čtvrtek 12. července 2012

Now new...

....design...



...again.


Už předtím jsem řekla, že chci nový design. Nevím jak budu s tímto spokojená a na jak dlouho, protože tmavé desingy se mi moc neosvědčily, ale chci to zkusit.


Tento nápad vznikl zcela náhodou. Prostě mi ruplo v bedně a rozhodla jsem se, že nafotít depresivní fotku - Kitsu ví, co je depresivní xD - a přimaluji si ručně křídla a dám to sem. Klasika, nuda, ale mi se to líbí. Hlavně proto, že je to vůbec poprvé, co jsem dělala s tabletem. Nikdy jsem ho v ruce nedržela. Teď jsem s tím teda zkusila malovat a musím uznat, že je to pěkné. Teda na to, že neumím zase tolik kreslit.

No práce to byla. Ale dala jsem si skutečně záležet a nespěchala jsem a nebyla zbrklá.

Obrázek na pozadí jsem kdysi někde našla - už ani nevím kde - a tak jsem si řekla: ,,Proč ne?"


Pokud by se někomu ukazoval nějak divně, tak dejte prosím vědět. Mám k dispozici totiž pouze malý a velký notebook, kde to sedělo, ale nevím jak na jiných počítačích.

Vlastně jsem docela změnila vkus.

Předtím to byl podle mne menší kalibr, ale tohle... já nevím.


Co na to říkáte?

4 komentáře:

  1. Je pěkný a moc. Byl to hezký nápad udělat s fotkou tohle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc... hlavně tobě za půjčení tabletu. Za to máš u mne zmrzlinu. :D

      Vymazat
  2. Když jsem ho viděla poprvé, docela mě šokl :D ale je pěkný, ta zbraň na pozadí a tak, ladí to. Jen mi krapet nesedí barva písma, ale tak xD

    ----
    Aru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel jiná nebyla xD Ale mám ji ráda, já potřebuji nějakou pěst na oko. Mám to fakt ráda. A tento desing mne prozatím pěkně vystihuje.

      Vymazat