neděle 26. srpna 2012

SPN...

...fans...



...in park.

Tuším že to bylo ve středu? Asi ano. Slavila jsem narozeniny pár dní předtím a jedna z kamarádek Veronica nedorazila, protože byla jakásik výluka v autobusech. Takže jsme se s Kitsu a s ní sešli společně. Kitsu chtěla Veronicu poznat již dříve. Takže jsme se sešli všechny tři.

Dostala jsem od ní dárek - fotky dárků a z oslavy postnu později, jelikož stále nemám fotky - a šli jsme do Futura. Ale Veronica měla boty, které ještě neměla rozchozené a tak jí bolela noha xD. Neustále jsme říkali, že ty boty jsou pěkné a že byli levné xD tak že v nich musí chodit.

No nakonec jsme úspěšně došli do Futura. Posadili jsme se v Mc Donaldu, kde jsme si dali Kitsu - čokoládový shake, Veronica - střední colu a Mc flurry s čokoládou a jahodami a já jahodový shake. V Mc Donaldu jsme byli sakra dlouho. Povídali jsme si o seriálech, což byla docela zábava.

Potom jsme se sebrali do parku kousek od Futura a tam pobyli po zbytek dne. V parku jsme se přesouvali z lavičky na lavičku a fotili pitomosti. Nejvíce fotek mám zase já, protože Kitsu svoje s oblibou maže, což mne začíná štvát! xD

Potom jsme šli na zastávku, kde volali od Kitsu rodiče, že musí domů, aby s nima jela se podívat, kde bude mít praxi, takže jsem šla domů o hodně dříve. Chtěla jsem napsat report už tehdy, ale... nějak se mi nechtělo. Takže ho píšu teď.

Mimochodem chystám udělat značné změny v rozcestníku Liščí doupě, což bude docela sranda xD.

A teď už fotky:

První fotka jako obvykle je můj obličej... nevím proč, ale vždy je první fotka můj obličej.

 Moje vlasy - které teď už vypadají trochu jinak - a za mnou vlasy Veronici
 Opět moje vlasy včetně kytky a Veronica
 Stromy...
 Já v celé své kráse xD
 Opět já - a to jsem hodně fotek vynechala
 A já kde sedím na zemi. Jo vyhodili mne z lavičky xD.
 A zase já...
 Kitsuniny nohy
 A nohy nás tří...
 Kitsunina kabela na lavičce
 Opět já mezi křáky
 A naše velmi cool fotka xD
 Moje oblíbené fotky xD Ta s Kitsu ale jaksik byla asi smazána... takže jenom já a Veronica
 Hlava Veronici
 Hlava Kitsu xD. Ona má v oblibě takové menší růžičky... mi se taky líbí, ale ve vlasech mi tolik nevyniknou, když je nemám vyžehlené.
 Řetízek Veronici xD
 A moje ohlodané jablko - dárek k narozeninám od Kitsu xD, ale o tom později
 Veronica a její úžasné boty xD
 Když už je bolest z botů moc...
 Opět já vychlamaná xD Ale tyhle fotky mi už nevadí...
 Ony skvělé boty při chůzi.
 Když už nebylo jak se zabavit. Jo takové fotky mi už tak nějak přestaly vadit, je to sranda, i když tam mám vypadat hrozně...
 VÝKOP!!!! Tuhle fotku miluji xD
 A zakončíme to moji fotkou, jak sedím vedle lavičky na zemi - opět mne vyhodili - a za mnou je obchodní centrum.
Ten den byl skutečně fajn. Veronicu jsem už dlouho neviděla, ona je úžasná holka. Skutečně skvělá kamarádka. Už se tak trochu těším až budeme spolu sedět v lavici. Vlastně všechny tři jsme fanynkami Supernatural a seriálů jim podobným. Na začátek školního roku se chci podívat na Doctor Who. Jo Kitsu mne stáhla, alespoň se zabavím do doby, než mi vyjde 8. série SPN. Chtěla jsem se dívat už dříve, ale zaujalo mne anime Angel Beats! ale o tom až v dalším článku :)

2 komentáře:

  1. Musel to být určitě fajn sraz, fotky máte teda dost komické ve většině :D hlavně ty a tvoje výkopy xD
    A myslím, že Kitsu má pro mazání svých fotek asi nějaké důvody :/ Upřímně, taky jsem schopná vyfotit i desítky fotek a nechat si jen tři, protože se tam sama sobě prostě nelíbím. Vadí mi to. Navíc když vidím jiné lidi, jak se snaží mít co nejlepší fotky, tak nač zveřejňovat fotky, kde se tvářím jak hňup. Nebo když mi to tak samotné přijde, že to vypadá strašně :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně chápu, ale já neřekla, že bych je zveřejnila, ale že bych si je nechala na památku :D A ona je vždycky smaže...

      Vymazat