čtvrtek 1. listopadu 2012

Better late...

...than...




...never.

Dobrá.... Lepší pozdě, než nikdy ne? Takže všichni - nebo většina - postovali články na halloween. Bohužel nebo naneštěstí jsem tak líná, že se mi včera nechtělo. Ne dělám si srandu. Byla jsem s Veas plánovat Čarodějnický rej, který kvůli malé účasti se konat nakonec zřejmě nebude. Ale tak jsme si sedli do Mc Donaldu s kořecíma kouskama a začali plánovat. Nakoupili obvazy, takovou tu ponožku na tělo - kostým měl být šílený... prostě troška té pohošující nahoty? xD ... - ale pak jsem psala Zuzce a ta mi psala, že není téměř žádná účast, takže pokud se to nezpraví - což se zatím nestalo - tak bohužel zbytečně jsme plánovaly a nakupovaly. Vlastně ne, Zuzka mi psala, že udělá v lednu nebo v únoru karneval a tam si to budeme moci vzít. Tak se uvidí.

Každopádně bych se ráda ještě zmínila o tom, že jsem Halloween vlastně oslavovala už minulý týden na harajuku sraze. Nevycházelo mi to, takže jsem přijela později xD. Ráno mi totiž vynechal autobus, takže mne musel vést taťka později a já tudíž měla i míň času na přípravu. Takže narychlo jsem do sebe naházela oběd, u toho se oblíkala, malovala a lepila řasy. Levá se mi vůbec nedařila, jsem jí asi na 3krát předělávala až jsem se naštvala a dala tam hodně lepidla. No... povedlo se mi si přilepit řasy k víčku xD. Takže jsem to zase předělala a utíkala na tramvaj. A protože nesnáším pohledy lidí, tak jsem si dala sluchátka - jako obvykle - a sluneční brýle - ignorujte fakt, že bylo zataženo - no a sraz jsem měla s Aru na zastávce. Jenomže mi přišla SMSka, že je nemocná, tak nemůže - chudák ani nešla spát - takže jsem dorazila sama.
Začali jsme v Lasu v Cactusu. Suzi, Silvi a Teri. Sotva jsem přišla - mimochodem všem to moc slušelo, Suzi měla krásnou sukni z organzy - tuším - a Silvi měla a teď nevím jestli to taky byla sukně nebo šaty? Ale dokonalé kontaktní čočky!!! (fialové ty chci do budoucna taky) a Teri krásnou sukni. A pěkná paraplíčka. - no ale hned co jsem přišla se ozvalo: "Obchodní centrum Lase se za 5 minut zavírá." Takže jsme rychle pojedli krokety, Teri vypila rychle čaj a utíkali k jezdícím schodům - které nejezdili - a dostali se k východu. Ale ten byl vedlejší a zavřený, takže jsme to museli vzít hlavním. Návrh byl KFC, kde jsme si dali bezedný kelímek, zapnuli "Ruizu" a procházeli se pomocí google map ve Francii, Anglii, Japonsku atd. a poslouchali cizojazyčné písničky xD.
Když se přiblížila 2 hodina, vstali jsme a zamířili do čajovny. Už tam stál celkem slušný zástup lidí, ale každý měl spadeno na jiná místa a my se pohodlně usadili na gauči a závěsných křeslech. A pak už se dělalo všechno možné. Povídali jsme si, hráli mikado a tak.
Později se objevila Domi - které to neskutečně slušelo - a řešila se lolita, jejich gangsta loli nebo jak se to říká xD a tak. Řešila se skomírající komunita, život, škola, jazyky, kurzy, nákupy, brand, etc.
No a také se dobelhala rampouchová verze Kitsu xD. Původně jsme měli vypadnou už dříve, ale jelikož venku byla zima, rozhodla se, že zůstaneme tam. Tak se to trošku i rozjelo, protože já a Kitsu to je prostě drbárna na druhou xD. Dorazila i Marsi a už se bavilo. Vnikla i přestřelka K-pop vs J-rock. Tak jsme s Veas prohlásili: "Jak to tak vidíme, dáme se na Evu a Vaška!" xD. Vždy na neutrální straně xD.
No a cesta domů. Největší skupina jela do Poruby. No a co se nestalo? ZAČALO SNĚŽIT! No sakra xD všichni jenom v baloňácích tenkých bundách a tak a všichni promrzlí xD.
No a jelikož jsem neměla babi s dědou doma, tak jsem zašla ke Kitsu a nafotili pár foteček, aby Aru viděla, jak jsem vypadala - jo sakra, já se stylovala hlavně kvůli tobě!!! xD - takže tak. Bohužel v čajovně nikdo nefotil nebo tak, tak mám potom jenom svoje vlastní fotky teda moje a pár z Kitsušiného foťáku.

No fotku celého outfitu nemám, ale v detailu to nic moc velkolepýho není. Ve vlasech mám netopýří křídla, a pod okem tetovačku netopýrka :) 


 A takto jsme dopadli po zimě xDDDDD S čajem v ruce xD
A teď moje fotky - upravené po dlouhé době, protože jsem se nudila xD

Takže začínáme s fotkou se slunečnými brýlemi. Ono totiž mi spadly už vlasy, takže to není ono, před odjezdem to bylo pěkné, ale nebyl čas to nafotit. 

 A detail na mého netopýrka.
 A jedna z koupelny xD. Jenom pro zajímavost jsem fotila postupné odličování a pár z nich bylo použitelných xD, ale tahle do tohoto článku. So depressive photo! xD
 A ta hezčí fotka se slunečnými brýlemi. Jo líbí se mi to xD.

A opět detailek na netopýrka. Toto je opět jedna z těch fotek z "odlíčení", tady si dávám dolů umělé řasy.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Čekali jste konec? Tak to vás musím zklamat xD.

Ono jsem zkoušela dát z části dokupy ten halloweenský kostým. Není to přesně ten, co byjsme měly, ten by byl propracovanější a více creepy, ale tento taky ujde. Taková slátaninka xD. Ale musím konečně zhubnout, protože už je to strašný xD. V létě chci chodit v takových těch kratší tričkách, ale na to člověk hold musí mít postavu. Mezi malé děti bych to tak neřešila, ale chodit tak někde venku.... no uvidíme, jak dlouho mi to vydží :D. Take taková dnešní slátanina, co by měla být trošku creepy. Téma byla řekněme známá písnička od Dir en Grey - Cage. Takže asi baletka. V mojem případě asi těžko, ale přibližně lidi xD. Nemám ale nic co by připomínalo baletní boty, takže jsou zvolené moje boty na ples :D.


A teď opět upravené fotky.

Jenom bycch chtěla ještě podotknout, že jsem nečekala babiččin příchod tak brzy a tak přišla a po ložnici byly roztahané obvazy, tylové sukně, trika a šperky xD. No škoda mluviti. xD

Na konci takové bonusové fotky prostě nějaké šperky, věci etc. xD

Moje šílené černé oči xD.
 Taková jedna z náhodných fotek.
Takovéto fotky mám fakt ráda...
 A jako správná oběť Kyovi operace obvázané nohy xD. Chybí krev, ale na to mám ty nové obvazy, které se ještě ničit nesmí xD.
 Tady to jde asi nejlépe vidět. Celý kostým. Váš názor? Podle mne ty fotky nejsou až tak vulgární ne? Nebo pohoršující? Příjde mi to i pěkné prostě halloween.
 A jedná taková Crazy, kter říkám: Plyn už syčí z trouby ven! :D
 A ještě jedna taková jakoby "celá". Prostě outfit.
Budu ráda za váš názor xD. Je to jenom pokus a ignorujte moje špíčky xD.




A tohle je asi vše.

Ok I know, that halloween was yesterday, but I don't have time to write halloween's post. Yesterday I went outside with Veas. We planed our costume for Witch's party, but Zuzka write me, that they don't have enough children. It's a pity, but Zuzka said: "I will organize carneval in January or February and you can take it there. 
I celebrated halloween week ago with my friend. I went late. Aru doesn't come, but Silvi and Suzi and Teri is very good companionship. We go to the tea room at 2 p.m. and sit on couch. After come Domi and Kitsu and Marsi. It was cold and outside started snow. OH NO! Everybody was chilled! xD 
And I go to Kitsu's home. We take tea.
Today I was boring and I try dress our costume for witch's party, but I inspired Dir en grey - Cage. Injured dancer. 
Some photos are modified. 

What do you think about this costume? 

2 komentáře:

  1. - začnu od spoda XD s tím shrnutím v angličtině jsi mi vhrkla dobrý nápad do budoucna :D nechci psát vše v aj, tak bych možná psala jen konečné shrnující věty :)
    - co se týče designu, je prostě tvůj, má skvělé barvy, je osobitý, jseš to ty <33 hlavně to pozadí, ten skvělý pocit, když vidím, že bratříček tvého křížku mi leží doma ve skříňce XDDDDD
    - s tou akcí je mi to líto, ale tak, aspoň bude ta náhrada pak...ale ty fotky co jsi nafotila, nemám slov O___o
    - o sraze a jeho programu jsi mi už říkala... docela mě to štve, že jsem tam nemohla být :// aspoň mám ponaučení pro příště XDD ...ale i tak, jak píšeš, že se řešila i "umírající" komunita,,,už to tak bude,,,si srovnej minulý skvělý rok s tímto T.T
    - a promiň XD ale aspoň jsi všem v komunitě ukázala, že jsi fakt krásná! Vážně ti to někdy dost závidím a ačkoli se asi budeš ohrazovat, tak ty jsi pěkná a máš i pěknou postavu, já tam vidím nádherné dlouhé hubené nohy a tělo přesně na míru...věř si v tomhle, fakt ti má hodně lidí co závidět :))
    - fotky jsou boží, hlavně ta s brýlemi XD vypadáš jak typickej J-rocker :DD a pak ty s tím outfitem...chci obvazy...hodně obvazů a nějaké "morbidnější" fotečky XDD ...achjo, chce to nějaké volno, kdy bychom se mohli sejít a něco stvořit, udělat něco bláznivého všechny tři a koukat se pak na filmy a tak ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak začnu odpovídat odspoda já xD

      No ono nebyl čas fotit morbidnější fotečky :D Někdy se nastrojíme a budeme fotit :D Mám ráda takové to focení, kdy ty fotky jsou z 80 procent přehnané a z 20 použitelné.
      Oh díky moc :D Mi se to s těma brýlema tak líbilo! xD
      No jo, ale já se snažila, abych tě nezklamala :D jinak kdybys mi napsala dříve, tak bych se asi tolik nelíčila :D

      Máš pravdu s tou postavou bych se trochu hádala :D

      No příště musíš dávat pozor a dostavit se :D

      Díky, popravdě jsem s těma fotkama dost spokojená :)

      Jo design je momentálně pro mě něco, co symbolizuje to, co se mi líbí... a taky moji touhu vrátit se do Anglie :)

      Já vím, já taky nechci celé články překládat do ajiny, tak píšu takové to shrnutí :D

      Vymazat