sobota 17. března 2012

Now...

...It's...




...film time!


Jo... celý týden jsem po nocích čuměla na kriminálky a filmy.

Momentálně tam jde horor ,,Oni přicházejí". Je to o nočních obludách.Prostě se v dětství objevili a v dospělosti se to snaží skončit. Jenže ty obludy zahání jenom světlo, ale ironiií je, že právě ony ovládají elektřinu. No.. je to zlé. Tady vyřešili ty obludy úžasně. Je to jakásik změť černých svalů vlastně černošedých a přicházejí za tmy. Kdo se nebojí ať se na to podívá. Není to až tak strašidelné nejíce mne ale děsí podoba těch příšer. Těch nočních běsů. Wow... úžasně to vymysleli. To je jediné, čeho se skkutečně bojím.

No.. ale dneska jsem si vzpomněla na Black Swan... neboli Černou Labuť.Musím se na to podívat znova!!!! byl to tak úžasný film. Sice ano je vulgární a asi starší škole se nelíbí, ale je čirou ukázkou toho, jak prostě je možné dokázat dokonalost.



Skutečně nádherný film. Nejlepší je ale s titulkama ne s dabingem.

No ale momentálně jsem dneska pokročila ke 12. dílu Wolf's rain. Kdo by si kdy pomyslel, že se vrátím k tomuto anime, odkud vznikla moje přezdívka pod kterou mne poznala Kitsune?

Wolf's rain je nádherné anime. Sice končí špatně, ale teď skutečně netuším pořádně jak. Mco si to nepamatuji jsou to už 3 roky. Páni ani se mi tomu nechce uvěřit. Ale co tak tuším sice to skončí smutně, ale tak nějak zvláštně smutně. Že je tam i něco dobrýho... ale jistá si nejsem. Každopádně teď musím k jenom asi posledním 3 dílům přidat titulky a najít si na to čas. Netěším se na tuším nějak... ježiš už ani ten díl nevím. Prostě tam zemře Toboe. Nejmladší vlk. Tam jsem tehdy brečela. Sice trochu i násilně, ale brečela. Měla jsem ho nejradši. Pak jsem se na to dodívala bez nejoblíbenější postavy. Ano, prostě kkdyž ten někdo zemřel našla jsem si dalšího. U nich ne. Ale co se na to dívám ve srozumitelném jazyku - tehdy to byla angličtina, ale před třemi roky dost omezená - tak se mi hodně zamlouvá i Kiba. Hlavní hrdina. Ale Toboe je prostě první a další zvláštní je Kiba. Těším se na díly, kdy budou objasňovat jejich minulost.

Každopádně nezbývá mi nic jiného, než vám tohle anime doporučit. Je to velká citovka s hlubokým zaměřením. Mé dvě milované anime. Wolf's rain a Loveless.

Což mi připomíná, že musím zkontrolovat stránku, kde překládají mangu Loveless. Je škoda, že to anime tolik upravili. Ta manga je o dost vulgárnější. Což mne mrzí. Manga je úžasná to ano, ale anime většinou vyvolá hlubší vzpomínku. U anime vnímám detaily... pohyby a zvyky... jako miluji i mangy, které bych si u obou ráda přečetla, ale anime je prostě  takové zase procítěnější.

No... zase se tu rozplývám. Takže první se minulý rok vrátilo ke mne Loveless a letos Wolf's rain. Uvažuji jaké další anime mne tolik kdysi uchvátilo, že jsem byla ochotna se na ně dívat alespoŇ v té angličtině, když tehd ještě nebyla tolik dostupná... asi žádná jiná. Jenom Loveless a Wolf's rain.

Tak končíme s filmy. Snad.

Dneska ještě povyprávím o procházce s Maxem. Šli jsme asi dobré 4 kiláky nebo kolik. Se mu nedivím, že byl uanvený a odmítal pokračovat xD.

Ale byla to krása. Dneska vysvitlo úžasně slunko a tak jsem vzala teda psa a šli jsme až ke cvičáku. Cesta byla dlouhá a já měla na uších sluchátka. Sice potichu, ale měla. Tak jsem pozorovala jak Maxík utíká a čenichá kolem mne... ale pak se nad námi objevila silueta nějakého dravce. Byl nízko nad námi a Max se chtěl za ním rozběhnout. Zavolala jsem jej a dívala se jak krouží spolu s Maxem. Bylo to příjemné. Pokračovali jsme cestou mezi poli až na rozcestí. Mezitím jsme šli i podél úzkého potůčku. Tam se sem tam Max napil. Jedna cesta je kamenitá a někdy po ní jezdí auta nebo motorky. Když tou cestou jdete vpravo nevím kam dojdete, ale v dálce se rýsuje silnice a projíždějící auta. Cesta vlevo - ta po které jsme potom šli - vede ke cvičáku a do lesa, kudy se dá podle sestry dostat do Frýdku. Cesta rovně vede na další pole a ztrácí se za horizontem.
Určitě je to dobrý půl kilometr ne-li celý k tomu cvičáku. Většinou jsme šli ve stínu stromů a dole ze srázu mezi nimi hučel potok. Na jednom místě jsem k němu sešla, jestli se Max nechce napít. Ne... odmítl a tak jsme pokračovali dál. U toho potoka nás polekal i bažant, který najednou vyletěl. Když byl cvičák tak blízko, co by jeden kamenem dohodil ze stromu před námi slétlo káně a odletělo. Tehdy jsem si sundala sluchátka a zaposlouchala se přírodou.
Dostali jsme se ke cvičáku. Tam jsem vylezla na kladinu a pozorovala Maxe z hora a ten koukal na mne. Potom jsem jej zavedla na soutok dvou potoků. Přešla jsem můstek přes jeden z nich, ale Max to vzal po svém. Rozběhl se a proletěl tou vodou. Sice jej to ochladilo a on má vodu v krvi - novofondlanďák - ale potom z nějakého důvodu chodil jenom přes můstek. Jo ještě jednou proletěl tou vodou a to v době, kdy já užší tok přeskočila, ale i tak mi to dalo zabrat.
Co jsme se trochu vydováděli jsme šli zpět stejnou cestou. To jsem měla sluchátka sundaná a naslouchala zpěvu ptáků. Tak krásné! Ráda jsem byla sama, ale zároveň jsem litovala, že jsem si s sebou nevzala foťák. A byla bych tam ráda ještě s jedním člověkem. Vlastně se dvěma. Ale to je jedno... ráda bych tam někdy vzala Aru a Kitsune. Ta tam byla jenom v zimě a myslím, že ne úplně na cvičáku. Já sama jsem tam byla jenom jednou a teď podruhé.
No... tak jsme se již udýchaní a spocení vraceli. Na chvíli jsem si sundala mikinu a šla jenom v triku. Mi to problém nedělá. I když kdyby mne viděla mamka a ke všemu babička! Ta by mi snad ani nedovolila jít jenom v mikině. Těsně před domem mi Max zaletěl na zahradu k sousedce. Blbeček malý. A lehal si do trávy a válel se a odmítal pokračovat. Co jsme přišli domů, sedla jsem si na lavičku co se mnou spadla, ale i tak jsem na ni seděla. Maxule mi lehl k nohám a tak jsme tam byli spolu ve stínu a odpočívali. Následně jsem jej zavolala dovnitř do jeho ohrady a odešla domů se napít.

Bylo to krásné a je mi lít, že prázdniny mi končí. Už aby bylo teplo.

Dále není moc o čem mluvit.

Akoráte jsem projížděla blog Taurwen a dívala se na její výtvory. Tak krásně šije. Toužím po korzetu. Chci nějaký... no ale to je jedno.

S Kitsune momentálně tvoříme krásný vlčí příběh xD... Kdo neví nepochopí xD. Vlastně celkově mne naše příběhy momentálně baví a moc.. Zase to tak nějak žije a o dost více mne to naplňuje. Snad proto mne mrzelo, že šla spát už v 11. Ale chápu ji. Já to dospávám odpoledne. Dneska jsem třeba vstávala až v 11. Dolů za mamkou jsem došla až o půl 1. Důvod? Žehlila si vlasya pokoušela se udělat rybí cop. A povedli se. Nejhorší bylo ale se vypořádat se sestříhanýma vlasama. Ale šlo to, ale musela jsem si to úplně vyžehlit. Totiž jako vlnité vlasy nejdou... většina účesů se s nimi dělá blbě. Tak trochu se nemohu dočkat až se budu barvit znova. Jako jo líbí se mi to, ale štve mne, že mám na hlavě 3 barvy xD. Sem tam vykoukne má přírodní tmavá. Na vlasech mám spíše tu starou a vepředu mám spíše tu novou. Jako je to zajímavé a mnohým se to líbí, ale prostě chtěla bych to mít dokonalé. Jenže potíž je v tom, že jsem stále nenašla ten správný odstín.

Uch... nějak jsem to s tím vykládáním přehnala. Skutečně mne zajímá kdo to přečte. No nevadí nevadí... to nějak půjde.

Ale ještě se vrátíme ke kriminálkám. Mám prostě tendenci se vracet k počátku článku. Jako kruh kde nen ani začátek ani konec pokud si jej sami nevyznačíme.

Dívám se na NCIS což je námořní vyšetřovací služba. Líbí se mi tam Eby. Je úžasná hlavně jejími outfity. I klasický oděv na práci se špinavými věcmi si upravila. Dala si k tomu úžasná podkolenka xD . A nejlepší je, jak si umí ze všech udělat srandu. Tak fajný... v duchu tak nějak věřím, doufám, že se někdy budu oblíkat podobně jako ona. Je sice gothic, ale pár prvků a je to VK ne? Ha ha... to je jedno. Mám svůj styl, ale i on musí mít ještě trochu více... no... změnit se. Je to zvláštní. Prostě neustále měním styl.
Někdy bych chtěla vášnvě zkoušet lolitu, jindy chci být trošku ke cosplayi a jindy je to jednoduché a elegantní jindy potrhlé a někdy se v tom nepoznám. Někdy se mi to ani nelíbí, ale nechce se mi to měnit tak v tom jdu.

Asi půjdu spát. Je pozdě.

Mimochodem viděli jste pondělní partičku? Uáááhahahahhaah. To bylo úžasné. Miluji je. Jsou energičtí a mnohem více odvážnější než předtím. Předtím to bylo takové někdy opatrné, ale teď... hahahahahha

Dívala jsem se na to s taťkou. Jo tento týden stál za to. I to, že momentálně nestíhám s věcmi do školy. Alespoň že mám slohovku napsanou. Zítra se na to musím kouknout. Stejně mám ale strach, že se mi nepovede dočíst Kladivo na Čarodějnice. No uvidí se. Teď je čas se oddávat spánku a myšlenému příběhu před ním. Bude o kom? Buď o našich vlcích nebo o dítěti osudu s bratrem lovce? Kdo ví.. kdo ví... to nevím někdy ani já.

Nerada to říkám, ale gratuluji těm, co toto vytrpěli a skutečně to přečetli a ještě k tomu vnímali o čem píšu. Já teda moc ne xD. Zjistila jsem, že čím kratší články, tím méně chyb a tím více to lidí čte a tím více to člověk i vnímá. Tak... nemám v oblibě kilomentorvé články, ale teď jsem jeden zase napsala. Tudíž pro některé dobrou noc pro některé dobré ráno, protože je asi 15 minut nový den. Jo jo... poslední dny chodím spát vždy až na druhý den xD.

Chtěla bych z těchto prázdnin více fotek, alen ejsou žádné. Mám náladu se nechat fotit, ale takové fotky, co jsou úžasné. Co mohu zveřejnit a nestydět se. PROČ jsou někteří tak krásní a já ne? Ach jo... chci umět tančit, chci mít krásnou postavu, chci být krásná... ale takto jsem naprosto napřitažlivá. Nevím jak vám, ale mi třeba by udělalo radost, kdyby se o mne nějaký kluk zajímal.

A sakra nabírá to hnusný směr. Končím končím. Doufám, že věnujete svou pozornost i těm pěkným věcem.

Tak teda já se asi na delší čas loučím... asi... nevím jak budu stíhat, ale v období maturit tu budu častěji. Těším se na venek, jak někdy vyjdu s Kitsune. Chci zase něco nakoupit. Dneska mne to chytlo.

(Tuto reklamu jsem si kdo ví proč zamilovala. Krásně tancuje, má krásné tělo a není vulgární a ke všemu ti střihači co udělali...wow)

2 komentáře:

  1. Na ten horor jsem si to nepřepla. Pak bych se zase v noci nervovala… ale přes den se někdy možná kouknu zní to zajímavě. Jinak kriminálky zase nesnáší moje mamka. :D

    Stray… ta přezdívka je krásná a hodí se k tobě. Já už se na pár dílů koukla a vážně je to kouzelné anime.

    Ta procházka musela být vážně krásná. Já tohle neznám ale nevím nevadí mi to. Poslední dobou tak nějak raději hniju doma. A teplo začíná být. Jsem za to ráda. Ach jo je škoda že prázdniny končí.

    Korzet bych taky chtěla ale momentálně nemám moc peněz. Spíš chci ted šetřit a tu barvu jednou najdeš.

    Jinak u toho stylu mi se momentálně líbí temnější nebo takový „přírodní“ styl něco jako mori nebo dolly kei. Nevím právě ted by mě asi do pastelových barev nikdo nedostal. Nemám na ně náladu. Jako na růžovou tylovku ano já spíš myslela aby to nebylo přehnané třeba celá ve sladce růžové nebo tak.

    Já momentálně ani jeden díl partičky neviděla.

    Já to dočetla a vnímala jsem. xD Jen mám u takových článků problém s komentáři než se čtením protože během toho mě napadne plno věcí.
    Já se momentálně snažím fotit všechno dobře. I na poupee i sebe. Asi už jen tak špatnou fotku nezveřejním. Nevím proč prostě je to pro mě posun v před. Takové zlepšení.

    A reklamy jsem si všimla a taky mě zaujala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bohužel nemám jak fotit aby to dopadalo dobře. Takže já jsem s tím už tak nějak smířená. Mé fotky co fotím mi nevadí, ale jakékoliv fotky mne... to fakt ne
      Tak díky že jsi vnímala xD
      A musím ti je pustit! Je to čím dál tím lepší a sprostější xD. Fakt musím.
      Já vím... já bohužel ale nemám prostě k tomu tak nějak dost věcí.
      Já vím... sama mám hodně málo a chci toho ještě více to až později. Nebo jedině když bych našla něco hodně levného.
      Někdy tě na ni vezmu. Ale zašpiníš se xD. Jo škoda že končí
      Ano Stray... a stále tam někde je... a já ji cítím. Ale zase tak neobvyklá přezdívka to není. Našla jsem pár lidí se stejnou.
      A ten horor byl boží já jsem měla problém usnout... nejhorší je, že jsis toho běsu ani nevšimla... fakt se na to někdy podívej.

      Vymazat