pondělí 5. března 2012

Colour...

...on my...



...hair!


Jak již nadpis napovídá změnila jsem barvu. A to dost radikálně. Měla jsem takovou spíše do blond. A ta se mi tolik nelíbila. Ale... to co mám na hlavě teď xD.
Neříkám, že se mi to nelíbí, ale není to přímo taková barva, jakou bych chtěla. Musím si prostě najít odstín co budu milovat.
Zatím jsem si jistá, že odstín mango není úplně to pravé xD. Ale možná je to tím, že mi to chytlo do tmava místo do světla jako předchozí barva.

Ale začneme tak nějak od počátku...

Šli jsme k ťamíkům a já si vybírala odstín. Buď byl moc tmavý nebo prostě moc blond. Nakonec jsem teda zvolila jedinou odlišnou barvu - a taky nejlevnější stála 40 korun a neříkám, že od té značky si příště jiný odstín nevezmu - a to odstín mango.

Započalo barvení, kde je po určitou dobu dokumentace... od jisté doby jsem si řekla: ,,Ne ten můj tupý výraz fotit nebudu!" xD

No... tak teda amatérská dokumentace.

Obsah krabičky...



 A míchání barvy. Započalo to blond a pak se přeměnila na fialovou xD




A posledních pár fotek s mými blond vlasy.




A pak nastalo nanášení barvy... mám to ráda. Je to vždy takové překvapení co vznikne... docela jsem byla zvědavá, když to už zpočátku začalo chytat do výrazně oranžova.
Trvalo to dlouho a ten smích u toho... no posuďte sami.








Používám metodu, kdy uděláte vždy hřebenem pěšinku a tam to nabarvíte kartáčkem a tak postupujete celou dobu na vrchu hlavy. Je to dobrá metoda. Alespoň je to úplně u hlavy.

Barvení nemám ráda. Vždy mne po tom bolí hlava. Ale je to fajn.... no... ale asi jsme to přehnali s tím barvením nahoře. Tak to pochytalo hlavně tam a ne na konečcích. Nevýhoda této barvy je ta, že má problém s chytáním na staré barvy - ano já prostě si tu původní neodbarvím - ale to vyřeší delší působení barvy.

Doba je 30 minut a tím pádem doporučuji alespoň těch 40. Ale jinak je fajn. Teď ještě bonusové fotky xD.

Jedna je Kitsune jak studuje leták. Každá barva má někdy jinou potřebu a používání.

Ano zatím mne vždy barvila Kitsu. Já sama bych to asi nedala xD.

A další fotky xD Jedna je i zlomený kartáček xD to se mi povedlo zcela omylem!


 Kdo pozná, co to je? xD


 A takto skončil náš návod xD


Nakonec ještě pár fotek průběhu uchycování barvy.




A po umytí - co mne bolelo za krkrem. Kitsune dlužíš mi masáž!!! - se stalo toto...



Jo mám dvojbarevný vlasy, ale docela se mi to líbí. Jako není to ještě ono, ale... to příjde xD Jsem zvědavá, co mi řeknou na to ve škole... a hlavně co mi řekne taťka a mamka xD. Babičce se to jako vždy nelíbí. Ale já jsem chtěla změnu. Je možná hodně radikální, ale co...

Ale řeknu to tak. Odstíny jako je mango a podobný kraviny jsou velkým překvapením! xD Tak pokud je máte rádi tak si kupujte divné odstíny xD.

Jinak hodnotím barvu nějak na průměr. Krásně chytá, ale musí být ve velké konzistenci. A doporučiji na odbarvené nebo nebarvené vlasy. Jinak výhodou je nízká cena a dobrá kvalita pokud nejste blbý jako já a nedáte si vše na vrch hlavy xD.

Tak to je teda vše...

Sice to není nejlepší fotka, ale jaký na to máte názor?

4 komentáře:

  1. Ohnivááá ženááá! xD Ne ok dnešní barvení jsem si užila. Byla to sranda. A snad jsem to moc nezmrvila když jsem to teda nanášela hlavně nahoru. xD Mysím že je to hezká barva mi se líbí měla jsem až chut se obarvit na něco podobného. xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš xD Možná by ti to vaši dovolili. A děckám ve třídě se to líbí xD I já jsem spokojená. Mám podobný odstín jako Kaya! xD

      Vymazat
    2. Pravda. xD Jsem ráda že se ti to líbí přeci jen jsem ti to paplala já. xD A nevím jestli by dovolili. Možná...

      Vymazat
    3. Já si myslím že snad jo... stejně to jednou příjde a je jenom na tobě kdy to zkusíš.... teda vím já kdyby mi to mamka nedovolila tak to taky neudělám... jo jo... třeba jednou nebudeš barvit ty mne ale já tebe a nebo navzájem xD

      Vymazat