sobota 14. dubna 2012

No J-rock...

...no Japan...




...just modern.


Nové články s názvem No J-rock.

Jak většina ví, neposlouchám pouze j-rock nebo japonské písničky. Mám ráda moderní hudbu. Ale pečlivě si vybírám jakou. A dneska vám chci představit všem známou Lady Gagu a jak se vůbec stalo, že jsem ji začala mít ráda.

A bude následovat i parodie na Stmívání xD

Tak ale první Gaga.

Jistě, i já jsem hned na počátku zaznamenala písničku Poker Face, kdy se tolik vlela do srdcí lidí. Ale mne to nezasáhlo. Popravdě Gagu jsem na začátku moc ráda neměla. Přišla mi sice fajn stylem, ale jinak že její písničky nejsou tak chytlavé. A skutečně nemám v mém listu písní zařazený Poker face. První co mne docela nadchlo bylo Bad Romance.

Ale poprvé jsem si ji tak docela zamilovala až s písní Judas.

Píseň s křesťanskou tématikou.

Ano, je možná divná a nepěkná tím, jak používá v populární hudbě právě toto. Ale ta písnička je chytlavá a i když jsem byla proti tomu motivu, nechala jsem si ji od spolužačky poslat na mobil. A už to jelo.

Další etapa byla para para. Našla jsem jedno na Bad romance a od té doby jsem měla Gagu ráda.

A teď její Marry the night.

A proč ona? Je vulgární a neustále se svléká v klipech. Má nehorázně prapodivnou módu... ale je to zpěvačka, co umí tančit a je i přes svou zvláštnost obdivována. Miluji choreografii a někdy bych se jí chtěla i naučit. Plánuje se Judas a pak Marry the night, ale to někdy později.

A upřímně... komu se nelíbí její postava? Vím retuš a efekty dělají hodně, ale je krásně hubená a umí se hýbat a i když se v klipech svlékne není to nějaké pohoršující. Ono je to takové psychopatické. Asi tak se to nějak dá popsat. Já nemám nic proti výstřihům, nahotě a předvádění se ve spodním prádle, ale na většině to vypadá levně. Hlavně na současných puberťácích.

Mám ráda její módu a proto jsem ji tak nějak odpustila i to, že jednou na sobě měla lolitu, ve které se mi tolik nelíbila, protože prostě nebyla do toho stylu tolik ponořená, ale vzala si jej jenom jednou.

Lady Gaga má prostě svůj styl. A má pěkné písničky a hlas. A i když je prostě ,,velká" tak tak nějak sní a neustále dělá blbosti.

Prakticky toužím po postavě jakou má ona. Tančit jako ona... Tanec.

Co více k tomu říci? Tak snad jenom videoklipy, i když si myslím, že ani nejsou potřeba.





A teď možná něco nového. Kitsu mne navedla na řekněme... no parodii na stmívání v muzikálu. Hodím sem ale až poslední díl. Zbytek můžete najít na jejich youtube.

Musím říci ale, že miluji jejich spolupráci.

A to co umí udělat...

A víte co? Ještě sem dám Nový měsíc xD. Zbytek mi nepřišel tolik vtipný.


Dobrá tak nejenom nový měsíc xD


A Nový Měsíc




Tak... je to úžasné jak někdo toto zvládne... Tady bych to někdy chtěla... něco pdoobného vytvořit a udělat... Ach jo...

2 komentáře:

  1. Lady Gaga je skvělá. Na začátku jsem jí taky neměla ráda a vlastně ani nechápu proč. Má hodně chytlavé písně které mi zní v hlavě ještě několik dní a tohle na hudbě miluji. Stanu se na tom závislá a potřebuji to znova slyšet tohle se mi stalo u všech dobrých písniček co mě zaujali. A ano ta parodie. xD Obdivuji lidi co umí tančit ale sama bych do toho nikdy nešla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím... mi to příjde fajn. Chtěla bych spíše hrát takové to křoví co se někde objeví jenom. Ne hlavní postavu xD.
      Ta parodie to ale zabíjí... i ségra se smála.
      Já jsem si ji doopravdy zamilovala a dneska ji poslouchám dokola.

      Vymazat