sobota 4. srpna 2012

Report (3)...

...from...



...the Egypt.


25. 7. 2012 23:51 – Dneska pouze ve zkratce, jelikož je velmi pozdě a já jsem hodně unavená.
Včera jsme nakonec na tu diskotéku šli, ale jenom jsme se dívali, totiž ona byla ve vodě a mi se do ní moc nechtělo. Ale hrály známé staré hity jako Bomba, Danza Kuduro, hey Baby, atd. Nakonec jsme seděli na balkóně a dívali se.
Ráno vstávání, snídaně, bazén a moře. Ano až 3. Den jsme se k němu dostali. Je tu krásné a plavou kolem nás rybky. Jediné čeho se bojím, je to, že se mi cosi pohne pod nohama.
Teď jsem si vzpomněla, že musím někdy napsat Kitsu. Víte. Ono tady není moc čas psát. Ani rodičům, což mne mrzí. Vždy zapomenu.
No potom jsme šli na oběd. Bohužel s menším zpožděním a tak nás zasáhlo to největší vedro. Skutečně jsem myslela, že umřu. Tak zle mi dlouho nebylo. No potom jsem hrála s babičkou a sestrou na pokoji karty a pak zase bazén. Jo ještě po obědě jsme ségře koupili šnorchl s brýlemi.
A díky tomuto našla na dně bazénu klíče. Zašli jsme je s babi dát na recepci. Skutečně jediné co nesnáším na hotelových pracovnících v hotelech, kde pracuje jenom málo žen, jsou jejich pokusy okamžitě sbalit holku. Jeden se mne ptal na kraviny, když jsem šla vrátit ty klíče a jeden mi řekl, že jsem pěkná tygřice. Díky moc no. Ale zase… je fajn, že se o mne někdo zajímá ne? xD
Šli jsme ještě zarezervovat jejich večeři v restauraci Panorama. Takové jiné jídlo xD.
No potom večeře, mini disco pro děti, které je ale o ničem. Neumí to tady. Ne! Tenhle animátorský tým je hodně slabý. Dokonce ani ta komedy show nebyla vtipná. Byla trošku i trapná až na jednu nebo dvě scénky. A potom jsem chtěla jít na diskotéku. Ale babička mne nechtěla pustit samotnou. A tak šla se mnou. Celkově si přijdu až moc hlídaná. Trochu mi to vadí. No, ale stejně se ta diskotéka rozjede až po půlnoci. Takže nic. Teď teda sedím na pokoji a píšu. Babičce je líto, že se to rozjíždí až tak pozdě. Chtěla mne vidět tancovat. Oh… proč každý z rodiny mne chce vidět tancovat?
No nic. Jdeme si pustit trochu hudby a spát. Jsem skutečně unavená a nestíhám to, co jsem chtěla dělat. Pořád mne něco zaměstnává.

4 komentáře:

  1. Já chci taky k moři a rybkám...:(
    Tygřice jedna! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, to mi jdeme pokud možno k moři ještě hned první den :D to děda vždy tvrdí, že na bazény si můžeme chodit i u nás a vždy nás k moři hned žene, takže se někdy stane, že za celou dovolenou jsem v bazéně jen jednou xD
    A ano, vedro, příšerné. Vzpomínám, jak k večeru kolem osmé se klidně na ukazatelích stupňů ukazovala teplota až kolem 30, to byl hnus, ale zachraňoval to lehký vítr.
    Co já tak vím, tak v hotelech ženy pracovat ani nesmí. I uklizeče dělají chlapy O.o
    Tak blondýnka, vysoká, pěkná...co chceš tygřice? xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo my jsme se šli první den podívat a potom každý den, ale jenom k večeru. Prostě někdy je u toho moře k nevydržení a bazén poblíž pokoje je lepší volba xD.
      Jo, my jsme zrovna byli v období 2. léta, takže ty nejhorší teploty. Ale naštěstí foukalo.
      Smí... byly tam dvě čísnice. Jedna myslím z ciziny, že nebyla Egypťanka a ta druhá byla. Ona nám průvodkyně vykládala, že už to tak přísné není, ale že pokud žena začne pracovat, už se pravděpodobně nikdy nevdá a bude na ní pohlíženo jako na odpad. Některé musí pracovat, aby uživili rodinu, když otec zemře, protože stát jim moc nepomáhá a když prostě není v rodině žádný jiný muž, tak co jim zbývá že.
      xD Ale dostalo mne to, jsem se smála až k lehátku xD.Tak mi ještě nikdo nikdy neřekl xD

      Vymazat