středa 26. září 2012

Shopping 5

Většina věcí...




...je z Anglie, ale některé ještě z klasických českých obchodů.
Takže začneme. Mimochodem článek o Anglii bude později, jelikož den před odjezdem se mi pokazil "Ruiza" a tak je chudáček v opravně a já nemohu jenom tak psát a vše třídit, takže až později no.


Tak a teď už shopping :)

První věc je vlastně poslední věc co jsem si v Anglii kupovala. Bílé šaty se zlatými knoflíky za 7liber.

 Nemám ráda vlajky nebo spíše nenosím je na oblečení, ale přesto jsem si chtěla odnést něco co symbolizuje Anglii nebo Londýn. No a padla mi do oka tato mikina. Je krásná mám ji hodně ráda :)
 Černostříbrný svetr. Bylo to kupované poněkud narychlo. Nebyl vlastně už čas, ten obchod zavírali. Měli plno pěkných věcí, ale moc křížů všude nebo neseděla barva atd. nakonec jsem vzadu ve slevách objevila tento krásný svetr. Stál mne 5 liber - slevněný z 15.
 Další je malá zelená mašlička. Kupováno v Anglii v Claire's. Musím říci, že věci tam v přepočtu ve slevách vyjdou levněji. Tohle mne myslím stálo 1.50 liber, ale jistá si už nejsem. Kažodpádně byla kupovaná na doladění punčoch.
 A batůžek!!! Měla jsem ho vyhlídnutý v Claire's v Ostravě, kde jej slevnili z 800 na 300, ale neměla jsem s sebou tolik peněz. No a v Anglii ho měli za 8 liber, což je tuším nějak kolem 250 korun :). Miluji ho a netušili byste, co se do něj vleze. Třeba dneska jsem tam narvala balíček s dárky pro Kitsu, dvoje lupínky do mlíka, mobil, foťák, peněženku, nadkolenka co jsem šla Kitsu vrátit, klíče a nějaký ten bordel xD. Dokonce i učebnice na výšku mi tam vlezou, ale nechci ten batoh moc zatěžovat, takže do školy raději nosím klasický velký :)
 Fialový balzám na rty vlevo je z Brava. To jsem kupovala na českých hranicích s Německem, abych se nenudila. Po dlouhé době jsem se zase nasmála. Bravo je vtipné xD.
Druhý lesk na rty je kupovaný v H&M stejně jako nahoře bílé šaty v Anglii. Stál mne 1 libru.
 Částečně průhledné triko se stříbrným srdíčkem. Kupováno v Česku opět v H&M. Stále mne tuším kolem 150,- ale jistá si nejsem - někde mám účtenku, ale nechce se mi hleda. Je to takové to triko jak jdete a ono jde za vámi xD.
 Černé bolerko. Dostala jsem ho před odjezdem od maminky.
 Po dlouhé době mne Johanka vytáhla do Londýnského second handu. Nikdy jsem si tam nic nekoupila. No a najednou buch zalíbila se mi tato sukně. Si říkám, tak bude drahá no... ale ne 79,- a tak je moje :D Mám ji hodně ráda.
 Zelené punčochy, ke kterým byla kupovaná ta mašlička. Tyhle jsou opět z Česka. Jsou z Lindexu a stály 59,- , což mi připomíná, že musím Kitsu dorovnat :D Ona ta zelená je trochu jiný odstín.
 A čínské jídelní hůlky. Kupované v manga shopu tuším stály něco pod libru.
 Klíčenka "L" Téhle klíčenky jsem si moc neužila, jelikož v den odjezdu jsem ji měla připnutou na bundě a když jsme nastoupili do autobusu, tak přívěšek urvaný že... už se nenašel. Hodně mne to mrzí byla to jediná věc, co jsem si z manga shopu odneska :( protože nic jiného se mi tam tolik nelíbilo nebo to bylo šíleně drahé :( Tak mne to štve, ale je to jenom věc no... ale pěkná... cena jde vidět na obrázku.

 A věc, ze které jsem nejvíce nadšená. Boty z Teen Scene obchodu *-*. Měli tam i galaktické legíny - ne tak hezké jako mám já - ale ty obyčejnější měli. A úžasné boty na platformě - byly ale poněkud dražší a já na nich nikdy nechodila, takže jsem si nebyla jistá - a plno takových dalších serepetiček. Nejraději bych si to celé vzala domů, ale nakonec jsem si koupila jenom tyhle boty. Prvně jsem objevila nádherné zimní vysoké na šněrování, ale bohužel za a) byly lepené a ty mi v zimě nevydží a za b) neměli moje číslo!!!! jenom v šedém. Teď mi tak došlo, že jsem si klidně mohla ty šedé vzít a nakoupit si věci do šeda no :( pozdě no :(... Ale jsem ráda za tyto. Jsou s podšívkou ten zip na boku se dá rozepínat a je tam jakoby taková kapsička, kde se dá něco schovat :). Stály mne asi 14.99 liber.
 Fialové punčochy s pavoučkem a pavučinami. Bohužel jsem mi krátké no :( ale stály 1 libru tak mne ti tak neštve no... Buď to někomu prodám nebo za něco vyměním nebo z toho něco udělám xD
 Řetízek zrcátko. Opět z Claire's za 2.50 liber. Oni tam v Claire's mají mnohem krásnější věci.... u nás je to jenom takový malý zbytek.
 A jak už někdo ví Pocky nebo také Mikado. Ty jahodové jsou přímo z toho obchodu, kde jsem kupovala tu klíčenku. Čokoládové a ořechové jsou z obyčejného hypermarketu stejně jako je u nás Tesco - u nich to byla Asda. Čokoládové jsem snědla před chvílí. Ještě mám oříškové. Úplně mne zabíjí ta veverka xD. Jahodové stály 1.50 liber a zbylé dvě 1 libru
 Odznak. Nenašla jsem žádný jiný, co by se mi líbil, takže jsem si vzala alespoň tohle. Je to z rock shopu. Oni tam měli krásné věci, ale skutečně moc drahé a nebyl čas se v tom hrabat. Dost mne to mrzelo no, tak alespoň na památku placka. Stála mne 0.50 liber.



Ono tohle by mělo být všechno. Ještě jsem do toho nepočítala sladkosti, fast foody, horké čokolády atd. A samozřejmě značná část peněz padla za suvenýry. Takže jsem se se již zmínila jsem zatím bez "Ruizi" který je chudák malý, osamělý v opravně u cizích lidí a bojí se... je mi ho líto ;( Chce se mi až brečet.

Takže budu zatím i těžko k zastižení, ale kdyžtak se ozvěte na mobil nebo prostě někde na FB nebo tak. Ale nečekejte rychlou reakci na počítači jako vždy... jenom tak tak stíhám vše co potřebuji. Nic zajdu se převlíct, uklidit to nádobí a papíry od jídla co se mi tu vrší a doučit se pár slovíček Španělštiny. A potom jít spát :).



Takže díky moc těm, co se tímhle prokousali :)

4 komentáře:

  1. Ty šaty... ty šaty a svetr a hůlky! *_* Chci taky máš vážně krásné kousky odtamtud. Té klíčenky je hrozná škoda :( věřím že to dost zamrzí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo zamrzelo, ale je to přece jenom věc, nějak se přes to přenesu ještěže to nebylo nic s j-rockem to by mne naštvalo více.
      Ty šaty se myslím dají sehnat teď i u nás :D A ty hůlky jsou fajn... mne mohlo napadnout vzít i tobě že xD ale my jsme měli už jenom 3 minuty tak já tam jenom vletěla ten obchod proběhla a koupila jenom je :D Ty rychlo nákupy byly taky sranda :D
      Ten svetr miluji :D celkově všechno co jsem si tam koupila hlavně jsem nadšená z bot :)
      Však pak to všechno uvidíš naživo :) Příště beru více peněz... dost mne naštvalo taky to, že jednoduše jsem si nevzala prachy co jsem si nechala z Egypta :D No nic no :D

      Vymazat
  2. Té klíčenky je mi hodně líto =.= chudáček zůstala někde sama opuštěná TT_______TT but don't "cry" :'33 jednou si pořídíš jinou, podobnou! :D
    Jinak jsem tě plánovala za tento post fakt sežrat i s kostmi! >___< I want all things!! :'33 hlavně ten svetr, punčochy oboje a šaty a mikinu...a prostě vše!! XD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mi jí je taky líto... jsem byla zoufalá, ale co se dá dělat...
      xD no jo xD ale mít více peněz mám i lepší věci :D A VÍC!!! :D

      Vymazat