pondělí 18. června 2012

Místo...

...aby se člověk...




...učil zeměpis.


Jo jo. Jsem líná a je mi neskutečně zle, ale popořádku.

Začíná velké nakupování věcí do Egypta. Takže v nejbližší době - jenom co zprovozním foťák - čekejte shopping.

Škola... téma samo o sobě. Plno písemek až do čtvrtka. Nevidím to nadějně nic se mi nechce dělat. A vám? Chci si dát pauzu.
Ale zrovna dneska jsme cosi natáčeli na den chemie nebo tak nějak a stala se menší nehoda. Jedna moje "velmi chytrá" spolužačka zapnula kahan, postavila podstavec, dala na něj misku a do ní list a sledovala jak to čmoudí. A najednou se otočím, rána jak z děla a přímo přede mnou se ta miska roztříštila. Všichni se lekli. JSem ráda, že se nikomu nic nestalo, jenom malinké škrábanečky na rukou mám. Ale lekla jsem se pořádně. Jo a potom se jí povedlo rupnout skumavku v ruce. Docela nadělení.
Pak jsem musela jít k zubařce, která mi řekla, že tak hrozné zuby prý už několik let neviděla. Pěkně děkuji. Tak jsem se dozvěděla, že přes prázdniny a na podzim tam budu chodit nepřetržitě. Ani nevíte jak jsem nadšená - ironie.

No, ale musím se pochlubit. Už máme jedno koťě pryč. A zůstane nám asi teda jedno. Ale i pro toho bych chtěla pěkný domov. Jo a máme rybičky a budeme mít zřejmě dalšího králíka. Takže si uděláme seznam našeho malého zverimexu - jak říkají Lenčiny kamarádky ´:
  • Kanárek Kamikaze (u babičky)
  • Králičí samička Lilinka (původně moje, nyní adoptivní maminka Noly)
  • Králičí samička - mládě - Nolinka (byla adoptovaná Lilčou, jedna bez druhé to prostě nejde)
  • Kočka Tessinka
  • bývalo 1 kotě - předáno majiteli
  • zbývají další 3 koťata
  • pes Max
  • dvě ryby v jezírku
Tak tak to dopadá. Ještě budou prý želvy a andulky nebo zlatí bažanti či co. Takto to vypadá.

O výkendu se chlapy od sousedů spojili s mým otcem a dělali mi podlahu v pokoji. A taťka prohlásil: ,,Pokud to půjde dobře, tak už první týden v červenci maluješ pokoj!" A já jsem šťastná. Chci mít konečně pokoj podle sebe. Už tak trochu plánuji co vše tam bude. Budu si i vybírat podlahu se vzorkem - asi bude šedá - a barvu na zeď a silluety a chci nějaký pěkný citát v cizím jazyce, ale to se ještě uvidí.

Jinak jsem polehávala u bazénu a jedla zmrzku a vypomáhala mamce v cukrárně. Georgia se ke mne stavila. Tak jsme si trochu zařádili v bazéně. A u toho si zpívali: ,,Na kolena na kolena na kolena na kolena jé jé jé!"
A tak...

Tohle byl fajn výkend, ale já zase se musím učit. Těším se na pátek, kdy jedeme na výlet a nebudeme se od té doby učit, tak snad budu mít trochu více času na vše. A za to jsem ráda.


Jinak mne stále nepřešla mánie se Supernatural. Čtu sem tam povídky, všechny stalkuji na twitteru, dívám se na zábavná videa i na taková ta fanynkovská. Jo když je čas. A to moc není. Vlastně bych ani správně neměla psát tady, ale učit se Afriku a Asii. Jde mi o známku, ale já jako vždy naivně věřím, že se to doučím. Jo a ještě dopsat si angličtinu. To taky.

Nechci se zase moc rozepisovat, protože Kitsu již brzy příjde a budeme tady spolu. Bude mi dělat psychickou podporu xD. Tak teda na závěr moje kdo-ví-proč v poslední době oblíbená písnička s videem na Destiel.


Georginka přišla... tak já jdu zdarec! PS: už jsem po ní hodila dva polštáře, tak pokud se nezabijeme, tak někdy později xD.

4 komentáře:

  1. Jé shopping!xD tak to se taky těším! :)
    Ech, chceš mi říct, že to vybouchlo přímo před tebou? O.o ...to bych čekala fakt něco daleko horšího za úraz. V tom případě jsem ráda, že se ti nic nestalo...
    A zubařky,pche, mi povídej. Mi nakecá, že tam mám kazy, rozvrtá mi to a teď nemůžu jíst čokolády a tak, protože mi to vždy zaleze do "dír" v těch zubech, co mi údajně "spravovala" a bolí to jak...
    Nesnáším zubaře...o to více mě děsí, že ty budeš skoro tří měsíce, jak píšeš, trpět...Konori ti dej štěstí, ať ti to alespoň je prospěšné a ne jak mě xD
    Jé! Zverimex! xD ...to musí být starostí, ne? :D
    Taky budu mít menší rekonstrukci pokoje...potom co jsem viděla ten od Silvie :3 ...no plánuje se předání několika skříní pryč k jedné tetě, pak se mi bude kupovat šatní skříň a ještě jedna malá...doufám,že můj pokoj se tím trošku barevně sjednotí a budu ho mít více "volný" a nepřecpaný xD ...a pak už jen vyzdobovat,yay! <3
    Takže přeji i tobě, ať si ho uděláš přesně takový, jaký chceš :)
    O Supernatural jsme se už bavily :) a doufám, že jste si to pak s Kitsu užily a ty se ten zemák přeci jen naučila xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ze zemáku mám 1 a 2 a to je fajn.
      Já se na pokoj těším. Budu ho mít malý a v podkroví, ale vždy jsem ho takový chtěla od té doby, co jsem spala v Liberci u jedné neznámé slečny - ani jméno už si nepamatuji - která zpívala ve sboru. Jo to byli pěkné časy.
      A těším se. Budu mít spíše starší věci, ale zase si nábytek budu moci pokreslit. A rozhodně budu pečlivě vybírat, ale určitou představu už mám. Potom ho nafotím xD.
      Zubař... bože nesnáším ho!!!!! Já už den předtím málem brečela. JSem z toho psychicky na dně. Minulý rok jsem tam potom schválně nešla nebo spíše se na to zapomněo a já to nepřipomínala. Skutečně trpím, ale co mi to rozvrtá, tak mne to bolí mnohem více. Včera jsem ani nemohla usnout a ráno jsem si přišla jako po sedativech.
      A ano přímo předemnou. Otočím se a než se stačím sehnout tak rána jako když necháš vybuchnout dělobuch takový ten dětský a sklo se rozletí přímo na mne. Já byla ráda, že se nikomu nic nestalo, protože samotné sklo se přiškvařilo k zemi a ke stolu.
      Dobře, tak spešl kvůli tobě zítra nafotím shopping a pokud bude čas, dám jej sem xD.

      Vymazat
  2. Ten pokoj ti neskutečně závidím. Ach jo. -_-

    A s tím supernatural mi děláš takovou radost! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře :D Tak jsem ráda, že jsem tě potěšila :D

      Ale než ten pokoj bude to bude ještě doba xD

      Vymazat