pátek 24. února 2012

It...

...is...



..time.


Už dlouho jsem o tomto uvažovala, že změním desing, protože ten starý byl moc hrubý. Nepočítám s tím, že mi opět vydrží nějak dlouho. Nějak pořád nemůžu přijít na to, jak desing udělat. Stále se nic nevyrovná desingu na starém blogu. Na centru mého ráje.

Nevím co mne to raplo, ale vytvořila jsem desing s nádechem sebevraždy. Je to jenom obyčejný brufen a obvaz na zápěstí nosím často. Byl to takový nutkavý nápad a vzniklo mnohem více fotek, ale asi je sem nedám jenom tak.

Na pozadí je třešeň s náletem motýlů Tento druh mám hodně ráda. Vždy létají v hejnech. Je mi jenom líto, že na netbooku mi nejde vidět ten největší motýl. Nevadí. Mám motýli ráda, je to taková srdcovka ještě z Loveless.

Tak teda představuji nový desing něco jako ,,Nameless" Bezejmený desing.

Ale už delší dobu se snažím o kontrast toho ,,tvrdšího" ze světa - což jsou v tomto případě léky - a nějakého jemňounkého projevu přírody. Uvažovala jsem, že sem dám něco z tance, ale... to ještě nejde. Možná jindy. Balet rozhodně ne, i když dneska již tento desing tu byl. S baletníma špičkama, ale to jsem zde lidem zamezila přístup. Proč?

Sama nevím prostě jsem najela na blog Kitsune, že to tam o mrknu a ona měla nový desing. Máme teď menší neshody za něž mohu já. A ať už to dopadne jakkoliv je mi to i tak trochu jedno. Blog je něco jako můj koutek, který nemám. Dříve jsem se někde zašila a byla sama. Teď to bohužel nejde.

Nevadí... dokonce mne i napadlo, že blog smažu. Ani nevím proč, ale najednou mi přišel zbytečný. Teď už asi ne.

No nic... váš názor na desing? Někomu se líbit nemusí. Ani se nedivím podtexty sebevraždy... nemusí to být pěkné. Ale něčím to vystihuje skutečnost. Jaký je svět. A pozadí vystihuje moji touhu myslet. Myslet na něco krásného. To jo... možná to ještě změním. Ale prozatím je to jarní desing který jsem již delší dobu chtěla... Máj..

,,Hynku, ... Viléme, ... Jarmilo!"

Musím si to přečíst.

Tudíž toť pro dnešek vše. A

A slyšela jsem, že se někdo bojí napsat nebo neví pořádně co. Řeknu jenom toto: ,,Nebojte se a pište, prosím, já si to ráda přečtu. Alespoň budu vědět, že to nedělám úplně zbytečně."

To je skutečně vše...

8 komentářů:

  1. Je to divné ale taky mi to je celkem fuk. Desing je krásný povedl se. Líbí se mi víc než předchozí stejně tak u mě. Ten tvůj je takový příjemný a přesto má v sobě hrozbu. Můj mi přijde chladný. Jako takové ty pokoje s velkými prosklenými okny většinou slazené do bílo černé a přesto tam je ten kočičí společník co zpříjemŇuje atmosféru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "hluboký povzdech" ale není to dokonalost. To ten starý docela byl!

      Vymazat
    2. Smazala jsi komentáře co? A ano ten starý byl moc krásný to je fakt.

      Vymazat
    3. Bylo to snad špatně? A prostě se mi nedaří vytvořit něco podobného...

      Vymazat
  2. Design...jo, taky uvažuji o novince, o změně, větší...ale...bojím se dát pryč tenhle co mám teď. Až moc mi přirostl k srdci, je nádherný, hezčí jsem ještě nevytvořila si myslím, možná se mu ještě rovná minulý s Pruskem a Německem, aneb Beloved or Loveless. Každopádně uvidím...podle nálady...ráda bych stvořila takový ten outfit, kde nahážu mé nějvětší záliby, srdcovky...ale je těžké něco takové stvořit, aspoň mé pokusy o to dopadají většinou smazané v koši...

    ---
    Aru de Noir

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo... já potřebovala změnu. Ale dokonalý desing jsem měla jenom jeden. Ale myslím si, že zkusit to klidně můžeš, kdykoliv jej můžeš vrátit.
      Outfit kde by se odráželo to, co máš ráda je někdy těžké vytvořit. Ale je někdy dobré si fotky nechávat, protože já se pak dívám na své staré chyby a vylepšuji.

      Vymazat
    2. Bože, psala jsem takové kraviny, místo toho outfitu mělo být jakože design :D
      Jinak ano. Však říkám, že zkusím a uvidím co bude.

      Vymazat
    3. aha a já si říkala co to xD. To je v pohodě :) Těším se na nový desing.

      Vymazat