pondělí 17. září 2012

I'm a...

...little...



...ill.


Poslední dobou mám dost chuť psát, ale všechny fotky jsou ve foťáku a jsem líná je přesunout. Škola mne zabijí. Nebyla jsem brzy ráno venku celé prázdniny a tak ty výkyvy teplot ráno a odpoledne pro mne jsou teď moc. Jsem nemocná a upřímně dost hodně.
První dny jsem myslela, že umřu, ale nemohla jsem zklamat lidi, se kterýma jsem šla ven a tak jsem se tvářila, že jsem zdravá :D. A nějak se mi to povedlo. Většinou kašlu na to, abych ležela doma. Nechce se mi, hlavně když poslední dny není moc škaredě. Třeba dneska bylo krásně, dokonce jsem vytáhla i novou sukni, která je spíše na léto nebo jaro :).

Ale o dnešku budu psát později ve velkém článku s fotkama :D.

Totiž stal se z nás Porubský Gang, který se schází především v Kravíně xD. Jo zní to divně, vymyslete sakra už to jméno xD.

Jenom bych možná zmínila, že jsem schopná najít krátkou cestu od autobusu :D. Jela jsem za Kitsu k praxi. Našla jsem to xD. Ale vypadá to tam xD. Zmařížována okna, taková starší budova. Jsem ráda, že jsem trefila. Příště přibalím Kitsu i svačinu xD.

No, takže o co v tomto článku jde? Vlastně ani o nic. Jenom takový výpis všeho. Dost mne štve, že Anglie se mi kříží s jedním srazem :(, ale snad příště.

Navíc všichni jsou nemocní ve třídě. A zavlekla to k nám BB xD. "no coment".

Jsem navíc úplně zoufalá. Chci mít nějaké nápadné vlasy. Něco, co prostě upoutá hned pozornost, ale zároveň chci mít v hlavě neustále tu moji blond. Nějaké nápady lidi? Co by mi mohlo slušet? Upozorňuji, že stříhat se nehodlám xD. Chci mít dlouhé vlasy.

Hm... chci nějaký pěkný odstín barvy.

Už mne štve taky to, jak jsem unavená neustále. Navíc se teď o výkendu ani nevyspím, protože jsem v oné Anglii a vstáváme každý den brzy. A štve mne, že nemůžeme jít moc nakupovat. Já se těšila hodně právě na to.

Ještě ani nemám vymyšlené outfity na všechny dny xD. Jedeme jenom na 5 dnů, takže se to dá přežít. Pokud se mi tam bude líbit, tak se možná jednou vrátím, ale s přátely, abych si to tam užila. Nebo na návštěvu za tetou :).

Za chvíli mi začne Partička xD.

Navíc poslední dobou hodně ráda fotím. Nevím čím to je, nikdy jsem moc nefotila, ale teď mne to nějak baví. Někdy lituji toho, že nejsem na nějaké jiné škole. Ono je to prostě... jak to říct... prostě mne ta škola až tak nebaví.

Zítra si chci jít ještě koupit nějaké podzimní boty. Že bych si konečně vybrala nějaké, co se mi budou líbit? Potom se mi ještě budou kupovat zimní boty. Ty bych chtěla na šněrování nebo s pásky. Jsem zvědavá u čeho skončím.

Tak nic už mi začíná Partička. Je na čase vypnout Ruizu a jít si lehnout.

Dobrou noc, případně dobré ráno, dobrý den nebo dobrý večer :)

(můj aktuální stav vlasů... chtěla bych si vyslechnout rady ostatních, co za účes, barvu, etc. by se vám na mne líbilo?)

2 komentáře:

  1. Není to už aktuální, ale tak :D
    Musím ti pochválit tu fotku, já už prostě nedokáži vyfotit sama sebe, ty fotky jsou většinou úděsný XD
    Jo, taky chci nějaké pořádné boty, ale spíše i na cosplaye a tak, takže navštívím asi nějaký Rock Shop :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop náhodou jedna dobrá xD

      Hey já uvažuji taky, ale je to na mne dost drahý no :(

      Vymazat