sobota 18. února 2012

New....

...outfit...



...to school.

Ani nevím proč jsem jej vlastně sestavila. Ale šla jsem co možná nejvíce do fialové. Nemám moc fotek, foceno samospouští, ale chtěla jsem ukázat, jak chodím do školy v zimě. Není mi někdy dopřáno nosit zvláštní sukně chodím asi takto. Abych se přiznala, legíny jsou pro mne tuto zimu něčím více než kalhoty. Ty nosím málokdy a spíše jenom na tělocvik, kdy se mi nechce tolik toho svlékat a oblékat. To víte no... Tak teda fotky a dokec k nim.
 Mám tři fotky. První je focena při blbostech. Pustila jsem si hudbu a zkoušela tančit, ale nejde mi to jako kdysi, což mne mrrzí, ale svým způsobem se mi ta fotka líbí. To triko se ale hodně vyhrnuje, je totiž dost krátké, ale to mi nijak nevadí ani nevím proč. Koupila mi ho kdysi babička. Stejně jako ty legíny tehdy na vánoce.






Na této fotce jsou vidět nohy. Nosím návleky, protože ty legíny končí kousek nad půlkou lýtka a nevypadá to tak dobře. Jde vidět, že ladím většinou i ponožky. Mám hodně barev a vzorů xD.





Ignorujte prosím bordel na fotce. Jsou to věci do školy nechce se mi to oříznout. Ten černý vrch je vlastně černá košila uvázaná na uzel. Ten nápad jsem jednou dělala u Kitsune a mne samotné se zalíbil. Jenom ignorovat ten hrb na břiše když mám na tom mikinu.

No shrnutí. Takto chodím do školy často spíše v legínách, ne sukně a sem tam moje jediné kraťasy. Tudíž co mám na sobě?

  1. Triko - dárek od babičky
  2. Černá košile - přinesená od dcery babiččiné spolupracovnice
  3. Náramek - koupený maminkou z GATE
  4. Světle fialové legíny - od babičky praděpodobně ťamíci
  5. Kraťasy - dárek k narozeninám od mamky z GATE
  6. Návleky - udělané z babiččiných starých nadkolenek teplých
  7. Ponožky - tyto asi od babičky druhé, ale nevyznám se mám jich hodně
Jo a vlasy jsem tehdy měla poprvé asi v drdolu ve škole jinak nosím rozpuštěné nebo v copku ne drdoly. Toť asi vše co k tomu mohu říci.

PS: K té reklamě - videa budou jenom si je všechna musím sehnat od Kitsune ještě je nemám. 

2 komentáře:

  1. Krásný outfit moc se mi líbí. Závidím ti ty kratay dá se s nima tolik vytvořit. xD První fotka je povedená. Jsi tam krásná.

    OdpovědětVymazat