pondělí 30. dubna 2012

Když...

....se člověk...



....cítí sám.


Co mám říct? Nejde o nic asi tak osobního, jako spíše o to, že jsem histerka.

Chtěla jsem psát o dnech minulých, o Dni Země... ale možná o tom napíšu. Tak fajn. Začneme.


Takže se vrátíme tuším o dva týdny zpátky. Jako už potřetí jsme se s Kitsu zúčastnili dne Země. Ale letos jsme měli výpomoc. A to Johanku s Akim.

A musím říci, že letos jsem si to doopravdy užila. Na počátku jsme s Kitsu týrali ryby, štvali králíčky a viděli pana úhoře. Pro představu tady je video.



No... a pak jsme byli převezeny autem ke stánku, kde jsme vyložili králíčky a morčátka na prodej. Morčata se zachumlali do sena a byla to taková koule! Prostě morčecí koule.

Tak první asi do 10:15 jsme s Kitsu byli samé. Docela jsme si to troufnu si říct užili. ALe ta pravá legrace začala až dorazili Akin s Johankou.

To jsem potom měla možnost se jít podívat po stáncích. Nehorázně jsme se nasmáli, když v hlavním stanu předávděli pohádku hmyzáci. Už jsme chtěli s Johankou počítat kolikrát řeknou slovo hmyz. No... pak jsme se s Akinem spakovali a zamířili do jídelny. Měli jsme výborný guláš! I Akin si pochutnal. Letos nebylo ani tvrdé maso.

No... a pak nás opustila Johanka a vedlo se to ve 3. Nebo spíše ve dvou, protože já neustále lítala mezi agility a sokolníky. Ale něco jsem se dozvěděla. Navíc musela jsem se procházet, protože jsem dostávala křeče do nohy a skutečně jsem se tam nechtěla někde znemožnit tím, že bych vstala a zhroutila se s bolestí na zem. Ano dělá mi to problém, ale už se to dlouho naštěstí nestalo.

A tak jsme to nějak završili v 6 hodin, kdy Akin vypadl a my s Kitsu jsme už spíše balili věci. Ale užili jsme si to! A dokonce jsme prodali 2 morčata a 2 králíčky.

Tak a o čem jsem to chtěla psát dál? Jo třeba o výkendu.

Tento výkend byl dokonalý. Nechápu, jak jej někdo může trávit někde po obchodech nebo tak. Je to blbost. Nejlepší je se jít projít do lesa. Hlavně k večeru. Kousek od nás je les a tak jej také ráda využívám na procházky s Maxem. Ale pozdě večer je to o něčem jiném. Jak blízko jsou srnky a jak jsou úžasně vidět! A jak to všechno žije v lese! Fakt to stojí za to. No... tak tak nějak.

Ten výkend jsem šla s mamkou a byla to nádherná procházka. Pak jsme s taťkou a sestrou seděli na posezení a povídali si u poháru zmrzliny. A taková krásná atmosféra to byla!

A další den se grilovalo, což já miluji! Tak jsem si dala pořádný kus masa. Byla jsem přejezená, ale těším se už na další grilování.

No a zkráceně k dnešku. Byli jsme se s mamkou a babičkou podívat, jak se staví májka. To bylo vtipné, jelikož měli malou díru a velký kmen. Tak jsme se bavili. A pak co tam dali tu májku vystříkla voda xD. Takže já jsem se zasmála.

A pak jsme Maxe učili, že voda je kámoš xD. Jednoduše jsme jej vzali k rybníku a taťka řekl ať zaběhnu pro piškoty. No zjistila jsem, že mi něco asi je, protože jsem najednou tak lapala po dechu a to jsem vyběhla jenom jeden kopec! A tak mne píchalo na plicích.

No... ale Max stál na kraji a odmítal dál a pak jej tam taťka hodil! Stále mám ten obraz jak se dere z vody mokré štěně xD. A potom se přímo přede mnou oklepal. To stálo za to.

Já si to tak nějak užila.

Navíc dneska jsem ve škole končila před 12. Důvod? Poplach požární!!!! Bomba. Sbalili jsme se, zvedli židle, přezuli se a zdrhli xD. A tak to teda bylo. Já si to užila.

No... a teď ty vážnější věci.

Když vám už i rodiče řeknou, že jste tlustí asi je to pravda. Tak jsem to dopadla. Jsem tlustá a bojím se jít si koupit nové kraťasy. Mám strach, o kolik jsem přibrala. Nevím co dělat.  Už odmítám nosit i krátká trika a výstřihy. Nevím jestli někteří nemají soudnost, ale chodí v malých věcech a vypadá to nechutně a výstřih kdesi u kolen. Ne to ne.... A nebo jak jde vidět, že to oblečení každou chvíli praskne. A to si nedělám srandu. Vážně jsem něco takového viděla.

No... tak jsem tlustá a bojím se jít do plavek.

Ale když člověk přestane jíst nebo začne cvičit všichni nadávají, že přeháním. Tak já nevím. Beru si to osobně.

No... ještě by to chtělo nějaké další fotky. Ráda bych chtěla mít nějaké nové. Zvláštní... prostě takové nějaké jiné. Ale nemám jasnou představu.

No... to je asi vše k dnešku ne?

Asi ano.

1 komentář:

  1. Ano tento den země byl zajímavý. xD A chuděry ryby asi doteď mají trauma stejně jako králíčci. U vás je to krásné. Těším se až zase přijedu. Muselo to být hodně fajn.
    A k tomu že si tlustá tak jak jsem řekla podle mě tlustá nejsi nebo mi jsi tlustá nikdy nepřišla ale když chceš zhubnout tak zkus omezit sladké a začít jíst třeba zdravě zeleninu ovoce a tak. Tím že přestaneš jíst se problém s tloušťkou vyřeší ale trpíš snad ještě víc. A cvičení je ok i já bych měla přes prázdniny. xD

    OdpovědětVymazat