pátek 20. dubna 2012

Stejně jako...

...ti trapní...




...puberťáci.

Po nějaké době přicházím s další kolekcí fotek.

Musím konstatovat, že se ráda fotím a povedené fotky sem pak dávám. Sice u 5 fotek strávím i přes půl hodiny, ale některé stojí za to.

Tento post bude takový vtipný, protože mi hráblo a začala jsem se fotit trochu ve stylu těch puberťaček. Neberte to vážně. Je to vtipné. Ale mám tam docela pěkné výrazy, takže tak.

Opět na vlastní nebezpečí!

První fotka... ta se mi líbí. Líbí se mi tam i moje postava. A ten blesk... jak se říká: ,,Nemůžeš být hvězdou pokaždé" Ale podle mne každý má právo jí být alespoň jednou.

 A jedna nepovedená fotka...ale krásná
 Cenzura foťákem. Po dlouhé době jsem měla pořádně vyžehlené vlasy.
 A teda zmiňovaná pubertální fotka. Příjde mi divná, ale Kitsu řekla, že mi to prý sluší. Tak jsem zvědavá, co mi na to řeknete tady vy.
 A můj ,,hrozivý" výraz. Říkám si, že mi vlasy mohly míň padat do obličeje.
 Mám ráda zrcadla... moc! Ale nerada špulím rty xD takže opět cenzura foťákem. Ale někdy bych chtěl fotku, kde se budu odrážet v několika zrcadlech naproti.
 A detail na obličej. Mám ráda své oči. Moc se mi líbí! Asi jedna z mála věcí. Mám ráda i svou novou barvu vlasů. Jako jak teď vypadá xD . Chtěla bych podobnou i do budoucna.
 A jedna kde pózuju. Tato se mi líbí, i když svetr se trochu vyhrnul. Mám ráda náš obývák. Jak do těch oken pere slunko. Jak to krásně na fotkách vypadá.
 A ještě jedna, kde sedím nastole. Hrála jsem si s bambulkou od světru.


Tak teda fotky jste viděli. Divné vím, ale kdo ví proč, moc jsem si toto oblečení oblíbila. Je to jednoduché... a pohodlné a je v tom teplo. Ale fotky trochu s nadhledem.

Jsem zvědavá na reakce. A pokud mne nálada, kdy se ráda fotím neopustí, tak čekejte další.

2 komentáře:

  1. Jsou to pěkné fotky. Hodně se mi tam líbí tvé vlasy. Další jenom uvítám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem se nafotit, jak jsem si rozpouštěla ten drdol co jsem měla dneska, ale neměla jsem tu náladu xD. Ale někdy bych chtěla fotky, kdy se z upravené dívenky dávám do normálního nenalíčeného stavu. Mám takové fotky ráda.

      Vymazat