem se snažila udržet ji - a to se povedlo, ze zemáku mám uzavřeno na 2 :D. Ve škole jsem končila už ve čtvrtek.

Byl sraz na Masarykáči v 10:00, kdo chtěl směl si vzít brusle a bruslit. Zbytek dostal rozchod a v 10:45 jsme měli jít zamávat učitelkám do kavárny a mohli jsme odejít. S holkama jsme potom šli do čajky si předat dárky a rozloučit se, protože následující den jsem již měla pomáhat mamce ve Staříči. No, tak jsem předpokládala, že nejpozději v 1 budu v Porubě.















HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH













Bavili jsme se natolik, že jsem volala taťkovi, ať se s někým na firmě pobaví a zdrží, protože jsem domů měla jet ve tři a bylo za deset minut tři a já seděla v čajce u rozpité čokolády :D.

Nakonec jsme hráli hru na pravdu. Prostě jsme si pokládali otázky a odpovídali popravdě. Upřímě, to jsem se dozvěděla věci :D.

Nakonec jsem se bavila natolik, že jsem přijela asi v 15:40 a to jsem nebyla ani po obědě a v 16:00 pro mne měl taťka přijet natvrdo xD. Takže jsem to rychle do sebe naházela, ignorovala poznámky babičky, že chodím pozdě a pak se sbalila a utíkala dolů. Dojela jsem kdo ví kdy xD. Sedla jsem v PC a relaxovala :D.

Tímto chci ještě poděkovat holkám ze třídy (samozřejmě těm, co čtou blog xD) že se mnou vydržely a že mne tímto krásně naladily na Vánoce.

No a teď důvod, proč vůbec nepíšu. Totiž jenom tak se mi zachtělo se dívat na Shippuuden ;). No a tak každý den jedu jednu sérii. Dneska chci dokoukat 4. sérii a naběhnout si možná trochu na pátou, protože další dny jsou Vánoce a návštěvy příbuzenstva.

Takže zanedbávám blog a vlastně i ostatní aktivity. Takže FB, blog, twitter, tumblr, bloglovin budou ležet v chládku :).

TAKŽE VÁM JIŽ PŘEDEM PŘEJÍ PŘÍJEMNÉ A KRÁSNĚ PROŽITÉ VÁNOCE, I KDYŽ TO NENÍ VŽDY MOŽNÉ A POKUD BYCH BYLA AŽ TAK LÍNÁ, ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK A PŘÍJEMNÝ JEHO ZAČÁTEK, AŤ VÁS NADRUHÝ DEN NEBOLÍ HLAVA ;)

I don't have time to write on blog, because I start to watch Naruto Shippuuden. And so I wish you merry christmas and happy new year :). 
(ten křák vzadu jsem dělala já xD)


PS: Nikdy bych si nemyslela, že moje ségra propadne otakismu :D. Dívá se na Shippuuden se mnou a když má čas, sleduje to od první série :D.

2 komentáře:

  1. Křák je Svělý! I anglická vsuvka :D
    Krásné Vánoce a šťastný Nový rok i obě! :*

    OdpovědětVymazat