sobota 6. října 2012

I have...

...new...




...colour hair.


Zdravím...

První pár informací. Už mám "Ruizu" zpět "oslavuje". Ale jaksik jsem se nedokopala napsat report z Anglie, takže kdo ví, jestli vůbec bude a nedopadne to stejně jako report z mých narozek, který by jste zde hledali marně :D. Takže uvidíme, ale tímto chci oznámit, že jsem konečně plně k dispozici :D.

Tak a teď k podstatě článku. O harajuku se zajímám asi 4 roky... barevnou hlavu jsem chtěla mít už taky pár let :D myslím ty dva... a konečně po dlouhé době jsem sebrala odvahu a přebarvila se :D.

Výsledek? Je docela zajímavý. Původně se mělo jednat o fialovou barvu, ale já jako obvykle si neprohlédla vzorník a prostě hmátla po fialové. Až jsem si to dala na hlavu zjistila jsem, že se jedná o fialovorůžovou xD. Ale vyřešilo to takové to moje dilema, kdy jsem si říkala: "Růžovou nebo fialovou?" xD. A jak to vypadá následovat mne bude Aru xD. Byla to možná taková nepsaná sázka: "Odvážím se k tomu já, konečně se k tomu odvážíš i ty xD." Je pravda, že těsně před barvením jsem měla chuť přestat, protože jsem se bála. Jak budu vypadat? Bude mi to slušet?
Moc děkuji opět Kitsu, která se zhostila tohoto těžkého úkolu, i když nemusela :). Vlasy jsem odbarvovala na dvakrát s barvou Garnier tuším duhová stříbrná blond.

Takže se mi to napatlalo na vlasy, počkali jsme půl hodiny, potom jsme to napatlali na vlasy znovu. No a najednou mi zvoní mobil. Taťka mi přivezl "Ruizu" ale prý nepůjde nahoru, ale já mám jít dolů. Mimochodem Kitsu byla hodně kreativní a z alobalu, co jsem měla na ofině mi udělala rohy. No a já musela dolů. Takže jsem na hlavu hodila ručník, co mohu zabarvit, mikinu s kapucí a utíkala dolů a čekala až se objeví taťka. Převzala jsem si "Ruizu" a následně jsme šli smývat druhé odbarvování. Vlasy jsme trochu vysušili a šli dávat tu fialovou. A nakonec jsme dobarvili i odrosty na zbytku hlavy tam, kde mi odrůstala má typická medová blond :).
 Mimochodem jednalo se o tuhle fialovou barvu :)



Naneštěstí Kitsu už musela jít a mne teda nezbývalo nic jiného, než si tu barvu smýt sama... řeknu vám, to je snad na celém barvení to nejhorší. Tekla jasně růžová! Kachličky růžové! Podlaha růžová! Vana růžová! Lepící těsnění růžové! A umělohmotný závěs také růžový! A nemluvně o mých prstech a krku a obličeji že. Takže po smytí té brutální barvy - tak dlouho jsem si snad žádnou barvu ještě nesmývala - jsem šla drhnout koupelnu, takže kdo to bude chtít si mýt sám počítejte s tím xD Možná kdyby mi to myl někdo jiný tak by růžová byla jenom vana...
Tak jsem vše vydrhla a šla si vlasy sušit. Původně se jednalo o jasně růžovou, ale čím déle jsem to sušila, tím více se začínala podobat fialové. Nakonec jsem to vyžehlila a šla vyfotit alespoň 1 fotku na FB. Tam to vypadalo spíše růžově, ale nevadí :).

No nakonec mi to všichni pochválili, dokonce i rodině se to líbí a já jsem také spokojená :) Přesto mi ale nikdo nevymluví mojí touhu mít na hlavě fialovou... chtěla bych něco takového:

'Takže pokud by někdo narazil na podobný odstín za nížší cenu, nechť se mi ozve ^^.

Tak a nakonec teda výsledek ne? :) Už fotky trochu realističtější než ta na mobilu, ale stále musím říct, že blesk prostě dělá neplechu a takovou barvu prostě foťák odmítá vyfotit no :D.

Musím upozornit ty, co si barví hlavu takovou barvičkou jako já poprvé, ať si pořádně zakryjí vlasy, co nechtějí mít barvené, protože ona skutečně hodně barví a u konečků prostě to není blond, ale taková blond růžová :D Řekněme, že já to barvím dost od ruky nijak moc se nesnažíme vlasy zakrývat nebo tak :D NAštěstí to vypadá hodně dobře, takže si nestěžuji, ale pro ty, kdo tohle doopravdy nechce, nechť si dá na to pozor :)
 Původní plán kdysi byl jenom si nabarvit ofinu, ale po nějaké době jsem to přehodnotila a nechala jsem to podbarvit. Ofinu jsem vzala schválně více, aby tam bylo jenom minimum blond :)
 Tahle barva je asi možná nejvíce podobná, ale pořád to není ono :D Je to taková růžovo fialová no :D
 A nakonec vlasy rozpuštěné. Omlouvám se za to, že nejsem namalovaná a vlasy mám nevyžehlené, ale malovat se mi nechtělo a vlasy nežehlím každý den :)
Takže já jsem s vlasama hodně spokojená :). Byl to takový můj sen, nezanikat v davu i když mám na sobě obyčejné oblečení... sice je fakt, že barevné hlavy má plno lidí, ale konečně se mohu počítat mezi ně :). První den jsem byla dost nejistáá, ale lidem se to líbí a to jsem ráda :). Když jsem jela ze školy domů, tak ne mne lidi zírali a já, protože nejsem zvyklá, tak jsem nechápala proč, když jsem byla oblečená úplně obyčejně :D. Až potom mi to došlo no xD. Navíc jsem v tramvaji potkala nějakou otaku, ale všimla jsem si ji až pozdě ani nevím jestli jsem ji znala, ale měla tašku s Anime, na hlavě takovou tu čepku s ušima co představuje nějaké zvířátko z anime a placky :).
Vlastně jsem nedávno v Porubě potkala nějakou copslayerku tuším Vampire knight. Akoráte měla jiná podkolenka a uniforma se mi zdála spíše našedlá než černá nebo bílá :). Jo jo příjde mi, že v poslední době se otaku dost rozšířilo a k-pop s j-rockem taky, ale to otaku mi příjde více :).

No... tak to je asi prozatím vše :D. Je mi jasné, že mne tahle barva časem omrzí a já budu chtít fakt tu fialovou a kdo ví, třeba jednoho dne příjde i zelená xD nebo budu barvit takto celou hlavu :).

Dodám sem potom informace o tom, jak dlouho tato barvička vydržela, než jsem musela dobarvovat :D. Ale zatím stále ještě barví, takže doporučuji něčím potáhnout povlečení, o které nechcete přijít :D já mám zabarvený akoráte límec na bílé bundě xD - no jo nabarvit si takto hlavu a hned si vzít bílou bundu že... to jsem exot xD.

Kdyby měl někdo dotazy, ptejte se xD. Konečně ohledně toho mohu rozdávat alespoň nějaké rady :D.

PS: Aru, doufám že se taky odvážíš a že se ti to povede, ale opovaž se vypadat lépe jak já xDDDDD.


That's all :D.

4 komentáře:

  1. Super! Už se těším až tě uvidím naživo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně nebudete muset s Takeshi uvažovat, jestli jsem to já nebo ne :D

      Vymazat
  2. So...už nevím co říct první XD
    - Ta barva je prostě ashgasfaf!! *O*
    - Pokud "dneska" po sraze půjdeme k tobě, půjdu se na tu zabarvenou vanu podívat, snad ještě bude :D
    - Líp než ty vypadat nebudu a ani možná se barvit ještě nebudu >__< tak nějak se bojím...že vše zabarvím, že mi to nebude slušet, že prostě...že to bude hrozné a že vše kolem mě bude modré XD
    - Ano, otaku a vše tomu podobné se u nás rozšířilo vážně dost, někdy fakt koukám, kde se ti lidi berou O___o
    - A snad je to vše :D
    - Jo ještě...boží fotky, jsi prostě tak awwww!! :33 :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, ale chtěla jsem trošičku jinou no xD
      Už není... ona ta barva se dá ale dobře umýt jenom jsou stále trochu závěsy xD
      Hele to je v pohodě potom se jenom musí vše pořádně vypucovat to je jediné :D
      Jop jop já se taky někdy divím...

      Díky moc :)

      Vymazat